0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,696 puan) tarafından

Çocukluk arkadasim var severim kendisini fakat annesi uzak olsn benden tahammulum yok kadına 

Arkadasım caya cagırır annesi, dün bize catkapı geldi annesi mısafırım gelecek dedim olsn gelene kadar oturalim dedi ve de beni gıcık etmeyi başardi yine 

Nasıl saçlıydın saçın kalmamis dedi önemsemedim 

Çökmüşssun evliliginde mutlu olanlar genç kalıyor dedi yem atıyo senın gibi insana insan dert yanar mi  bende dayanamadım ana babamo kaybetmişim üzerimden kamyon geçti dedim haklsn dedi 

Sonra annemle anıları açtı umursamadim kadının yanında hiçbi duygu emarrsi vermek istemiyrm annrmi de az kullanmadı yumusak yüzünü anlayıp az temizlik yaptrmadı normal pturmaya cagirirdi annemi sonra kapıya halıları ıslatrmıs yıkatmak için oyle fırsatcı kadın (agız dolusu kufur edesim var neyse) tel niye acmıyon dıyp anlaa sevmıyprum 

Arkadasımı sevıyorum ama annesi yüzünden arkadaslıgımı bıtitmek istiyorm zerre sevmiyrm 

Arkadaa kızına dpgum gunu yapacak o calısıyo pogaça yap sen brnde yapamam dedi normaşde sorun etmem ama o dedi ya yapmak istemiyrm o fırsatcı kullandö hissi tatmasın diye

4 Cevaplar

+3 oy
(5,037 puan) tarafından

Arkadaşınla konuş annesinin konuşmalarından hareketlerinden rahatsız olduğunu onunla bir daha muhatap olmak istemediğini ama kendisini sevip değer verdiğini arkadaşlığının zedelenmesini istemediğini söyle. Eğer arkadaşın bu konuşmadan sonra sana tavır alırsa o zaman bitir arkadaşlığını 

(3,696 puan) tarafından

O yüzde yüz tavır alır bende yıpranmadan bitirsem dogum gününe bile gitmek istemıyprum onu görücem diye 

(5,037 puan) tarafından

Sen bilirsin o zaman. Bu arkadaşlık seni yoruyor ve hayatına negatiflik saçıyorsa bitir.

(3,696 puan) tarafından

Napayımm normalde bitiren taraf olmayı sevmiyorum yani bilemiyorm dayanamıyrm

(5,037 puan) tarafından

Varlığı senin hayatında bir katkı yada olumlu bir etki bırakmıyorsa hatta senden bir şeyler götürüyorsa bitirebilirsiniz tabi . Ama ben tabi önce konuşma taraftarıyım. 

(3,696 puan) tarafından

Haklsnz anlamayacak kesin konsmak zor kadım cok baskın bide orası var arkadasm anlaysla karsılasa o yine arkadasmla cıkar zorla gelir zaten cocuguna bakıor kahveye cagırsa orada olacak degişen bişey olmayacak

-Reklam-
+1 oy
(5,055 puan) tarafından

Soğuk davranmaya taviz vermemeye devam et, kapina geliosa acma kapini. Ha cok mu zorluyor, bende cikiyordum acil isim var de alma eve. Birsey istediğinde, kusura bakma yapamam vaktim yok de. Zamanla kendisi mesafe koyar, ya da ver lafini, ben annem kadar becerikli defilil, zamaninda az yaptirmadin ona islerini de

(3,696 puan) tarafından

Öyle yapayım bide üstü kapalı helallik istiyo sizde yedik içtik anneme de son zamanlada derdi yedik içtik helal et hakknı helallik isterken bile samimi degil çaktrmadan kullandoigini da helaligini alıyo Allah ı ne sanıyosa tovbe estagfurullah

+1 oy
(4,894 puan) tarafından

Bence arkadaşınla konuşup rahatsız olduğunu dile getir sadece seninle görüşmek istiyorum annenle görüşmek istemiyorum de arkadaşın kabul ederse arkadaşlığınız devam eder etmezse biter herşey yapacak birşey yok hayat saçma sapan insanları çekmek için çok kısa cidden

(3,696 puan) tarafından

Ben bu konusmada geriyor aslnda 

+1 oy
(14,879 puan) tarafından

İnsanın enerjisini emen turden 😡

Uzak dur açmıyormuşsun alma evine diyeceğim çat kapı gelmiş 

Mesafe koy yok kalkın misafirim gelecek işim var de yahu o ne insanı yere vurur gibi konuşmaları 

Takdir ettim yine kibarliğini bızmamişsın ben dayanamam çat çat söylerim çikarırım

(3,696 puan) tarafından

Ay dedim misafirim var arkadasm gelmeyek o zaman dedş kendisi iceriye girdi olsn gelene kadar otururz buraso bacımın eviydi

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 444 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (969 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 376 göst.
0 oy
14 cevap 727 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,948 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam1212 (311 puan) tarafından soruldu