Çocukluk arkadasim var severim kendisini fakat annesi uzak olsn benden tahammulum yok kadına
Arkadasım caya cagırır annesi, dün bize catkapı geldi annesi mısafırım gelecek dedim olsn gelene kadar oturalim dedi ve de beni gıcık etmeyi başardi yine
Nasıl saçlıydın saçın kalmamis dedi önemsemedim
Çökmüşssun evliliginde mutlu olanlar genç kalıyor dedi yem atıyo senın gibi insana insan dert yanar mi bende dayanamadım ana babamo kaybetmişim üzerimden kamyon geçti dedim haklsn dedi
Sonra annemle anıları açtı umursamadim kadının yanında hiçbi duygu emarrsi vermek istemiyrm annrmi de az kullanmadı yumusak yüzünü anlayıp az temizlik yaptrmadı normal pturmaya cagirirdi annemi sonra kapıya halıları ıslatrmıs yıkatmak için oyle fırsatcı kadın (agız dolusu kufur edesim var neyse) tel niye acmıyon dıyp anlaa sevmıyprum
Arkadasımı sevıyorum ama annesi yüzünden arkadaslıgımı bıtitmek istiyorm zerre sevmiyrm
Arkadaa kızına dpgum gunu yapacak o calısıyo pogaça yap sen brnde yapamam dedi normaşde sorun etmem ama o dedi ya yapmak istemiyrm o fırsatcı kullandö hissi tatmasın diye