0 oy
176 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (316 puan) tarafından

Kızlar önceki postlarımdan da bilirsiniz belki. Ben sürekli halsiz yorgundum. Elim kolum kalkmiyordu anlayacağınız. 2 sezeryan doğum yaptım. 60 kg dan 92 ye çıktım. Bir türlü de veremiyorum. 

Her neyse. Geçen tahlil verdim. Demir ile D vitamini düşükmüs. Doktor D Colefor diye hap verdi.20.000 lik. Haftada 2 gün kullan dedi. 

İnternette de damla olanı çok övdüler. Onun emilimi daha hizliymıs. Bu hapi kullanmasam da o damlayı alsan. D2K3 mü ne adı!

Sizce onu mu kullanayım yoksa bunu mu? 1 hafta oldu ilacı kullanali. Yani bugün ile beraber 3 tane hap ictim.

Lütfen yardımcı olun canlarım 

8 Cevaplar

0 oy
önce (316 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum üste ciksin 

-Reklam-
0 oy
önce (70 puan) tarafından

Bence bu ilacı bitir tahlil ver işe yaramazsa damla verecek zaten beyaz ekmek falan ye iyi gelir sabah güneşine kollarını aç güneşlenen 

0 oy
önce (11,722 puan) tarafından

Ben sprey formunda olanı aldım şuanda onu kullanıyorum ama alırken eczacıya sorsaydin keşke. Yada tekrardan git konuş daniş 

0 oy
önce (8,731 puan) tarafından

Benimkide 6 cıkmıstı doktor sana verdiğinin aynısını verdi, sonra ben kendim damlayla devam ettim bitince 

önce (316 puan) tarafından

Peki zayıfladın mi kuzu? Benim göbek çevresinde yağlanmalarım oldu. 60 kg idim. D vitaminim düşünce 93 e kadar çıktım. Sende kilo sorunu var mi

0 oy
önce (1,674 puan) tarafından

Solgar ın d vitamini takviyesini tavsiye ederim eşim ve oğlumun aşırı düşüktü ne kullandılar geçmedi yeni eczacı arkadaşım tavsiye etti 2 ay kullandılar gecen kan verdik gayet düzelmişti

0 oy
önce (6,589 puan) tarafından

diğer markalar takviye, eksiği kapatmaz. doktorun verdiği eksiği kapatır, sonra takviye alarak diğerlerini alabilirsin 

0 oy
önce (7,639 puan) tarafından

Ben devletin verdiklerine güvenmiyorum ayrıca almaya çalışıyorum kendim araştırıp.. Geçen eşim almış artık bilmiyorum  bakmadım güvenilir mı bilmem ama kullanıyorum d3 k2 

0 oy
önce (7,321 puan) tarafından

Damla daha faydalı oluyor hızlı etki gösteriyor çok düşmüş zaten hap bitince damla kullan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,432 soru

24,224,479 cevap

338,846 kullanıcı

...