0 oy
105 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (711 puan) tarafından

Altın çok arttı daha da artacak deniliyor. İnternetten güvenilir satıcıdan taksitli altın almak mantıklı olur mu sizce? Taksitli alıpta kar eden var mı 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,175 puan) tarafından

yil olmus 2025 . hala yastigin altinda cekmecede altin tutan varmiki?illa fiziki altin olmasi sart degil altin hesabi ac paran oldugu vakit hesapda gram altin biriksin 100 tllik bile altin alabilirsin. istersen hergun al parca parca . riske girmemis olursun ne sahtelik olur nede faizi ila karindan kayip hicbiri olmaz mantiken

senin dedigin kaş yapayim derken goz cikarmak bence bu. altindan yapacagin kar taksitle gelen faizi anca karsilar. kaldiki altin sahte olursa hepten dolandirilma riskide var.  uc kurus kar icin 5 kurus riske edilmez

önce (11,377 puan) tarafından

Canım Kuveyt Türk kartım var altın hesabı ücretli mi faiz var mı nasıl bir şey bilgi verir misin 

önce (1,175 puan) tarafından

yok canim faiz falan yok. her bankada olur bu islemler. ben eski bankaciyim . normal tl hesabi gibi vadesiz doviz hesabi aciosun altin istiosan altin diger para birimlerinden istiosan onlardan .  tl den iterigin para birimine döviz alis satisi yapiosun  tl hesabi gibi banka hesabinda altin bulunuo gram olarak degeri. istersen 0.00001 gramlik al istiyorsan 1 tl lik altin kirintisi al nekadar paran varsa alirsin yani. 

diyelimki bozduracaksin istedigin tl miktari kadar bozdurursun. hani mesela sana 6 bin lazim bi ceyre altin bozman gerekecek ya fiziki altin olarak. banka hesabinda olsa 6 binlik kadar bozarsin geri kalan altinda kalir 

önce (11,377 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım yaaa 

Eşimin haberi yok karttan altın hesabında başıma iş açarım diye yapmıyordum 

Faiz yoksa yapayım bende canım teşekkür ederim 

Ama altın arttıkça para birimi artıyor mu 

-Reklam-
0 oy
önce (1,780 puan) tarafından

Onun yerine bankada altın hesabı açıp eline geçen parayı orayı atmak 

0 oy
önce (1,361 puan) tarafından

En iyisi yastık altında biriktirmek. Bankada altın hesabı çok mantıklı değil. Şuan gram 5400  . Bankada 6200e alıyorsun

önce (711 puan) tarafından

Fiziki her zaman daha doğru geliyor bana

önce (1,361 puan) tarafından

Kesinlikle

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 124 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
30 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nur55 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,480,639 soru

24,226,927 cevap

338,981 kullanıcı

...