Bebeğim 44 günlük oldu evde bunaldım sizce eltimlere gidebilirmiyum yoksa derlermiki yenidogmus bebeğiyle geziyoy
Sıkıldıysan git tabii
Ama arkandan atıp tutarlarsa ve moralini bozacak söz söylerseler gitme
Yani bilemedim ya aşırı sıkıldım oğlum da durmuyo onun oğlu var eltimin onunla oynar diye
Çocuğun da havası değişir. Gitmek istersen git . Bende gezdim bebeğim çok küçükken
Aynen biz dogulularda evde tikilma var hiç cikilmiyo
desinler ne olacak istersen iki gunluk bebegini al fizana gt . eltinler istemese nefes almayacakmisin . kendileri gezmesin madem gezmek sorunsa . sen kafana gire takil sanane ne derlerse dersin ben boyle uygun gördum diye
Kime ne ne zaman cikip gezeceginden? Bu kadar etrafa gore yasamak insani bunaltir asil.
Aynen benimde umrumda degil :D anasi benim doguran benim millete degil derdi :D
ben de bebeğim 22 günlükken pikniğe gittim arkadaşlarımızla. Tabii son dakikalar durmadı et yiyemeden eve geldim ama olsun 😄 @Mys-2boys2girls
Bilmem ilk çocuktu eşim de bebek diyordu öyle işte
Arabamız büyük bizim baya orda emzirdim altına baktım uyuttum felan tekrar çıktım fazla bir sıkıntı vermediydi
Benim bebe hep sıkıntılı bacım ya. Ağladı mı durmazdi. 15.5 aylık şu an hala aynı 0 uyku 0 yeme 0 durma 😄
Niye bukadar milletin lafıyla hareket ediyorsun. 44 günlük benim için çokta küçük değil benim oğlum 21 günlükken pikniğe gittim . Pusetinde uyudu emzirceğim zaman arabaya bindim emzirdim indim
Banane milletten o Bebek benim bebeğim yani
Seviyor muyum o önemli kendimi iyi hissedeceksem giderdim ama dedikodu yapan insanlar ise eksik olsun
Yok oğlu var onun oynarlar büyük oğlumla
İyi hissettiğim insanlarla giderim çocuk var diye çakılı kalırsan en büyük yanlış odur çocuğu tabiki sersefil etmeyelim ama çocuk var diye de fanusta izole bir hayat yaşamaya gerek yok ben kış çocuğu doğurdum gurbetteyim gidecek yer yok çocuğu çıkarmaya imkan yok eşime bırakıp markete yürüyüşe giderdim
Anladım ben ilkinde izole gibiydim
Benimki pandemi idi mecbur öyle idim zaten ama anneyi ve bebeği yormamak şartıyla sosyallikten yanayım
Yani bende teşekkür ederim benimkide pandemi dönemiydi çok kötüydü
benim oğlum da 48 günlük sürekli görümceme gidip geliyoruz birlikte çarşıya falan geziyoruz ,hem 2 yaşında kızım var oda sıkılıyor evde:)
Ben bir buçuk aylık bebeğimle 4 saat uzağa kayınvalideme gidip 10 gün kalmıştım. Bişey olmaz git havan değişir
İstediğiniz zaman gidebilirsiniz bunun zamanı olmaz
Aynen işte millet ne der diye duruyoruz iste
O sırada bebeğin kırkı çıkmadan köye sobalı eve yatılı kalmaya giden s.alak ben
yenidoğan bebek evde durur diye bir kanun yok. hatta en güzeli her gün gezmesi
Desinler nolmuş yeni doğan bebekle gezilemiyor mu 🫣
Yatılı mı gideceksin?
Yok kız bı iki saat ilk sadece
Git canım o zaman ne olacak ki
İnsanların ne dediğine takılma sen ne istiyorsan onu yap ama bebeğin çok küçük çok uzun süreli kalma derim :)
Kış iyice bastırdıkça istesende çok sık çılamayacaksın çık keyfini çıkar
Benm ilk çocukta hiç evde durmadım gidip geldim gezdim düğüne bile gittim kaynanam başta olmak üzere eşimin ailesi hepsi dedikodu yapıyordu hiç oturmuyor sürekli bir yerde bebeği uslu düğüne bile gidebiliyor gibi şeyler dedi ikinci çocukta hiç çıkmadım anemlere tek gittim
Sende cik bak konuşuyorlardı gitmezsin parka hep git temiz açık hava
Bebeğim 11 günlükken iki vesaitlik otobüs ile ablama gitmiştim.
Kırkı cıkmış git bence lohusayken ev insanın üstüne ustune geliyor HEM Bİ DAHA COCUGUN VARMIS ONA DA İYİ GELİR
Arkandan konuşmayacak insanların evine git bizd insanız yani bı zaman sonra sıkılıyor insan evde bebekle yani
Valla oğlum büyüğü sıkıloyor dedim cikiyim
Çok bakma sen kimseye konuşmak isteyen evde durdugundada konuşuyor canım
Benim de bebeğim 2 aylık şehir şehir geziyorum valla tapu işleri yüzünden
Himm gezmek insana iyi geliyor
Bende çok gezdim yengemlete eltimlere Annemlere sürekli gidip geliyordum canım sıkıldıysa gidebklirsin
Ama arkandan konusan kişinin evinde gitme sonra üzülürsün Allah korusun sütun falan kesilir
Böyle laflar edecek insanlarsa ne işin var onların yanında al bebegini çık parka cafeye avmeye falan git evde oturulurmu sürekli
1,489,780 soru
24,348,876 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın