+1 oy
779 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,712 puan) tarafından

Ay kafami nerelere vursam cok utanıyorum... esimin eski bir arkadaşı geldi bugun eşiyle. Biz kizla en son 2 sen eonce falan görüştük sanirim. cok yakin olmamamıza rağmen ozel bazı problemlerini paylaşmıştı eşinin cok cocuk istediğini soylemisti. Bugün de kız geldi boyle kocaman bir karni var kilo gibi degil baska bir yerinde bir sey yok resmen yarin doğuma gidecek gibi göbeği var yusyuvarlak biraz da yüzü şişmiş mutfağa yanima geldi hafif de paytak paytak yuruyor canim ya hamile misin dedim boyle sevinçli bir sekilde bozuldu yok kilo aldim dedi ay yer yarılsa da o an ben içine girseydim keşke. Hic boyle boş sorular sormam kimseye o an sorsam olmaz sormasam olmaz gibi oldu sordum sonra biraz soğuk gecti muhabbetler sanki bilmiyorum belki de bana öyle geldi.

Simdi acaba mesaj atsam mi kusura bakma iste boşluğuma geldi falan desem mi ay cok utaniyorum fikir verin 

24 Cevaplar

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Bence ayrica yazman olayi daha cok tetiklemek gibi hissettirebilir ama tekrar bir araya geldiginizde lafi bi sekilde dis gorunuse getirip o sekilde yanlis anlasildiysam kusura bakma tarzinda konusma yapabilirsiniz.

önce (4,712 puan) tarafından

Ben de tekrar hatirlatmamaya karar verdim teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (499 puan) tarafından

Bence tekrar konuyu açma. Eğer kilosundan rahatsız biriyse büyük ihtimalle duymak hoşuna gitmemis üzülmüş bu yüzden biraz sessizlesmis ortamda. Sizinle bir alakası yok diye düşünüyorum.

önce (4,712 puan) tarafından

Ben de tekrar konuyu açmamaya karar verdim. Cok düzensiz alınmış bir kilo eşine inanılmaz estetik kaygısı olan saçını başını yapmadan ekmek almaya bile gitmeyen bir adam belki de o yüzdendir dediğiniz gibi teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,130 puan) tarafından

Ay o göbeği yaptıysa alışmıştır bu yorumlara ben evlendiğimde dümdüzdü göbeğim 5 6 ay sonra göbek çıkmaya başladı bide sadece göbek çıkıyor herkes hamile misin diye soruyodu bana hatta kaynanam bu normal göbek değil kader hamileysen gizliyosan çok kızarım demişti boşver bence sanki dümdüzdüde senmi hamile dedin ahahahhahaha

0 oy
önce (2,139 puan) tarafından

Bence abartılacak birsey yok . Kadin kadına konusmussunuz, bende insanların içinde dedin sandım 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 791 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 746 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,389 soru

24,250,006 cevap

340,879 kullanıcı

...