0 oy
372 göst.
önce Diğer kategorisinde (636 puan) tarafından

image

Birde arada engelliyorum 😂

10 Cevaplar

+2 oy
önce (3,652 puan) tarafından

Ben kavga edince kendimi Trendyol da bulanlardanım 😅

önce (636 puan) tarafından

Bı kaç defa öyle yaptım alışveriş yapmak daha iyi ne sinir stres kalıyor 😂😂

-Reklam-
0 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Şu kısma gelmek için el açıp dua ediyorum ya bi kere geleyimde ne olacak göreyim diye ama mübarek benimkinde öyle bi huy var ki kavga etsem mevlam çarpar diye utanıyorum kavga etmeye bi kerecik görsem kavga anında insan ne düşünüyor ne hissediyor ne yaşıyor gerçekten merak ediyorum

önce (754 puan) tarafından
+1

Kız ne güzel Güllük gülistanlık kavgasız yasiyormussunn napacan kavga yi kavga etmek için dua edeni de valla yeni duydum 

Garip gelebilir ama bi kez olsun kavga edip o duyguyu merak ediyorum kavgadan sonra ne olacak nasıl orta yol bulup uzlaşacaz ilk adımı kim atacak nasıl barışıcaz merak ediyorum işte hiç yaşamadıgımız için 

önce (1,006 puan) tarafından

Merak iyi değildir boşver böyle devam 😂 maşallah demeden de geçemeyeceğim 😅 

Teşekkür ederim 🙏🙏 belki saçmalıyorum ama kavga sonrasındaki o duygu yoğunluğu sanırım beni merağa iten

önce (1,006 puan) tarafından

Kavga sonrası yoğunluk ne biliyor musun? Kocan en büyük düşmanın oluyor. Boğazlayasın geliyor. Kapıya atasın geliyor. Hani yanlış anlama asla güzellik yapıyorum diye algılama ama cinayetlerin büyük sebebi kavga sonrası cinnet geçirmeden dolayı oluyor. Cinayet işleyenlerin bir çoğu o anı hatırlamıyor. Rabb'im sizi hep bu şekilde huzurlu yaşamayı nasip etsin. Kavga ettikçe kocadan soğuyorsun kız boşver duyguyu muyguyu

Aman mevlam korusun yok istemem öyle bişey kimseye de nasip olmasın merakta kalmaya razıyım böyle bişey yaşayacagıma hafızamda hep kavga sonrası olan o toz pembe mutlu tablolar canlanıyor öyle olabilir mi diye düşünüyordum hep vazgeçtim kalsın gerçeklerle daha mutluyum

önce (171 puan) tarafından

Kavga anında herkes sadece aklımdaki ni konuşuyor bir taraf eğer durulmaz sa dahada büyüyor ama çok kötü 

Ilk adımı ha eşim ya ben atarım özür dileriz ama sınır geçince mesela kussen ne kadar küseceksen kı 

Akşam oluyor aynı yatağa yatıyorsun ayrı yatsan laf sokuyo mesela yemek yiyeceksin çağırmadan olmuyor çocuklar o an hissetmiş gibi bızıj yakınlaşıyor bıde su vat yüzümüze gülünce barışıyoruz otomatik bjr gün kus kaldık hep ıda aksam olduysa sabaha barıştık

0 oy
önce (548 puan) tarafından

Kavga edince değil de ilgisiz bırakılınca böyle oluyorum 

0 oy
önce (26,184 puan) tarafından

Ayni bennn buuuuu😁

0 oy
önce (2,394 puan) tarafından

Aynen beeennn

0 oy
önce (7,215 puan) tarafından

Benim eşim arkadaşlarıyla haftada ikiden fazla buluşunca ben de aynı böyle oluyorum evden gönderirken bile Allah cezanı versin de çarşıya gidemeyesin diyorum yüzüne yüzüne hem de ele dümdük 

önce (636 puan) tarafından

Hele ben iki ufak çocuk var kavga ettik mi akşama kadar evde yatiyon diyor ağzına geleni sayıyorum ben bişe yap derken yorgunum diyor arkadaşları çağırınca koşa koşa gidiyor yemeği bile kendime çocuklara göre yapıyorum biseyde diyemiyor artık 

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Vallahi ben üstüne birde iş kurmuşum,ben bir de arada geçen diyaloglari bile seslendiriyorum kendi kendime konuşuyorum 😂😂bir gece yine kızmıştım gayet sakindim o da şaşırmış ti mutfağa geçtim bulaşıkları dizerken kendi kendime konuşuyordum kızıyordum baya küfürlü konuştum bir baktım eşim kapıda durmuş Şok içinde beni izliyor ☺️iyimisin ya ne oldu diye sordu garibim bir kahkaha attım resmen altıma işemistim 😂😂 yüz ifadesi çok komikti ilk defa karşılamıştı artık alıştı bana hatta diyor ki kendi kendine konuş gülüm sende rahatla bende diyor demesiyle yine kızıyorum bana delimisin diyorsun diyorum bu defa da arada kalıyor 😂😂😂😂kendi kendime konuştuğum zaman sessizce odadan kaçıp yatak odasına geçiyor kapıyı da üzerine kapatıyor ben de sinir olup yanına geçiyorum birde öyle konuşuyorum 😂😂 kurtuluş yok 

önce (114 puan) tarafından

Bu ben shshshs

😂😂 ben bazen ev sessizken kendi kendime konuşunca korkuyorum resmen susunca garip geliyor insana 😂😂

0 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Ben direk bunu kocamın yüzüne söylerim ama kavga etmiyor ki adam sinirimi bozuyor hatta eşime diyirum ki bizim boşanma sebebimiz senin kavga etmemen olacak haberin olsun derim hjhjhjhjhj

Ya benim kocam da böyle ben konuşunca gülüyor sinirlenince tatlı oluyirusn diyor herşey e birde tamam diyor kafayı yiyorum bir ara yine kavga ettim ben kavga ettikçe o gülümsüyor du oturdum ağlamaya başladım neden gülüyorsun ayı mı oynuyor demiştim kahkaha atmıştı baktı ben gerçekten ciddiyim hüngür hüngür ağlıyorum beni susturmaya çalıştı 😂😂😂😏

önce (1,858 puan) tarafından

Ben çok isterim kavga etmeyi ya seviyorum ama eşim sevmiyor o yüzden kavga eden (seviyeli) eşlere özeniyorum 

0 oy
önce (14,965 puan) tarafından

Kavga etmiyorum 

0 oy
önce (25,125 puan) tarafından

En son küslükte mahkeme kurdum ev bende kaldı araba onda nafaka falan istemedim sadece oğlumun velayetini istedim sonra ertesi gün oldu eşim istiyor diye sütlaç yaptım 😂 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 387 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 936 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,689 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,624 puan) tarafından soruldu