0 oy
207 göst.
önce Diğer kategorisinde (222 puan) tarafından

Sındırgı depreminden sonra tuhaflık hissediyorum çok korktum kaç gündür bağırsaklarım oynuyor içimde göğüs kafesim ağrıyor alta doğru atan bir sancı içim hep ağrıyor dahiliye randevu aldım yarın yani anlamadım biseyim yoktu depremden sonra böyle oldum toparlanamiyorum

3 Cevaplar

+1 oy
önce (7,299 puan) tarafından

büyük ihtimalle fazla stres yükledin vücuda o da tepki veriyor. tabii ki doktora git ama kendini sakinleştirecek şeyler yapman lazım. depremle ilgili haberlerden, konuşmalardan uzak durman laızm

seni ne rahatlatıyorsa onlara yönel, komedi filmleri izle, dua oku, yemek yap ne seni mutlu ediyorsa rahatlatıyorsa onu yap

önce (222 puan) tarafından

Hiçbirsey yapamıyorum korku üzerime çöktü içim ağrıyor her yerim 

bu hissi biliyorum. 6 şubat depremine hamile olarak yakalanmıştım ve çook uzun bir süre anksiyeteyle savaştım, hala da tam anlamıyla geçmiş değil. 

psikologa da gittim, birebir onun tavsiyelerini aktardım sana. 

hala her yağmur yağdığında dizlerim titriyor, çünkü o gece felaket bir yağmur vardı. gözüm avizelerde, her akşam dizlerimden başlayan bir titreme ile kalbimin hızlı hızlı atması sonra bütün vücudumun titremesi.

Allah beterinden korusun, ben ailemden kimseyi kaybetmedim çok şükür ama enkazlar gördüm, perişan aileler gördüm. bugün bile bir haber düştü önüme 1000 gün geçmiş depremin üstünde hala kayıp insanlar var, ölüsü de yok dirisi de yok.

akrabalarından 30-40 kişiyi kaybetmiş kişiler. 

kendi kaybettiğim arkadaşlarım, komşularım, öğretmenlerim. doğup büyüdüğüm yer yerle bir oldu, çocukluğuma dair anılarımın yaşayan kanıtları kalmadı. 

buna rağmen ben topladım. benden bin kat felaketi yaşayan insanlar da toparlamaya çalışıyor.

sen de güçlü olmalısın ki rahat toplanasın. 

bu gerçekle yüzleşip evde yapabileceğin şeyleri yapıp dua etmekten başka yapabileceğin bir şey yok

Allah bir daha yaşatmasın üzüldüm size de çok geçmiş olsun inşallah bende toparlarim yarın hemen dahiliye gidecem bağırsağım sol tarafımda kalp atar gibi kaç gündür böyle korkmaya başladım 

büyük ihtimalle dediğim gibi psikolojik. sonrasında psikiyatriye de gitmelisin bence

Gerekirse giderim kurtulmak istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,003 puan) tarafından

Panik atak bence 

Panik atak bağırsaklara ne bilim vücuda vurur mu

Vuruyor ben nefes alamıyorum.butun ciğer filmlerin.temoz cikmisti kalbim ağrıyordu hepsi iyidi.panik atagim.varda 😉

Size de çok çok geçmiş olsun yarın gidecem inşallah bişey yoktur 

Insallah yoktur bence

+1 oy
önce (607 puan) tarafından

Ay sbla bende çok korku kaygılarım başladı Çok korkuyorum evde dahil duramıyorum ama Öyle belirtim yok Sadece korku kaygısı ve evde durmama başladı bende ne yapacaz böyle ya Balıkesir ile Soma arası 30 dkk var burada da hissediliyor Böyle artcilar devammi edecek Allah'ım topragimizi sakinlik versin 🥺🥺🥺

Bende İzmir Kemalpaşadayim bizde hissediyoruz sürekli Allah hepimizi korusun 😔

önce (607 puan) tarafından

Allah izniyle Bişi olmaz Büyük beklentisi yok ama böyle böyle artcilar devam edicek diyorlar inşallah bi an önce durur🥺🥺

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 345 göst.
26 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek03 (9 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 255 göst.
+2 oy
3 cevap 270 göst.
+3 oy
11 cevap 645 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler