Aslında hep böyleydi büyükçe düzelir diyorum ama yok hep bir sorun sorun. Bir şeye düzgünce cevap ver demi yok. komutla çalışıyor sanki hadi kızım çantanı al hadi yürü hadi hadi o kadar yorucu ki.okulda böyle değimiş ilk 3 de sınıfta bide.ama evde mızmız Yavaş asla mutlu değil.yani aile olarak da babası eğlencli evde durduk yere dans etmeye başlayan bir aileyiz ilgilyiz ama bu kızı mutlu edemiyoz. 4 yaşında kızım var o daha olgun gibi daha farkında gibi bişelerin ne bileyim annecim hadi çıkacaz dediğim de hemen suyunu falan ayarlr Kendi diğerine hadi hadi hadi.bide takıntılı saçını bağla diyo mesela bende üstümü giyiniyorum diyorum ki ona da hadi sende üstünü giyde öyle bağlayım bozulmasın diyorum 10 dk geçiyor yanına bir gidiyorum inadından üstünü giyinmemiş tarak elinde bekliyor suratı asık.yada arabadayız su istiyor yok su diyorum inince bagajdan alırız küçük kız tamam anne diyo bu inada inada suuuu su diye kendini sallıyor falan amacı bizi sinir etmek. çocuk psikologuna gittk bir ara bunları anlattım doğru düzgün Bir şey demedi okulda nasıl falan dedi öyle değilmiş hatta özellikle bana yapıyor artık sinirlerim yıprandı kızlar ne yapsam bilmiyorum.
Kızım da 5.5 yaşında mız mız
Her gün Kıyafet sorunumuz saç sorunumuz durduk yere ağlama gibi sorunlarımız var
Büyüdükçe düzelir diyordum bu postu görünce üzüldüm 9 yaş olup hala mızmız olması 🤦♀️
Çok zor vallahi
Dediği anında yapılan bir çocuk muydu hep
Ayhh su olayı falan komutla iş yapmalar 4 yaşındaki kızımı anlatmıssın sanki. Bn büyüdükçe düzelir diyorum 9 yaştada mı aynı ya :( çok nazlı hmn herşeye aglar.
Bunun sizinle bir ilgisi yok canım karakteri öyle
1,484,072 soru
24,271,481 cevap
342,131 kullanıcı