0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Hanımlar cocukluktan beri bı hayalim var umreye gitmek 🥲 küçük yaşta evlendirdiler okutmadilar çalışmadım eşim yedigimin lafını ediyri onun parasıyla gitmek istemiyorum 

Umre paramı kendim toplamak istiyurm sizce evde ne yapabilirim iğne oyası biliyrum çok ugrastirici benim gözlerimde sorun var yapamiyrumm

Başka ne olabilri 

6 Cevaplar

0 oy
(5,947 puan) tarafından

Çanta örebilirsin.. kanaviçe tablolar yapabilirsin.. katalog işi yapabilirsin . Yada toptancılardan ürünler alıp onları satarsın mesela temizlik bezleri ilbeys soffy gibi toptancılarda ürünler çok çeşit oluyor 

Benim kuzenim o işi yapar instegram dan getirtiyor satıyor çevresine 2 3 yılda araba aldı kendine 

Ama çevre de çok önemli kuzenimin çoktur mesela

(243 puan) tarafından

İşte benimde internet yok arada silsulur yapıyorum gekiyir sosyal medya kulanacak internet yok 🥲

-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından

Inşallah Allah niyetinizi kabul etsin abla dişarıya yemek yapabilirsiniz 

(243 puan) tarafından

Amin inşallah , işte çevremde yok nerelere yapılır ki nasıl oluyir oyle

(15 puan) tarafından

Bizim bir akraba vardı yapıyordu ben öğreneyim size yazayım el işi zor oluyor Ben de dışarı yapıyorum çok zor Mesela ben de kefen paramı kendi el emeğimle almak istiyorum bugünlerde

(243 puan) tarafından
+1

🥲🥲🥲🥲🥲

0 oy
(3,440 puan) tarafından

El işi malzeme çok pahalı ve satması da zor gözleme yap sat en iyi o bir şekilde satiliy6

(243 puan) tarafından

🙏🙏🙏🙏🙏

0 oy
(561 puan) tarafından

İnşallah en kısa zamanda gidersin❤️Hanefi mezhebinde mahremsiz umreye bile gidilmiyor diye biliyorum.🙇 Biz Aralık'ta gideceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin.. sen niyet edip kafana koyduktan sonra birde bir bakmışsın oradasın çünkü parası olan degil çağrılan gidiyor gerçekten ben asla gidemezdim beni kayınvalidemler gönderiyor öyle bi anda karar verdiler paralar da verildi ama ben hala bş adapte olamadım o kadar imkânsız gibiydi benim için.. geçenlerde instada video gördüm umreye çapırılmak istiyorsanız şu şu duaları edin diye doğru mu hiç bilmiyorum ama sen gene de Allah'a dua et çok istersen çağırır insallah... Evde iş de çok zor ya temizliğe falan gitsen bina temizliği vs

(243 puan) tarafından

Hayırla gidin gekin dualarınıza bana da yer verin🙏

0 oy
(5,411 puan) tarafından

Ee eşinin rızası olmadan umreye gidemezsin

(243 puan) tarafından

Eşim gitme demez 

(5,411 puan) tarafından

Ee sizi kim goturcek biliyorsun tek.kadin gidemiyor başında erkek olması lazım yada erkek vekil 

(243 puan) tarafından

Grup halinde giden kadinalr var biraz arastirdim

0 oy
(163,950 puan) tarafından

yediginin lafini eden adam seni umreye gondermezki 🥺

(243 puan) tarafından

Ben onun umurunda değilim paramı toplayayaim o yokluğunu bile fark etmez ,gitme demez

45 yaş ve altındaki kadınların tek başlarına umreye gitmeleri mümkün değildir. 45 yaş ve altındaki kadınların yanında eşi veya mahremi olması gerekmektedir. 

(243 puan) tarafından

Yaa niye 🥲

mahrem lazim dayi amca erkek kardes gibi senle kim gider bunu dusun ve extra biri en az 40 50 bin tl demekdir ora farkli bi ulke kanunlari farkli 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 597 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 886 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 364 göst.