Kızlar ben gün be gün zayifliyorum. İki yaşında oğlumu emziriyorum hâlâ emiyor. Emzirmeyi bıraksam kilo alır mıyım sizce? Hergun mecburi bir saat yürüyorum ve iki çocukla bilirsiniz evde işler bitmiyor neden zayifliyorum nasıl kilo alicam emzirmeyi bırakınca alır mıyım sizce?
Offf hemde nasıl alınıyor dıkkat et sen ona göre :)))
Kız alayım valla almak istiyorum. Büyük oğlum Anasinifina gidiyor hergun iki çocukla okula git git gel bittim tükendim okula başladığından beri 7 kilo vermişim ve gogsumdeki kaburgalar baya belirginleşti, süt damarları baya belirginleşti artık bedenim kaldırmıyor. Enerjim yetmiyor gibi hissediyorum.
yibe ya kufur gibi gelio bu kilo almak isteyenlleri okuyunca 😂😂 yahu derdin ne 35 kiloluk safinaz degilsen eger niye alasin.😂 mankend gibi dolan salin ortaliklarda bicir bicit. lop lop yag olana kadar bicir bicir olmak daha iyi
benim kicim cikio hesap kitap hesap kitap artik kendi zekam yetmio yapay zekadan destek aliyorum. bugun vikilata vok yedim abandim baya . o yizden aksam yemegini kaldirdim menumden . ekstra 30 dk daha spor ekledim kendime . gunu iyi koyu anca dengeledim
Cananannnnnnn ben tekrar forx555 aldım yıneee
kader arkadasim kalp kalbe karsi derler😂😂😅😅 bende sali gunu siparis verdim hala gelemedi yarin gelir heral😂
Ayyyy canan sjsjs ayyy inanamıyorum yaaa sjsjsj
Saka gibiyiz gerçekten sjsjs
Benım dun geldı de bugun mısafırlıkteydım başlamadım yarin baslıcam Allahını ıznıyle
😂 benim gecen kiştan kalma 8 on tane kalmis yesil caylarimin icinde aralara sıkişmış asadad😂
. gecen ictim aaa baktim ula istahim yok .dur dedim bi paket daha alim durduk yere aklima dustu aldim 😂. ay az bise fayda etse bari ikimizede
Ben bıraz korkarak deneyeceğim ınsallah sorun cıkmazz :)
Canım çok kez kullanmış biri olarak söylüyorum güvenip kullanmayın
bende dort bes paket kullandim da ilk iki paketten memnun kalmistim sadece. sen neyinden memnun kalmadin deryadeniz
Muhteşem ıstah kapatıyor ama cok guzek zayıfladım ama
Suanda hem yüksek tansiyonum hemde kalp nabzım tavan he bırde yenı bır hastalık eklendi beynimin on tarafı kuculmus yasımlaa uyumlu degılmıs takıp edecekler
Ama zayıflamakta istiyorum once bır denıcem tansıyonu fırlatırsa kullanmıcaö
Canım benim kan değerlerimi mahvetti bende 6 paket kullandım 80 den 56 ya düşürdü
Ama ayakta duramıyordum baş dönmesi fln yaptı belki senin rahatsızlıklarının sebebi bile kahvedir
Yok canim genetıkten gelen bır tansıyon kalp nabzımda hamılelıktede vardı oncesındede vardı
Beyın kuculmesınndede kahvenin bırsey yapvagınj sanmıyorum
Seninde değerler kılo verince fazla yemıyınce olmuş olabilir mi acaba
24 kilomu verdın
Bu kahve bu kadar kotuöu kokuyordu ya
Evet canım ilk doğumumdan sonra kullandım 80 den 56 ya düştüm 2.doğumdan sonra kullandım 78 den 56 ya düştüm 3.yü doğurdum kendi irademle kahve vs. Kullanmadan 76yla başladım 10 gün önce 71.8 dim 4 gün sonra tartı günüm bakalım
Vooooo masallahhh
Ben yemeyi de vermeyide seven bir insanım☺️😊
alisverise gittik. 200 gram rokfor peynir aldim gelince cayla yedim hepsini 15 dk oldu yiyeli😂. sinra kalkdim bi 30 dk eliptik yapiom😂😂esim dioki bana bu eziyeti kimse yaptiramaz. boyle eziyet cekecegime yemem daha iyi😂😂 hem yemeyi seviyorum
hem zayif olmayi napabilirkmii
Sen benmisin acaba😁
essolessek satici gec mi yolladi nedir dun gelmedi kahve. bugun yoktu forx5 im. echer diye baska hi kahve vardi. bugun hic hakim olamadim bigazima. 3 paket giotto yedim simdi yumurtali ekmek kizartmasi yedim. bugun cidden forx5 yok diye bence acikti istahim diye dusunuyirum. insallh yarin gelir kargi. hos hala gönderi msji gelmedi yollamadi dicem ama kargo cikisi yapildi yazdi kadin . ins yarin gelir
Kız bak dun sabah ıctım bugun misafirim olmasına rağmen adam akıllı hıcbırsey yemedim
ay si ir oldum . geizekali saticiya sordum bidaha gibderi numarasi alimmi bari kargodan ben takip edeyim dedim askida kalmis dio. iptal et ozaman dedim . ulan tam motive diyetteyim saticinin gerzklaisi denk geldi yarin bir hafta olacak resmen bir haftadir bos yere bekliyorum. baskasindan siparia gectim simdi
Vallahi canım ben emzirdiğimde hep aynı kilo'daydım hatta biraz az yediğimde hemen 1-2 kilo gidiyordu ama emzirmeyi bıraktıktan sonra 3kilo kadar aldım. Yani yemene içmene de bağlı o kadar aşırı bir kilo da almazsın
Bende aslında küçük oğlum doğduğundan beri aynı kilodaydim ta ki büyük okula başladı. Başlamadan önce de canımı sıkan bir şeyler oldu iştahım kapandı. Son iki üç ayda 7 kilo vermişim. Emzirmeyi bıraksam da toparlamam için cabalamam bol bol yemem gerek sanırım ama kendime bakacak vaktim olmuyor.
Hamileyken minimum kilo aliyodum ama ben emzirirken kilo aliyodum. Emzirmeyi birakinca zayifladim :D
Nasıl ya 🥹🥹ben de yemedigim halde kilo alıyorm kızım 2 yaşında oğlum 4 o kadar haraket etsem de fayda etmiyoiiiii
Kaç gündür nasıl zayıflarım diye kafayı yedim resmen bende bebek emziriyorum ama alıyorum az yesem alıyorum çok yesem alıyorum 10 dk oturmaya hasretim ama yinede alıyorum keşke bende ha bire zayiflasaydim
Herkesin bunyesi farkli canim ben emzirme surecletinde kilo aliyorum birakinca zayifliyorum ama birakip kilo alanda var. İki yasindaysa kes artik kilodan ziyade sen de rahat edersin .
Kişiden kişiye değişir ☺️ ben 2 çocuğumda da emzirme döneminde aldığım kiloları verdim 4 aylık olunca sütüm kesildi oğlumda neredeyse doğum kiloma çıktım kızımda da 3 aylıkken sütüm kesildi çok az yetiyordu şuan yine neredeyse doğum kilom yaklaştım bende böyle bir etki yaratıyor maalesef 😔
Ben de senin gibi emzirirken çöp şişe döndüm. 40lı kilolara düştüm hayata küstüm. Kanser oldum falan sandım gittim kanser taraması yaptırdım. Emzirme bitti, şu an 55 kiloyum 😂 2 senede 15 kilo aldım. İlk etapta hızlıca bir 10 kilo almıştım. Çok iyi gelmişti.
Valla bende asiri zayifladim diye biraktirdim. 2 kilo daha zayifladim henus artim yok bende istiyom biraz almayi kilo.
Bende emzirmeyi bırakmaya calısıyorum 3 gün oldu. Oğlum 22 aylık. Kilo alırım diye umuyorum bakalım. 47-48 kiloyum boyum 1.60
Bırakmasi için ne yapıyorsun canım
Vallahi ben ilk çocuğum da olduğu gibi bunda da 2 defa sirke sürdüm sadece, meme hasta olmuş dedim kokusundan emmiyorlar zaten😂
bugün tam 3 gün oldu hala soruyor, Hatta meme hasta dediğim için doktora götür diyor 😂
gündüzleri ben hiç sıkıntı yaşamadım da, genelde uyku geçişlerinde sorun yaşıyoruz maalesef. Özellikle gece zor oluyor uyanıp emmek istiyor ama Onda da sakince kucağıma alıp tekrar anlatıyorum, ağlıyor Mecbur yapacak bir şey yok. Düne göre ilk gece daha zordu mesela.
Bir de ben maalesef azaltarak kesmeyi başaramayanlardanım, İkisinde de bir anda kestim. İnşallah unutur bakalım
Ben alamadım hatta emzırmeden sonra dahada dustum emzırırken yedıklerım bana yarıyordu bırakınca fena dustu sımdı cıkmıyo
Ben emzirdiğimde cok kg aldım. Yani emzirenler kg alıyor diye biliyordum çmkü bebek seni emdikçe insan daha acıkıp yiyor. Kesince dğzeldi benm kgm cok şükür
1,487,258 soru
24,313,409 cevap
344,877 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın