0 oy
752 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba arabanız var mı hangi marka model size arıza çıkartıyormu ablam araba bakicak fakat 1 yıldır karar veremediler sıfır çok pahalı ikinci ele güven olmuyor sizce ne yapmalı ? Benzinmi dizelmi birde hangi model daha az yakıyor sizinki nasıl ?

40 Cevaplar

+1 oy
önce (602 puan) tarafından

Honda markasının bir modeli hariç hepsini öneririm. Honda ve Mercedes motor olarak diğer markalardan çok önde. Yani honda ve mercedes varken toyota ya bakmam. Toyota da güzel ona kalısa ama ben honda tercih ederdim. Honda crv nin son çıkanlarına bakın. 

-Reklam-
0 oy
önce (195 puan) tarafından

Kraft eski kasa😄

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Evet arabamız var bi tane Nur topu gibi bir Şahin aylardır kapıda yatıyor Allah bağışlasın 🙎

0 oy
önce (2,665 puan) tarafından

Bizde taliant var kocaman bagaj 17 saatlik yol gidip geliriz yakıl yakını süper piyasaya göre uygun motor bakımında kalitesi süper tek fark iç konfor lğksten kaçınılıp motor ve performans ağırlıklı yapılmış bir araba ama gören binen çok beğeniyor 

0 oy
önce (2,200 puan) tarafından

Arabam var hemde benim :D

Volkswagen golf7 dizel otomatik benim aracım 

Çok seviyorum 

0 oy
önce (348 puan) tarafından

Yolkkk maleseffff 😔😔😔

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Çok şükür hep arabamız olsun ayağımızı yerden kessin lüks aramıyoruz dedik ve gücümüzün yettiği kadarı ile sembol marka aldık az yakıyor çokta memnunuz az yakması bizim için büyük avantaj. 

0 oy
önce (18,976 puan) tarafından

Toyota Corolla var bizde. Biz alalı 2 yıl olacak ikinci el. Şimdiye kadar öyle aman aman bir masraf çıkarmadı bize ufak tefek arızalar dışında. Yaşı bende büyük arabanın. 

0 oy
önce (15,616 puan) tarafından

Var octavia sorun cikarmiyor,dizel 1.6 valla yakiyor ama biz seviyoruz diyelim konforunu

0 oy
önce (163,815 puan) tarafından

benzinli 2024 ×6  bizimki

0 oy
önce (843 puan) tarafından

2024 model Ford tourneo courier arabamız var bir yıl olmadı alalı sıfır almıştık çok memnunuz 2. El arabalar maalesef nasıl kullanıldığını bilinmiyor arıza çıkarabiliyor Rabbim herkese ev araba en güzelinden nasip etsin 

0 oy
önce (1,625 puan) tarafından

Türkiyedeki arabam Honda hr-v 2.el almıştım burda arabam yok eşimin var Mitsubishi xforce ehliyetimi alınca bende aynısını ıstiyorum

önce (1,625 puan) tarafından

2.el araç alırken km çok önemli bide seçtiğiniz aracı zaten motor ustası ve expere gösterip alacaksınız pat diye almayacaksınız heralde dizel kesinlikle tavsiye ederim genelde az yakıyor

0 oy
önce (12,378 puan) tarafından

Renault fluence 2015 dizel var bizde. Aşırı seviyorum ben arabamızı😂 sürüşü fln çok rahat, değiştirirsek megane veya honda düşünüyoruz bakalım. Yine dizel olur muhtemelen

0 oy
önce (8,905 puan) tarafından

Clio 2017 olduğunu biliyorum başkada hiç anlamam valla. Model olarak çok beğeniyorum şükür maşallah diyelim geçen kış almıştık ufak tefek şeyler harici bi arıza açmadı başımıza 

0 oy
önce (7,452 puan) tarafından

Var Ford marka memnunuz Opel ve Hyundai de kullandık eşim opeli hiç beğenmedi arıza yapıyor diye dayım ve kuzenim araba alımı satımı yapar galerisi var onlarda opel markayı sevmiyorlar

0 oy
önce (1,744 puan) tarafından

Arabamız vardı sattık kamyonumız var eşim Araba almayı düşünüyor Audi marka istiyor bakalım 

0 oy
önce (30,364 puan) tarafından

Mitsubishi L200 4x4 var otomatik yeni aldık onun öncesi Ford Focus vardı eşim bir araba daha alcak olsam yine Ford alırım der 5 yıldır hiç yolda kalmadık hemde hiç sanayi yolu bilmez sağlam araba 

0 oy
önce (7,505 puan) tarafından

Bizim araba Honda civic fd6 otomatik vites biraz uzun gibi ama memnunum ben gaz ve benzinli öyle çok yakmıyor gazda benzini bilmiyorum tek sıkıntısı gaza basarken çok bağırması ikinci seneye girdik alalı daha kendi bakımları hariç arıza vermedi 

0 oy
önce (259 puan) tarafından

Daha önce hiç arabamiz olmadı altı yıldır evliyim beşinci yılın sonunda ancak el arabası alabildik inşaallah bizimde olur bir gün 

0 oy
önce (620 puan) tarafından

10 gün öncesine kadar Tiguan vardı şimdi Fiat Linea oldu arabamiz :)

Yüksek fiytali araca alacaksaniz SUV arac alın rahatlığı mükemmel yakıtı biraz eski arabalara göre fazla 

Şimdi Linea var alıştım artık onada konfor monfor yok denecek kadar az tabi  1.6 milyonluk arabadan 500 binlik arabaya binince bı alışamadım başta ama şimdi iyi yakitida Tiguana göre daha çok gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 560 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,289 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 630 göst.

Kategoriler

1,484,324 soru

24,274,549 cevap

342,323 kullanıcı

...