0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde (1,228 puan) tarafından

Vallahi dayanamıyorum artık yemek yemek ne guzelmis cok ozledim :( ne zaman bitecek bu sıkıntı bişe yedigim zamanda iki gogusumun ortasinda kaliyor bence yemek borusunda bi sikinti var :( rabbim bu hastaligi alsin benden ne olur dua edin

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Canım ne zamandır yazayım yazayım diyorum şimdi artık yazayım dedim bnde sen gibiydim yediğim ne olursa olsun kalıyordu su tukmuk ne olursa yutkunamiyordum meğer psikolojikmis anksiyete bozukluğu kaygı ile olan biseymis ama neler çektim sana anlatamam o kalma anındaki kalp çarpıntısı ölüm kaygısı anlatılamaz biraz araştırınca bu durumun beni oldurmeyecegini geçici olduğunu kafama yazdım iyce oni Yönettim kendim tabiki ilaç tedavisi desteği ile şuan yine arada oluyor ama çok sık değil şöyle değil mi alıyorsun lokmayı cigniyorsun ama lokma kalıyor nefes gidiyor gibi oluyor lokma ne ileri gidiyor ne geri sonra bı çarpıntı başlıyor ve bı 20 30 saniye sonra gidiyor 

(1,228 puan) tarafından

İcim rahatladi abla hemen gidicem bitsin bu iskence kiloda verdim ztn 2 3 kiloya yakin

(1,228 puan) tarafından

İlaclari birakinca abla yine tekrarliyormu peki

tarafından

Git birtanem git bnde eşime bile anlatamiyordum anlamiyorlardi beni görümcem de ben gibi olunca kafa kafaya verip beraber gittik ve görümcem bnden daha ağır durumdaydı ikimzde ayni ilaçları yazdı doktor aynı doktora gittik zaten elhamdülillah şimdi bak az biraz fazla stres yapayım hemen olur yine ama yonetebiliyorum artık sakin sakin olmiyceksin geçecek geçecek diye teskin ediyorum kendimi

tarafından

Yani olmuyor diyemem ama mesela üç ayda bir kere diyeyim oda hemen gelip geçiyor a ben gebe kalmak için ilaçları erken bıraktım devam etseydim daha da olmazdı bnde

(1,228 puan) tarafından

Anladim abla cok tesekkur ederim ,insallah bende bi cozumunu bulurum emzirdigim icin sutüm yetmez diye korkuyorum

-Reklam-
+1 oy
(2,229 puan) tarafından

birden mi oldu ki.   yani okadar etkiliosa devleti bekleme gt tedavini ol vardan yoktan illaki bulunur bir sekilde maddi gucum yetmez diosan

(1,228 puan) tarafından

Evet birden yutma guclugu cikti ortaya gecer dedim gecmedi gecmiyor

+1 oy
(33,663 puan) tarafından

Endoskopi olcaktın en son ne yaptın gittin mi 

(1,228 puan) tarafından
+1

Dun gittim canim  olamadim kardesimi aradim saliya randevu alsin devlete gideyim ,ozelde cok yuksek geldi fiyati ,emziriyorum diye kendimi zorluyorum yemeknicin ama redmen yemeknyemek iskenceye donuyor🥹

(33,663 puan) tarafından

Enfeksiyona göründün mü ayriyeten baştan beri söylemiştim aslında sana bunu bende de batma vardı boğazda Enfeksiyona yönlendirdiler acilden oraya gittim beta enfeksiyonu oraya yerleşmiş falan dedi penisilin vurdular geçti sonra 

(1,228 puan) tarafından

Bende batma olmuyor ki canm bogazima detayli bakildi kamera ile bise yok dedi, simdi endoskopi ile yemek borusu ve mideme bakilmasi gerekiyormus

+1 oy
(270 puan) tarafından

Deprem zamanında dışarda kaldık ama ortam çok stresli çok gergin yağmur çamur gidecek yerimiz yoktu bebeğim kücüktü eşim poğaca aldı yiyelim diye yedim ama sanki yemek boruma birşey saplandı sonra yediğim her yemekte acı çektim sanki yutunca birşeye takılıyor canımı çok yakıyordu bir sürü kez hastaneye gittim bütün testler temiz çıktı mideme endoskopi yapıldı bir şey çıkmadı ama öyle bir ağrı ki sırtıma bile atıyordu çok sonra kendi kendine geçti hatta doktor bana psikolojik dedi o anki stres ve kaygıdan dolayı böyle olmuş olabilir dedi ama ben o kadar ağlıyordum ki çok şükür geçti

(1,228 puan) tarafından

Vala canim oyle yapiyorum ama ne zmn gececek blmiyorum

(270 puan) tarafından

İnşallah hemen geçer

(1,228 puan) tarafından

Canim senin me kadar surede gecmksti

(270 puan) tarafından

Ben bir süre sonra hiç takmadım emin ol takmayınca geçtiğini bile fark etmedim bir ara dedim ki aaa gecmiş o kadar takmıyacaksın yani

(1,228 puan) tarafından

Cankm yapmaya calisiyorm ama olmuyor yutmaya gelince kaliuor sanki

+1 oy
(7,087 puan) tarafından

Umarım birsey yoktur sadece piskolajiktir

(1,228 puan) tarafından

İnsallah abla

+1 oy
(2,981 puan) tarafından

Bu zamana kadar psikolojik tedavi olmamanız hata neden bekliyorsunuz ki 

(1,228 puan) tarafından

Gecmesini bkledim ama gecmiyor

(2,981 puan) tarafından

Eğer 2 3 günden fazla sürdüyse ki bloglarınızdan hatırladıgım bu uzun süredir var hemen önlem almanız gerekiyordu lütfen artık daha fazla beklemeyin 

+1 oy
(446 puan) tarafından

Allah şifa versinnnn 

(1,228 puan) tarafından

Allah razi olsun

+1 oy
tarafından

Canım psikolojiktir.insallah kötü bişey çıkmayacak çünkü dualarım seninle korkma.

(1,228 puan) tarafından

İnsallah ablacim amin

+1 oy
(2,907 puan) tarafından

Canım sende Reflü var sanırım bi ara bendede oldu bide koruyucu verdi doktor fayda etti

(1,228 puan) tarafından

Suan emziriyorum acaba hangisini alsam

0 oy
(372 puan) tarafından

Akalazya hastaligini araştırdinizmi başlarda böyle oluyor sonrası ilerliyor dikkat edin çok geçmiş olsun

(1,228 puan) tarafından

Yok canim baktim o belirtiler yok ,tesekkur ederim🪻

0 oy
(2,833 puan) tarafından

Bende boğazımdan geçerdi yutkunurdum ama yemek borumdan mideme geçmiyordu hıçkırıyordum takılıyordu sürekli. Herkes psikolojik psikolojik dedi sonuç ? Bir sürü endoskopi monometri baryumlu grafi testleri derken tip 2 akalazya hastası olduğumu öğrendim 

(1,228 puan) tarafından

Allah sifa versin canim peki nasil gecti tedavi oldunmi

(2,833 puan) tarafından

Sağ ol canım. Poem ameliyatı oldum yemek boruma endoskopi ile girip kasılan tüm kaslar kesilip yemek borusu gevsetildi .yani yemek borum görev yapmıyor artık. Tabi tamamen geçmedi ama eksiye göre iyiyim şükür 

(1,228 puan) tarafından

Cok gecmis olsun allah sifa versin belki benimde daralma vardir

(1,228 puan) tarafından

Canim biraz anlatirmisin bana belkrtilerini bide bi andami oldu kac ay surdu belirtiler

0 oy
(1,228 puan) tarafından

Belki başka fikri olanda vardir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
24 cevap 1,024 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Vinking (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
17 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu