Bu çalışma saatleriyle cok zor maddi gücün varsa bir kadından yardim alabilirsin yemek için. Diğer işleri kendin yaparsın. Ya da eşin yardım edecek. Benim de 2 çocuğum var. kızım 3.5 yaş ve oglum 15 aylık. Haftanın 3 günü 8 ile 16.30 arası çalışıyorum bunun dışında eve de bazen iş getiriyorum. Kahvalti yemek vs.eksik olmuyor bizde onlari her daim yaparim disaridan yemeyiz ama evimin işleri kalıyor, topluyorum, bi bakıyorum arkamdan tekrar dağıtmaya başlamışlar her seyi atıyorlar saçıyorlar camasir yıka yıka bitmiyor bulaşık bitmiyor camasirlar katlanip dolaba yerlesmeden tekrar giyilip kirleniyor yani dağınıklık bitmiyor. Tertip düzen severdim simdi aradigim hicbir seyi bulamıyorum kafayı yemek üzereyim. Bir de kızım huysuz inat mızmız vara yoğa saatlerce ağlıyor, beni cok zorluyor. oğlum da gece hep emiyor gündüz az uyuyor hep dışarıda olmak istiyor, hareketli bir çocuk ve ikisi de sıklıkla hasta. Çok zormuş be! Keşke önceden hayatımızın filmini izleyebilseydik de ona göre karar verseydik. Şaka bir yana... varlıklarına bin şükür, sağlıklı olsunlar iyi insan olsunlar hayırlı evlat olsunlar yeter, her şeylerine katlanırım vesselam.