0 oy
711 göst.
önce Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından

image

ahlaki bozulmus erkekleri konuşmaya mecalim zaten kalmadi da ya anne yani bir anne kendi zevkleri doğrultusunda bir evladini nasıl ateşe atabilir 

Bu kaçıncı kayıp kaçıncı çocuk cidden anlamıyorum evdeki adam kötü okey ya dışardaki ?  Ya Allah ıslah etsin 

17 Cevaplar

+1 oy
önce (387 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm vallahi bu çocuğa ben de birkaç gündür zaten bakıyorum televizyona telefona falan işte maalesef bazı kişiler anne olmayı beceremiyor bazı kişilere Baba olmayı beceremiyor keşke herkes anne baba olmasa çok isteyenlere Allah'ım nasip etmiyor ama istemeyenlerin de etrafını dolduruyor doğuruyorsunuz bari sahip çıkın yazık günah ya zevkleriniz için çocuklarınızı ölüme gönderiyorsunuz ne yani 10 dakika sürse geçmiyor mu yazık o çocuk hiç yaşamadı daha hayatını

-Reklam-
0 oy
önce (244 puan) tarafından

Ah yavruuuummmm. 

önce (500 puan) tarafından

Ya ceza verilmeli ya böyle saçma sapan ihanet ilişkilerine çocuklarını malzeme yapan kadın da erkek de gerek hapis gerekse idam cezası almalı çocuğunun canına kastediyorsa idam cezası almalı ya vallahi sinirim bozuldu 

+1

Bazen şeriatı istiyorum da neyse .

Ben de öyleyim gerçekten bu zina konusunda sevgilisiyle kocasını öldüren kadın sevgilisiyle karısını öldüren adam çocuğunun canına mal olan anne baba bunlar gerçekten idam edilmeli

Ben öyle deyince hiç bir can ölümü haknetmez diyolar taşlayarak öldürülmesi lazım hemde...  Kimse ölümü hak etmiyorsa o küçücük çocuğa noluyo o zaman ona gelince...

Bi iki kişiyi böyle ibreti alem infazını verseler kanunlar bak bakalım ondan sonra nasıl caydırıcı oluyo mu olmuyor mu. Millet bookları yiyo yiyo iki gün yatar çıkarım diyo ona güveniyor 

Bilmiyorum ben bu şekilde birilerinin ölümüne sebebiyet veren eşlerin kesinlikle evlilik birliğine ve aile kavramını tamamen bozduğu gerekçesiyle cezalandırılması gerektiğini inanıyorum kişilerken de zayıfları uğurlarında çocuklarını harcıyorlar 

önce (9,862 puan) tarafından
+2

Ahhh keşke şeriatla yönetilen bir ülke olsaydik eminim bu olayların oranı  % 99 azalirdi çok kötü bir çağdayiz

+1

Ya ben bu zina ve ahlak konularında şeriat yönetimine katılıyorum insanlar artık gerçekten sapıttı

Evet ama bu o anlattıkları şey şeriat degil Allahu Ekber deyip kafa kesenler degil yok 4 tane kuman olacak şeriat gelirse degil baş örtüsüz gezşyo diye işkence edilen kadınlar degil seriat bu degil. İnsanlara böyle anlatıyorlar herkes şeriata düşman. Şeriat Allah'ın kanunlarıdır gerçekten şeriatle güzel şekilde yönetildiği zaman böyle zina adam öldürme taciz vs 4 senede falan bir yapılıyormuş çünkü cezaları caydırıcı hırsızlık bile simdi herkes gözü kapalı yapıyo hereks kendi kanunlarını koyma peşinde ama Allah'ın dediğini yapan yok 

önce (1,009 puan) tarafından

Canım ben olayı gördüm ama konuyu tam anlayamadım biraz açar mısın

önce (9,862 puan) tarafından

Evet şeriat diyince millet ayağa kalkıyor korkuyor vs ama şeriat Allah'ın kanunlaridir Peygamberimizde şeriat üzere tebliğ etti uyguladı uygulatti şimdi hayatlarını oku bir abeslik asla göremezsin dinlerine canla başla nasıl bağlı olduklarini hayretler içinde okurlar 

okudukça okuyasim geliyor siyeri nebiyi 

bazıları şeriatı sadece  zorla başı kapattirmak felan sanıyor heralde 

önce (2,875 puan) tarafından

Kadın normal değilmiş her çağırana gidermiş 

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Allahım hiç kimseye ters akıl vermesin rabbim 

Ya evet her insanın hata yapma olasılığı nefsine yenik düştüğü şeyler vardır ama bir hayvan bile evladı söz konusu olduğunda yırtıcılaşıyor ben de bunu anlamıyorum Bir anne evladın hiçe sayıp kendi zevkleri uğruna nasıl çocuğu 20 kilometre yol yürütebilir mesela ya bunlar akıl mantık işi değil ya

0 oy
önce (1,620 puan) tarafından

anne ne durumda en son orda brakip dusa girdim izleyemedim

önce (1,023 puan) tarafından

Evet anne de ölü bulunmuşm

Hadi ya

önce (12,409 puan) tarafından

Ay anne de mi ölü bulunmuş inanamıyorum ya ne iş geldi acaba bunların başına🥺 inşallah çözüme kavuşur hemen

Anne yukarıda çocuk aşağıda kafa üstü düşerek öldüğü dusunuluyormus

önce (12,409 puan) tarafından

Ön otopside belli olur bakalım :/ Allah rahmet eylesin

0 oy
önce (5,835 puan) tarafından

Haberi gördüm ama anlamadım anne nerde odamı kaçırılmış . 

Ya kadın görümcesinin eski kocasıyla görüşüyormuş kadının kendisi ortada yok zaten kaybolmadan Bir haftadır ile her gün bu adamla buluşuyorlarmış ama adam yalan söylüyor muhtemelen bir halt yemiş ikisine birden

önce (963 puan) tarafından

Benim öz teyzemin kocasıyla dayımın karısı yani yengem oluyor ikisi arasındada bişey var teyzem telefonda gözüyle görmüş lafı bile yetti kimse gorusmez onlarla bugün ona bakan yarın bana bakar Allah böylelerini kahrı perişan etsin inşallah 

Allah ıslah etsin ya mide bulandırıcı şeyler

0 oy

Ahlaki bozulmuş çivisi çıkmış ortalık pislik kaynıyor... Boşan git ne *** yersen ye çocuktan ne istersin insan kendi canına nasıl kıyar hayvan soyu bunlar...

önce (187 puan) tarafından

Kız hayvanlar bile böyle yapmıyorlar vallahi bak bunlar şeytan soyu hayvan bile yavrusunu agzinda taşır güvenli yer arar oraya sığınır 

Vallahi ya bizim köyde köpek doguruyordu geceydi kokmasin diye karnına masaj yaptım öyle durdu nasıl yavrusu doğdu daha beni yaklastirmadi hirlayip durdu aklıma o geldi bunlar şeytan dogru

0 oy
önce (15,658 puan) tarafından

Kizlar bu olay nedir? Ben bihaberim

önce (1,750 puan) tarafından

Pardon evet 5 yaşında 

önce (1,750 puan) tarafından

Hangi programa çıkmışlar ki

Mugedeler

önce (15,658 puan) tarafından

Oyyy...yine annenin gunahini ceken yavru desenize

Ah ah ...

0 oy

Ben bu çocuğa çok üzüldüm vallahi sanki kendi çocuğummuş gibi hüngür hüngür ağladım annesi ne kadar cahil ben anlamıyorum arkadaşım sen bir çocuğa sahipsen ve gidecek yerine yoksa dur evinde kocan ne pok yiyorsa yesin yazık oldu çocuğa kadının hayat hikayesini bilmiyorum hatta neden evden kaçtığını da bilmiyorum hiç okumadım haberleri valla yazık ya allah bilir nasıl öldürüldü 😫🥺

Ya kimse kusura bakmasın burada adamı kayırmak için söylemiyorum ama evde kocasına şiddet gören dayak yiyen bir kadın eğer kocasından korkuyorsa gidip her gün elalemin adamı ile buluşmaya cesaret edemez evdeki adamdan korkan onun arkasından iş çevirmeye nasıl cesaret edebilir ki benim bunu zihniyetim almıyor

Ayyy başkasıyla mi görüşüyor muş😫😫😫😫allahim bu ne kaç yaşında kadın valla midem bulandı evet haklısın demekki kadın doyumsuz pis 

Ya ben de ona kızıyorum ya işte görümcesinin 8-9 sene önce boşandığı adamla görüşüyormuş

Ama yuh ya 🤦🏼‍♀️ pislik çocuktan ne istedi bari birine bırakıp defolop gitseymis😫

0 oy
önce (5,114 puan) tarafından

Bu kadınlar cahil cahil.diyoruz koydular en uyaniklari onlar bir düşüyorlar erkek peşine evlatlarından harcıyorlar yazık degilmi bu yavruya 

Vallahi bu cahillik falan değil  yani ben anlamıyorum biz koltuktan mı düştü aman gece üzerimi açıldı yeri geliyor  kaç saat tutuyoruz tuvalete gitmiyoruz çocuk uyumamış uyanmasın rahatı bozulmasın diye onun bunun peşinde çocuğunu 20 küsür kilometre nasıl yürütebilirsin şuradan markete gidiyoruz kızım yoruldu diyor ikisi kucağında bel fıtığı olmuş bir şekilde eve dönüyorum yine de çocuğumu o yorgun halde yürütmek istemiyorum benim gerçekten zihniyetim bazı insanları almıyor

önce (5,114 puan) tarafından

Valla yazık hemde çok yazık gitti çocuk kadında inşallah ölmüştür 

Vallahi bence de inşallah ölmüştür yani o evladının acısıyla nefes alacağını almasın o çocuk oradan ne geziyordu kötüyse de babasına bırak git yani elalemin adamın babalık yapacak çocuğuna küçücük çocuğun ne işi var senin peşinde dağda bahçede yani Kastamonu'da çok sık arazili bir yer ve burada Kastamonu arkadaşlar da var her yer ayı dolu yani düşün hiç kimse hiçbir şey yapmasa bile hayvan da saldırabilir o çocuğa

0 oy
önce (3,637 puan) tarafından

Kadının niye evden gittigini bilmiyoruz insan kafasından bin şey kuruyor , olan o çocuğa oldu ayı var deniliyordu oralarda acaba o mu saldirdi , 

Son dakika olarak paylaşılmış kadın da aynı yerde 200 m uzakta ölü bulundu

Evet ve çocuk kafa üstü düşerek vefat etmis

Kadın bu adama gitmek için çıktı kafada gidik kayboldu telefonunda şarjı bitti geri de dönemedi karanlikta düştüler o çocuk acmiydi üşümüştur ah be kadın gittin madem cocugu niye surujledin peşinden , adam haberi alınca hiç feryat falan etmedi kadının annesi de hiç oralı olmadı ya ne kadar duygusuzlarmis

Ben oraya sonradan bırakıldığı yönünde düşünüyorum orada günlerce ceset kalsa yabani hayvanlar parcalardi bence 

Bilemiyorum ki sonuç yoklar artık , itiraf gelirse ogrenicez asıl gercegi

0 oy
önce (4,737 puan) tarafından

Nicedir haber adına bir haber yaşıyorum valla. Ne olmuş bu yavruya :( annesi bi haltlar mı yemiş 

Annesi çocuğuna da alıp evden ayrılıyor her ikisinin cesedi bulundu bugün

önce (4,737 puan) tarafından

Ooooo :( kim yaptı ki? 

Bilmiyorum ama o adam gibi duruyor 

0 oy
önce (1,905 puan) tarafından

Ya kadın başka adama kaçtım o yüzden çocuk olmuş diyorlar ya üzülüyorum valla yazık yaşadığım şehirde böyle bir olay olması 

Adamla zaten Bir hafta on gündür görüşüyormuş her gün bu olağan dışı bir durum değilmiş o gün adamla görüşmeye gittiklerinde adam karşılamaya gelmemiş ve artık başlarına ne geldiyse her ikisini de cesetleri bulundu

önce (731 puan) tarafından

Kadinda ölumu bulunduu

Evet  biri yukarıda biri asagida

0 oy
önce (731 puan) tarafından

Yazıkkk.. bakalim altindan ne hikaye cikacak

Hiç güzel şeyler çıkmayacak

0 oy
önce (999 puan) tarafından

Minik Yavru için, Allah'tan rahmet diliyorum. 

Konuyu bilmiyorum kadın kocasını aldatmış neden kaybolup gitmişler? 

Ya adamla buluşmak için sözleşmiş galiba ikisi de biraz zaten nasıl denir saf desek bunları yapmaya saflık denmez buluşma alanına adam gitmemiş galiba bunlar kayıp mı olmuşlar bilmiyorum ki tam detayına

0 oy
önce (2,196 puan) tarafından

Ben olayı hiç bilmiyorum ne olmuş 

Yorumlarda var canim

0 oy
önce (762 puan) tarafından

Maalesef anne de ölü bulunmuş 

Evet belliydi

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Bu olayı çok merak ediyordum neden ölmüşler anlamadım ben 

Yarı ne daha detaylı açıklanır 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,347 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,657 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 531 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 813 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,321 göst.

Kategoriler

1,485,041 soru

24,283,410 cevap

342,900 kullanıcı

...