Nasıl gidiyor benim her gün yaz kızım oku kızım dinle kızım demekten basimda agiriyo çenemde agiriyo artık..
Beynim artık hiçbir şey almıyor. 😔😔😔
Seneye o stresi yasiycaz bakalim suandan acaba nasil olacak dusunceleri cok
Valla canım bol bol kalem tuttur çizgi çalışması yaptır boyama yaptır.. Ben öyle yaptım yazarken sıkıntı yok ama çok oyalaniyor ondan küçük iki tane dahx çocuğum var seneye diğer kızımda birinci sınıf. İki sene üst üste ne yapacam bilmiyorum.
Aman cok zor desene iki snee ust uste
Hemde nasıl canım . Bebeğim bu sene bırakmıyor derslerini çiziyor buruşturuyor onlar ağlıyor
Allaj yardimcin olsun
Daha 2snif daha zor bence 1snifi arayacağız bence diğer oğlum 2sinfta İngilizce den Nefret ediyor artık
Başına geçerse yapıyor ama hadi hadi demekten yoruldum onun dışında sıkıntı yok okuma ve diktesi iyi
Bizde u dayız.
Eşinin desteği oluyor mu ?
Benimki onda geliyor hiç bir desteği olmuyor maalesef
Benimkide aynı 9,10 arası geliyor yatmış oluyor o geldiğinde . Zaten şuan desteksiz yapıyor oturunca bitince kontrol ediyorum ☺
Ne güzel canm bizim öğretmen diyor yanında oturun okutun. Tek başına kalmasın.
Benimkiler onu görmeden uyumuyorlar.
Üçu de az önce uyudu
Tatilde bizde öyleyiz ya benimkilerde yeni uyudu sayılır ama okul varken asla çünkü sabah kalkamıyor
Haklısın canım benim okul varken de öyleler. Dersleri 1 de başlıyor sabah 10 da kalkıyorlar.
Tatil oldu olalı okuma yapmadı. Oku öğretmen video istiyor diyorum yok. Hergün 5-6 sayfa kitap ödevi yapıyor bir sıra da deftere yazıyor o kadar. Bakalım ne olacak.
Okumaya ağırlık ver canm. Bizimki sadece okuma verdi ve siz yazdirin cümleleri
Bizimki yazıyor okumayıda çözdük ama mesela nineni yaz diyorum görmeden beye ben harfleri tek tek söylemeden yazamıyor
Benim kızda birinci sınıfta öyleydi ya bakacak ya harf harf söyleyecektim ama şuan ikinci sınıfta bana mektup bile yazıyor okumayı soktuyse korkmayın yazması kolay oluyor
Peki nasıl bir yol izledin canım
Öncelikle yaz diye bağırıp kızıp üstüne fazla düşme çünkü bazen sinirlerimiz kaldirmiyor tepki veriyoruz bende çok yaptım baktım olmuyor taktik değiştirip basit kelimelerle başladım at el tel ok yay vs tarzı sonra ikili hecelere geçtim elma Gelme okul vs derken kendi kendine herşeyi yazdı şükür
Bende bazen kızıyorum ve gerçekten kızınca bildiğini bile yapamıyor dediğin gibi et at un tat kek an gibi kelimeleri iki gündür ben söyleyince harf istemeden yazıyor bize zor ama onlara daha zor hiç bilmedikleri bişeyi çok hızlı şekilde öğrenmeye çalışıyorlar sana çok teşekkür ediyorum canım
Bizim öğretmen 3 tane hikaye yapmış onları okuttuk ondan sonra yazma vardı yaptık ayriyeten evde eski fotokopileri vardı onları da yaptık ama yine tekrar tekrar okuma yapıyorum bugün r harfine çalışacağız beraber biz u dayız
Kolay gelsin canm. Bizde r ya gececez. Zorla yaptırıyorum
Bizde pazartesi gececez bugün biraz yaptirdim
İyi yaptın severek okuyor mu
Önce mizmizlaniyo sonra hoşuna gidiyo yapiyo
Benim kızm küçük ama yiğenim başladı bu sene okula . İşi gücü okula oyuncak götürmek getirme başka kızlar da getiriyormuş diye o da götürmesi gerekiyormuş 🙄
Ayy canım ya çok iyi anlıyorum bizimki de diyor ki o kalem getirdi o defter getirdi o para getirdi
Benimde oğlum öyle deliriyorm vallahi
Allah yardım etsin valla ne yapacaz bilmiyorum
1. Sınıf annesi olmaktan çok korkuyordum oğlum çok şaşırttj beni hiç üzmüyor bazen sıkılıp hızlı yazıyor kötü oluyor silince bi tartışıyoruz onun dışında herşey yolunda. Allah sabır versin
Maşallah canım inşallah hep öyle gider
1,489,149 soru
24,340,423 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın