0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (326 puan) tarafından

Hanımlar eşiniz size ev masrafları haricinde harclık verdiğinde sizin nere harcadiğini soruyor mu. Soruyorsa tepkiniz ne oluyor? 

28 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından

Valla biz evede kendimizede ne alcaksak genelde birlikte bakariz alsak mi bu nasil guzel mi falan diye yani evet arkadaşlarimla disari cikip yediğim içtiğim hariç herseyi bilir birbirimizden ayri alisveriş yaomayiz pek. Sormayan soylemeyenlere azicik sasirdim dogrusu ay ben çatlarim mesela bisey aldigim zaman catlarim onu gostermezsem daha kapidan girer girmez bak bak nasil falan diye 😂 tuhaf olduğumu farkettim yazarken ha 😂

-Reklam-
0 oy
(19,101 puan) tarafından

Sormaz o artık ondan çıktı benim param oldu. Harcasam da harcamasam da hesabını vermem.

0 oy
(62 puan) tarafından

Evliliğimin ilk zamanları kuruşu kuruşuna sorardı sonra bıraktı. Hatta verdiği kredi kartı var zor zamanlarında harca diye ben onu harcıyorum kart limiti bitiyor arıyorum açar mısın bir şey alacağım diyorum niye falan söyleyemem aç diyorum açıyor. Ama aldığım şeyi söylemiyorum zamanla değişiyorlar ilk zamanlar nereye harcadığımı hatırlamazdım hatırlamam için günlerce sorardı

0 oy
(498 puan) tarafından

Canım benim eşim normalde evin bütün masraflarını yapar hani ben alışverişe falan pek çıkmayı sevmiyorum ama diğer türlü bana verdiğinde kendin için harca dediğinde ben internet alışverişi yapıyorum o yüzden de sormuyor ne yaptığımı

0 oy
(28,606 puan) tarafından

Bitti ver diyorum tamamm der sorun çıkmaz

0 oy
tarafından

Canım benim ki maaşları alırız kirayı ayırırız kredi kartlarını öderiz geriye kalanlarını da bana teslim eder bende kenara köşeye atarım gram almaya çalışırım.hesabimada para atar.elime de harçlık verir.ne alıp almadığımı da sormaz çünkü bilir biriktirdiğimi.luzumsuz harcamam.

0 oy
(524 puan) tarafından

Sürekli değilde arada sorar 

0 oy
(276 puan) tarafından

Hiç harçlık birakmaz canm ne kadar istesemde vermez istemiyim diye üstünde nakit de taşımaz

Hesabıma at desem maaş yattığı gibi kendi hesabını başka yere aktarıyor borca verdim diyor yalandan ben bıraktım allah yanına bırakmaz inşallah

(326 puan) tarafından

İyide özel bi ihtiyacın olur dişarı cıkarsın hastahane işin olur yol parası öpucukle mi alınıyor tövbe estağfurullah da yani sizinkide cok cimriymiş. Amin bi ton borcu var eşi zorla para alır ah keşke kendisine harcasa kardeşlerine harcıyor harclık verir ona rağmen abim verir. 

(276 puan) tarafından

Cnm otobüs 25 tlyse 25 verir yada gitme der yada yürü der anladın mı 

Yok cnm senelerdir zorda olunca   başkakarından rica ediyorum üç beş veriyolar 

Geçen ondan gizli alyansımı sattım çok çaresizim napayım 

(326 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun gercekten böylesine laf anlatmak para koparmak cok zor cimri insana kız vermeyin diyor alimler isterse dünya servetine sahip olsun ama vermeyin sizinkiler bilmeden gözü kapalı vermişler. 

(276 puan) tarafından

Kimin aklına gelirdi böyle bişey cnm mslesef aynı eve girmeden herkes anlaşilmıyor

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 632 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 622 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,741 göst.
0 oy
39 cevap 1,487 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu