Kızlar çocuk odam küçük ve ev 2 1 o yüzden beraber yatacaklar mecbur bı kızım bı oğlum var sizce ranza mi bazali yatak mi bana bı fikir verin varsa resism atarsanız sevinirim teşekkürler
Yavrulu yatağı açacak yer var madem iki ayrı yatak kaba olmayan bir model yaptırın derim küçük odalarda şahsen ranza çok boğucu
Ayrıca yavrulu yatakta da ranzada da hergün kavga çıkar ama ayrı yatakda böyle bişi olamaz:)
Odaya dolap yaptırmak zorundayım cnm koyafetler eşyalar için mecbur açılır die düşünüyorum sabah geri toplarimama bilmiyom işte aşırı kararsızım düşünmekten yoruldum o mu bu mu die
Cnm vala görmeden pek bişi diyemem ama mesela iki yatak ya yana dolap kaşıya tavana kadar 2 kapılı da olsa inceliği yeter sana
Ranza daha mantıklı ama alırken kaliteli ahşap alın ya da yaptırın özel. Ranzalarda gıcırdama sorunu oluyor zamanla
Oğlum deli yatar ya ondan korkiyom düşer die o yüzden soruyom ama cooook da kararsiizm valla 2 ay oldu taşımalı daha karar veremedim
bizim bu sekil. oglan yaramaz oldugu icin yatagi cam tarafa suan kolayamadik ranzayi yani. cama tirmanir yatagin ustunden cunku.seneye badana yapilacak o sira ranzayla dolabi yer degistircez yani dolabin L olan sekli gercek yerine oturacak😂
Çok güzelmiş cnm ya sizin oda büyükmüş benimkine göre kız erkek şekilde yatıyorlar demi
aynen kiz erkek seklinde yatiolar . yan yana baza olarak da sigiyirdu ama arada mesafe cok dar oluyirdu oyun alani kalmiodu . o yizden ranza tercih ettim
Anladım cnm aynı bnm de öyle iki baza korsam ne yer kaliyo ne de dolapta yer
Ranza daha iyi yavru yatağı yerine geri koyarken her seferinde toplamak gerekiyor kullanışlı değil bide üste yatan çocuk tuvalete kalkınca diğerinin üstüne basabiliyor kardeşim üç çocuğu için ranza aldı altı kaltı yavru yataklı ama kullanamadı bu şekilde zor olduğu için
Teşekkürler gidip bakacam.boyle telefondan olmuyo bakmakla tesekkurler
Bence ranza daha mantikli olur hem cok yer kaplamaz
Teşekkürler bakacak modellere
Bnm yavrulu yeni yaptırdım ama çocuklarım şuan küçük aynı odada uyuyorlar ileride oda ayrılacak atcam şimdi kızı uyutatm
Ranza yavru yatak hareket ediyor kendi kendine kapanıyor açılıyor sürgülü olduğu için çocuklar alışır düşmez merak etmeyin
Kaç yaşındalar ben de ranza düşündüm de benimkiler çok küçük daha kızım 3:30 yaşında oğlum iki yaşına girecek düşerler diye korktum yavrulu yatak daha mantıklı gibi geliyor bana şimdi
1,485,989 soru
24,295,124 cevap
343,742 kullanıcı