0 oy
211 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (129 puan) tarafından

Kızlar çocuk odam küçük ve ev 2 1 o yüzden beraber yatacaklar mecbur bı kızım bı oğlum var sizce ranza mi bazali yatak mi bana bı fikir verin varsa resism atarsanız sevinirim teşekkürler 

9 Cevaplar

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Yavrulu yatağı açacak yer var madem iki ayrı yatak kaba olmayan bir model yaptırın derim küçük odalarda şahsen ranza çok boğucu 

Ayrıca yavrulu yatakta da ranzada da hergün kavga çıkar ama ayrı yatakda böyle bişi olamaz:)

önce (129 puan) tarafından

Odaya dolap  yaptırmak zorundayım cnm koyafetler eşyalar için mecbur açılır die düşünüyorum sabah geri toplarimama bilmiyom işte aşırı kararsızım düşünmekten yoruldum o mu bu mu die

önce (84 puan) tarafından

Cnm vala görmeden pek bişi diyemem ama mesela iki yatak ya yana dolap kaşıya tavana kadar 2 kapılı da olsa inceliği yeter sana

-Reklam-
0 oy
önce (3,730 puan) tarafından

Ranza daha mantıklı ama alırken kaliteli ahşap alın ya da yaptırın özel. Ranzalarda gıcırdama sorunu oluyor zamanla

Oğlum deli yatar ya ondan korkiyom düşer die o yüzden soruyom ama cooook da kararsiizm valla 2 ay oldu taşımalı daha karar veremedim

0 oy
önce (1,699 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

bizim bu sekil. oglan yaramaz oldugu icin yatagi cam tarafa suan kolayamadik ranzayi yani. cama tirmanir yatagin ustunden cunku.seneye badana yapilacak o sira ranzayla dolabi yer degistircez yani dolabin L olan sekli  gercek yerine oturacak😂

Çok güzelmiş cnm ya sizin oda büyükmüş benimkine göre kız erkek şekilde yatıyorlar demi 

önce (1,699 puan) tarafından

aynen kiz erkek seklinde yatiolar . yan yana baza olarak da sigiyirdu ama arada mesafe cok dar oluyirdu oyun alani kalmiodu . o yizden ranza tercih ettim

Anladım cnm aynı bnm de öyle iki baza korsam ne yer kaliyo ne de dolapta yer

0 oy
önce (7,501 puan) tarafından

Ranza daha iyi yavru yatağı yerine geri koyarken her seferinde toplamak gerekiyor  kullanışlı değil bide üste yatan çocuk tuvalete kalkınca diğerinin üstüne basabiliyor kardeşim üç çocuğu için ranza aldı altı kaltı yavru yataklı ama kullanamadı bu şekilde zor olduğu için

Teşekkürler gidip bakacam.boyle telefondan olmuyo bakmakla tesekkurler

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Bence ranza daha mantikli olur hem cok yer kaplamaz 

Teşekkürler bakacak modellere

0 oy
önce (7,245 puan) tarafından

Bnm yavrulu yeni yaptırdım ama çocuklarım şuan küçük aynı odada uyuyorlar ileride oda ayrılacak atcam şimdi kızı uyutatm

0 oy
önce (770 puan) tarafından

Ranza yavru yatak hareket ediyor kendi kendine kapanıyor açılıyor sürgülü olduğu için çocuklar alışır düşmez merak etmeyin 

0 oy
önce (7,245 puan) tarafından

image

benim odam da böyle yavrulu açılmıyor  yani şimdilik ben o yavru oluyor yastık falan koymak için kullanıyorum tabii o odaya 4 kapılı dolabımız çalışma masamız ve etajerimiz var
0 oy
önce (14,993 puan) tarafından

Kaç yaşındalar ben de ranza düşündüm de benimkiler çok küçük daha kızım 3:30 yaşında oğlum iki yaşına girecek düşerler diye korktum yavrulu yatak daha mantıklı gibi geliyor bana şimdi

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,423 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,596 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ftm (610 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 246 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aye1 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 25,102 göst.
22 Ekim 2018 Alışveriş-Hediye kategorisinde hallerimm (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,012 soru

24,295,309 cevap

343,754 kullanıcı

...