+1 oy
180 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,275 puan) tarafından

Uyku tulumu giydiren anneler cocuklarini üzerini ortuyormusunuz. 

Benimki çok acıyor kendisini diye uyku tulumu aldim 1.6 tog ev benim 23 25 derece arasında açıkçası ama gece illa soğuk oluyor 

12 Cevaplar

0 oy
önce (1,005 puan) tarafından

1.6 tog 21-22 derece uygun, üzerini örtmüyorum ama endişe ediyorsan içine ince pijama giydir. Ev ve odası 23 yada 24 derece bizim

-Reklam-
0 oy
önce (7,157 puan) tarafından

Ben bezi bırakana kadar böyle uyuttum hep. Üstünü örtsem de açtı. Bez bitince de termal pijama aldım. Bizim bu ev yeni ve soğuk baya 😑 Kendime bile alasım var şöyle 2.0 Tog pijama 😄

önce (5,275 puan) tarafından

1.6 yeter bize sanki havalar biraz sıcakken giydirdim terlemesi simdi sabah bakıyorum ter tok akpetpe giydiriyorum birde sadecw

0 oy
önce (1,759 puan) tarafından

Benim tog numaram 2 üzerini örtmüyorum 1 dakika bile geçmeden açıyor üstünü pes ettim en sonunda 1.6 yerine 2 numarayı deneyebilirsiniz 2 en ideali gece odası 22 23 derece oldugundan üşümüyor kesinlikle

1.6  hava biraz sıcakken giydirdim zibinla çok terlemesi simdi havalar daha serin zibinla giydiriyorum terlemiyor soğukta degil vücudu çok soğuk olursa ince gecelik giydirswm olcak sanki 2 bize fazla geldi eşimle hatta 1 mi alsak dedik ev gercekren sıcak 23 en düştüğü yani

önce (1,759 puan) tarafından

Eğer ısı 23 derece ise 1.6 yeterlidir üstünü örtüp endişe etmenize gerek yok burda havalar ısınmaya başladı fakat gece ısı ölçer devreye girdiği için evin ısısı yükselene kadar yarım saat zaman geçiyor o ara üşütebilir düşüncesi ile 2den devam ediyorum

Termometre var evde bazen gündüz 25 26 Bülent oluyor gecede 22 23 derecelere düşüyor ben biraz sıcak seviyorum kombine yakiyorum

0 oy
önce (7,503 puan) tarafından

Uyku tulumu zor giyiyor 22 ila 25 dereceye uygun ince bir şey aldım onu bile istemiyor üzerine battaniye deydiği gibi uyanıyor atıyor örtmüyorum bende

Qslinda iyi oluyor mus uyku tulumu 3 gündür giydiriyorum ilk istemedi ama ne zaman kalksam hep uzeri acik içerisi sicsk olaada uyanan insanın üzerine kar yağar derler bizde şimdi bakıyorum ne terliyor nede öksürüyorum iyi geldi gibi sadece birsey ortmehe gerek varmi onu bilemedim

önce (7,503 puan) tarafından

Evet uyku tulumu iyi oluyor kızıma en kalın olanları aldım 8 yaşına kadar hep uyku tulumu giydirdim ama erkek çocuklari sevmiyor sıcağı kalın alsam hiç uyumaz öğlen uykuya yatacağı zaman hemen çorap çıkardır çocuklarin yetişkinlere göre kahverengi yağ tabakası kalın oluyormuş o yüzden üşümez miş burun ucu sırtı soğuksa üşümüş oluyormuş doktor demişti bakıyorum ben hep sıcak

0 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Uyku tulumu giyiyorsa zaten üstünü örtmenize gerek yok. Oğlumun odası 19 20 derece falan sanırım evin diğer odalarına göre soğuk bazen 2 bazen 1.6 giydiriyorum 1.6 giydiğinde bazen içine ince pijama giydiriyorum , bazen tulumu giymeden uyuyakalıyor battaniye örtüyorum tabi ama açıyor üstünü illaki o zamanlarda da buz gibi olmuyor 

Ben içine hiç birsey giydirmiyorum zibin sadece daha soğuklarda ince gecelik giydiririm diyorum

0 oy
önce (7,585 puan) tarafından

uyurken ensesi ve göğsüne bak oralar sıcaksa üşümez. eğer sabaha karşı 20 derecenin altına düşüyorsa 1 kat daha atlet veya ince bir takım içten giydirirsin.

en olmadı 2.5 tog alırsın daha soğuk olursa. 2 togu tek atletle giydiriyorumben bu dediğin derecede 

Evim sıcak kendim bile atlet tişört oyle geziyorum heryeride yakıyorum ben şuan ne terliyor nede vücudu soğuk uyanıyor bakıyorum çok kış olursa gecelik giydiririm diyorum

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Uyku tulumu giydirdiğimde sadece bacaklarını örtüyorum tamamen örtmüyorum 

Bende öyle yapıyorum beline kadar ortuyorum

0 oy
önce (19,011 puan) tarafından

Benim oğlan da çok açıyor. Bir de evimiz sobalı bizim. Uyku tulumu giydiriyorum kaç tog bilmiyorum yazmıyor. Tulum altına da alt içlik onun üstüne alt üst takım onun üstüne de polar pijaması var onları giydiriyorum..

Ben tek zibin tulum giydiriyorum yeter geldi bana ama kalkınca ne terliyor ne soğuk vucudu

önce (19,011 puan) tarafından

Sizin ev doğalgazlı olduğu için tulum altına zıbın yeterli gelir hatta zıbın üstüne mevsimlik pijama da giydir bugünden sonra. Havalar soğuk çünkü. 

Suan zibinla yatiriyorum ama biraz soğuk olsun gecelik ince sonra tulum yaparim

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Hafif elyaf yorgan örtüyorum kız 

Benımkıde 1 tog

önce (255 puan) tarafından

I içinden bişey giydirmiyorum sadece atlet var 

Ev 25 derece ve zaten yorgan örtüyorum tulum da var sıcak ta hasta eder sogukta dengede tutmak lâzım

0 oy
önce (1,905 puan) tarafından

Kızın odası buz gibi ya kaç derecede yanarsa yansın ısınmıyor 20 derece odası en fazla 21 e çıkıyor 2.5 tog içine de önce pijama ve uzun kollu zıbın giydiriyorum üstüne battaniye örüyorum açarsa ve denk gelirsem orterm 

Oo ben öyle giydirswm.cocuk sıcaktan patlar

0 oy
önce (15,710 puan) tarafından

1 tog bak canim 1.6 kalin kacar sanki. Benim kiz da oyleydi hala ortturmez ustunu🥲

Havalar soğuyor qrtik 1.6 bence iyi 

0 oy
önce (884 puan) tarafından

Canım uyku tulumu varsa örtme üzerini gerek yok zaten üzerini ortmuyorlar diye giydirilir tulum sırtı göğsü sıcaksa üşümez bende 1.6 tog giydiriyorum altta sadece zıbın var biraz daha sogursa içine pijama giydiririm 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 241 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,471 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,486,147 soru

24,297,063 cevap