Günaydın anlığı kızımdan gelsin 💙
azı dişleri çıkıyor, uykusuz bir gece sonrası kahvaltısını yaptı hemen kitaplarına koştu 😍 bayılıyorum bu hallerine
alt kata su gidiyordu balkondan, bu yüzden balkonu yaptırdık ama yine akıyor 🤦🏼♀️ usta bugün de geliyor kavga çıkartmayayım diye kocam evden gönderdi, ustaya sinirliyim çünkü baştan gideri, gider borusunu değiştirmedi 🤦🏼♀️güç bela hasta halimlr her yeri temizlemiştim, yine batacak 🤦🏼♀️
Maşallah kaç aylık azı dişi için erken değil mi
28 aylık kız😅 16 dişi var 17.geliyor
Günaydınnn
Bizimde öyle banyo sorunu var aşağıya akıyor 3 kere kırıldı yapıldı gene akıyor şimdi gene yapılacak 😬
en güzeli vallahi deniz havası hep iyi gelir
Evet allahtan deniz olan bir semtte yaşıyorum çok seviyorum o denizi izlemeyi
bizde de göl var ama oraya gitmek de sorun 😅 bi de su kalmadı gölde doğru düzgün 🤦🏼♀️
Oglanı bıraktım geldımm kahve eşliğinde bıraz dızı sonra evı toplar kahvaltı yaparım
kolay gelsin 💙işler bitmiyor
Günaydınlar Günaydın prensese 😘😘 oh maşallah güzellik benim oglan ile yaşıt 🤣 benim oğlan nerde böyle uslu duracak oyuncak kitap eline alacak sadce yaramazlık düz duvara çıkıp ağlama krizleri var 🤦♀️🤣 oğlanı uyutmaya çalışıyorum bnde sabah erken kalkıyor şimdi direniyor uyumamak için bnde unutmadan ince kahve mi içtdimdi
benim kız düz duvara tırmanmasa da yapıyor yaramazlığını😅
Hahhahah🤣🤣🤣
Maşallah maşallah yerim ben seni çok tatlı. Benim kızım da 20 aylık geceleri yatırımıyor perişan oldum artık
inşallah çabuk çıkar
Maşallah kıza yatak diğer duvara olmuyormu
diğer duvarda dolap var, dolabı da başka yere koyamazdım oda da ondan böyle oldu. bizim oda da tam karşısında yattığım yerden görüyorum iyi oluyor
Benim oğlum 13 aylık onun da ilk azı dişi çıktı kocaman oldu 🙈
köpek dişi baya zorluydu inşallah kolay çıkarırlar ya
çok tatli 😃 caliskan kiz ♥️
çok seviyor kitaplarını💙
Ay odanin guzelligine mi hayran kalayim minigin hallerine mi masaAllah fistiga
Gunaydinlar efenim gunaydinlar
Benim gunluk rutin devam ediyo ekstra bisey yok hamdolsun
Allah tadilattan tamirattan kurtarsin seni de en sevmedigim seydir boyle ugrasmak
teşekkür ederiz🤗 tadilat işi cidden kötü 🤦🏼♀️
Kızımla aynı yastalar maşallah bizimde 20 tane oldu dislerri ama bizde hastayız öksürük bunaltiyo kızımı
öksürük burun akıntısı geçmiyor ki🤦🏼♀️ 3.haftaya girecek hala öksürüyor
1,487,240 soru
24,313,182 cevap
344,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın