Kimse normal post açmıyor artık farkında mısınız 🤣 Hep uygulamanın yeni haliyle ilgili postlar 😅 Kocamla tartıştım ne yapmalıyım, kaynanam bana hoşt dedi ne demeliyim diye açılan postları özledim 🤣
Ben bu halini hic sevmedim alisir miyim bilmiyorum
Neden ki
Storyler neyse de takip durumu canimi sıktı soyle storylere erisim cok rahat attigim storyi 58 kisi gormus 11i kayitsiz kullanici diyo kim oldugu belli degil o zaman takip isinin anlami kalmadi madem oyle hesap gizliligi olacak onaylamadigin kimse storyni goremicek o da yok hadi diyelim atma story falan bu zamana kadar onlar mi vardi de eee yeni ozelliklerin bi anlami kalmadi platformda yer yerinden oynadi siteyi kullanmanin mantigi kalmoyo zaten belliki bundan sonra anlik postu acilmayacak bende en cok onun icin guriyodum sevdiklerimle konusmak icin bi de
oluşturmuş olduğunuz hikayeyi herkese açık mı işaretlediniz yoksa sadece takipçilerinize özel mi yaptınız. Sadece takip edenlere açmışsanız kayıtsız kullanıcıların göremiyor olması gerekiyor.
Herkese acik yaptim denemek icin ama sadece takipcilere yapsam bile takiplesme durumunun anlami kalmiyo madem oyle hesap gizliligi de gelse sadece arkadaslar kullanarak story atmamiz hem guvenligimiz icin daha iyi olur hem icimiz daha rahat eder postlarda yine herkes yorumlari gorsun en azindan storyleri rahat paylasirdik hesap gizliligi onemli bence bu durumda
He yaaa postlar pek açılmiyordu şimdi hepten açılmayacak 🤣🤣🤣
Çabucak alışılsa bari ya hikaye izleyip çıkar olduk 🤣
Valla bn uygulamadan çıkmaz oldum qrtik post acmak yerine hikaye paylaşırım 🤣🤣🤣
Di mi ya 🤣 sıkılmışız kaynana dinlemekten
He valla 😀😀😀😀😀😀😀😀
bir iki güne başlar 😂😂
Bi durgunlaştı ortalık. Kimsede dert tasa kalmadı 🤣
birinin kocası, kaynanası kesin bir haltlar yer burası eski haline döner 😂😂
Şimdi hikayelerde milletin kocalarını görmesek iyiydi. Kocamla şunu yapıyorum, kocam şuan bu tabağı kırdı boşamalı mıyım 🤣
Uzun zaman olmuştu buraya girmeyeli çok iyi olmuş:D
Bir de şu sohbet kısmı için ayrı bir uygulama yapsalar tam olucak 😅
İlerleyen zamanlar da olur belki :)
@efulimmmmm nasılsın iyi misin
Çok şükür iyiyim ama tanıyamadım 🙈
Hiç sorun değil tanitirim kendimi 🤍
Büşra ben hani tüp Bebekle bile hamile kalmam imkansizken tedavisiz hamile kalmıştım 🩵
Kız ben niye hatırlayamadım seni nickin neydi ay ☺️ kusura bakma lütfen ❤️
Kizzzzzz aşk olsun kalbim kırıldı ya bbusra ydi ismim o kadar dua ettin kız benim için
Yaa kırılmasın kalbin :( benim isim hafızam hiç yoktur zaten inan :) sen nasılsın neler yapıyorsun 🌸
Benden bir tane daha bende isim hafızam yoktur ya unutuyorum bende ama bu konu baska olunca insan unutamıyor 🩵
Doğrudur canım. Bir daha unutmam ama:)🤍
Sus sus azcik kafa dinleyem
🤣🤣🤣🤣
Gelsin yeni genç yetenek infulanzalar ( normalin söylemiyorum)
Denemen yeter bebişim 😅
Önemli olan benim tasarimim zaten
🤣🤣🤣
sktr et yaaa hadit takibe takib
Ettim 😅 takip de ettim 🤣
Ha ben burdayum Sevda kufretme ciks cok ayip
👍👍👍👍👍👍
Ya bismillah dur ya ne ozlemesi 😄
Kız bu yeni mi
Evet demet ablamızın gebelik bölümündeki son saçmalığı 😂😂
Abooo ben onu uygulamayı sildi sanıyodum
Duyduğuma göre bu bölümde süresiz engellenmiş o yüzden buraya gelemiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum öyle duyum aldım 😂
Tüh totosunu görürdük 🤣🤣🤣
Kendimle tartististim napmam gerek burnumumu Kırsam agahah 😂 ilk gun ya bir kaç gün böyle gider sonra düzelir
Doğru diyosun 😂
Ay dur boyle ıyı
Yapay zeka başlıkları düzelttiğinde de böyle olmuştu bir iki güne düzelir.
Millet yıllardır bunu bekliyormuş gibi dimi 😂sabahtandir story aç aç bitmedi deneme aşamasındayız şuan bekle
Bende açıyorum ya 🤣🤣🤣
Koç Burcuyum diyeceklerim bu kadar 🤣
Dur daha heveslerini alsınlar gelirler kaosa dayanamaz engelleri de kaldırırlar bu uyguma.kaostan besleniyor çünkü
Onu nerden anladın kız
Beni engelleyen var mı acaba
Seni engelleyen doğru söz sevmiyodur 🌼
Ay teşekkür ederim canım🥰
Ne demek, senin yorumlarını beğeniyorum söylemiştim önceden de 💗
Memleketteyim hayatım.evime dönünce dövüşler başlar.o zaman bol bol kaynana gıybet postu açarım🤣
Storylere bakmaktan postlara cvp yazasım gelmiyor 😂😂
Kız bende vende 🤣🤣
Yeni alisma sureci :)
Herkes gönderikere yoğunluk verdi😅
Aşırı kişiselleşti uygulama. Anonim olmaktan çıktı.
Benim gibi düşünen var mış ne mutlu madem özel story atılacak numaralasin bir birinize atın
Bana çok saçma geldi ya sonuçta özel kişilerle konuşuluyor engel falan neyse de story işi bana saçma geliyor güvendiğin kişi gorecekse ver numaranı buraya atmak tamamen saçma ya ben story işini sevmedim takip olayı da beğenmedim engel çok iyi olmuş
Ben engeli de beğenmedim. Karşıt da olsa görüşlerini yada yorum yapma tarzını beğenmesemde seviyorum ben farklılığı, çeşitliliği. Yoksa tekdüzelikten öteye gitmiyo.
1,486,700 soru
24,304,645 cevap
344,311 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın