Hayattan zevk almıyorum sanki yaşamak tan yoruldum
Dışarı cikmak hiçbirsey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum
Surekli yorgunum halsizim
1 senedr hayattan zevk alarak yaşıyorum. Bazen umutsuzluğa kapıldığm anlarda oldu elbette. Ama yaşamayı nefes almayı gökyüzüne bakmayı bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Her halime şükür ettim hala da ediyorum. Bi göğsüm alındı ama olsn hala nefes alabiliyorum. Çünkü anneym. Bana ihtiyacı olan 3.5 yaşında bir kızım var. Umutsuzluk yok dua var. Yaşamak çok güzel.. dert ettiğin şey ne bilmiyorm. Sadece bir gün onkoloji koridorunda dolaşsaydn unuturdn derdini.. Sağlığın yerinde ise lütfen canını sıkma.
Haklısın ama herkesin derdi kendine ağır çıkamıyorum daralıyorum ölmeyi bekliyorum sanki
Al benden de o kadar
İlk kez kendimi bu kadar yorgun bitkin hayattan soğumuş hissediyorum
Yada çevremdeki insanlar beni bu hale getirdi
Al bendende öyle :(((
Namaz kilip kuran oku Rabbime sigin Rabbim yardimcin olsun
Hicbirsey yapamıyorum sabah uyandığımda yüzümü bile yıkamıyorum
😔
Olmaz oyle yapmalisin
Psikolojik bunalımdasın nereden biliyorsun diye sorma 😂
Son zamanlarda benimde imtihanım ağır gelmeye başladı ama şükür etmekten ve Allah'a dua etmekten başka bir çıkış yolum yok . İyice yorgun halsiz düşmemek için elimden geleni yapıyorum, çocukları her gün parka çıkarıyorum. Kendime uğraş bulmaya çalışıyorum bir şekilde toparlanabilmek için
Evet canım doğruda diyorsun belkide yoksa takmasak hic bişeyi hayat güzel şurda 1 kere gelmişsiz dünyaya :(((
Yapamıyorum toparlanamıyorum
Sanki uyusam gecer
Ne bileyim toparlanmak icin gec kaldi gibi
Şeytan diyor vur bıçağı gitsin
Deme öyle Allah korusun Allaha sığınıp dua imtihan dünyası canım 🤲🤲🤲
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşillah bacım 🤲🏻çok zor bir durum ve bunu sadece yaşayan anlar😔
Amin Allah razı olsun
Depresyon işte.
Hayat belirtisi yok artık
Mutluluk yok hergun aynı mutlu olmak artık çok zor neden böyle bilmiyorum
Benim evim düzenim yok mesela aile evinde hır gür bisekilde sukredip psikolojimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama mutszm bende mecbur çocuk var
Hic iyi deyiim 😔intiharı bile düşünüyorum
Sebebi ney
Çocuğun varmi
Var var 6 tane
Hey maşallah sıkılmak için hiç vaktin olmaması lazm
1,494,589 soru
24,417,022 cevap
351,317 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın