0 oy
388 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (84 puan) tarafından

Kızlar abim ile ilgili bir durum var çok zor hayat meselesi çok iyi bir insandı onun için elimden şuan bişey gelmiyor ama.boyle de dayanamıyorum o aç iken benim boğazımdan geçmiyor gebe olduğum için de mecbur yemek zorundayım böyle bildiğiniz bir dua var mı zor durumdayken okuyup rahatladiginiz veya bir zorluk ile karşılaşınca hayira dönüşen lütfen paylaşın 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (743 puan) tarafından

Soru ile içerik eşleşmiyor. Konu da çok dağınık. Tam olarak kim için ne istorsun anlatamamışsın.

önce (84 puan) tarafından

Yani abim şuan çok zor durumda kendisine ulaşılamıyor hâli çok fena onu demeye çalıştım yani aç çaresiz şuan da

-Reklam-
+1 oy
önce (1,364 puan) tarafından

Var gelir şimdi de abin niye aç onu anlamadım 

Kendisi zor durumda şuan 

önce (1,364 puan) tarafından

Maddi olarak sa yardım edebilirsin neyin varsa böl ikiye 

+1 oy
önce (273 puan) tarafından

Abiniz bir suç işlemiş ve firarı durumda sanırım. Ben böyle anladım. 

Yok öyle bir şey değil firar değil kayıp ve bulamıyoruz psikolojik bir sorunu var

önce (273 puan) tarafından
+1

Böyle desenize çok üstü kapalı karmaşık yazmıştınız aklıma bu geldi kusura bakmayın. 

Rabbim yardımcısı olsun inşallah

Allah razı olsun 

+1 oy
önce (94 puan) tarafından

Yani bi cok sey var hacet namazi kilabilirsin rahatlamak icin insirah okuyabilirsin bol bol her sertin altinda bi hayir vardir emin ol biz bunu goremeyiz ileride anlariz ancak tam olarsk sorun ne anlamadim sifa icinse ya safi cekin bol bol 41 yasin okunur hacet icin 40 bin ihlas okunabilir tam derdini bilmek lazim am en onemlisi ictenlikle edilen bi duadir 2 rekat hacet namazi kilsan pesine 100 insirah okusan derdi neyse onunla ilgili esma vardir onu ceksen secdeye kapanim bi icten hayirli dua etsen en guzeli olur Allah yar ve yardimciniz olsun

Allah razı olsun inşallah kayıp şuan yani elimiz yetişmiyor kendisine 

önce (94 puan) tarafından

Amin ecmain kayit konusunda bilgim yok onun icin ayriyeten yapilacak bisey var mi bilmem ama yukarsa soylediklerimde olur yaparsan saglik durumundan endiseliysen sifa salavati var gunde 100 tane okuyup ruhaniyetine gonder 

+1 oy
önce (339 puan) tarafından

Nas Felak İhlas Ayetel Kürsi bunları sürekli oku abin için özel okuyacaksan düzelsin diye niyet et salati Tefriciye oku 4444 tane gün belirle üç dört yada bir hafta şeklinde o sürede oku bitir rabim yardımcın olsun 

Allah razı olsun 

önce (339 puan) tarafından

Cümlemizden razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (169 puan) tarafından

Kayıp kişiyi bulmak için bir kağıda Allahın Ya Habir ismini 6 kere 

Yazarkende Allahümmehbirni (Ahmet Mehmet her ne ise abinin ismini söylüyorsun

Yani daha açık ifadeyle ya habir yazıyorsun ve yazarken Allahümmehbirni(Ahmet) diyorsun tam tamına 6 kere 

Sonra kağıdı katlayıp yastığınızın altına koyup uyuyorsunuz

Rüyada abinden haber verilir Allahın izniyle

Ay gerçekten mi Arapça yazıp mi koyucam tek bir kagdia yazicam dimi hepsini

Evet tek bir kağıda 6 kere Ya Habir yazacaksın yazarken de Allahümmehbirni diyip abinin ismini diyeceksin

Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun inşallah sabahina inşallah haber veririm bir şey gorursem

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Ya bana tanıdık geldi bu hamile halimle bırak yemek sabahların ucu dortu uyuyamazdik telefon ellerimizde haber var mı bulduk mu madde falan kullanıyor mu 

Yok madde kullanmıyor ama keşke öyle olsaydı şimdiye halletmistik

önce (66 puan) tarafından

Tövbe de tövbe kız inan hiç öyle dışardan gbi dedigin gbi olmuyor şimdiye halletmistik neler çektik hamdu senalar olsun bu illetin içinde kim varsa çıkarsın

Ya semi cellellahu çek bende çekerim bu post abin niyetine yani iyi güzel sevindirici haberler için oku bol bol Ayetel kursi

Ne bileyim işte her bir dert ayrı bir acı veriyor hele ki canın kanin olunca artık insan deliriyor sanki insanın canından cımbız ile etini koparır gibi sağol bu arada cevap için Allah razı olsun 

0 oy
önce (4,777 puan) tarafından

Gebe olmasanda yemek zorundasın . Yemek yemek hayatı bir ihtiyaç yani. Bunun için bir duaya ne gerek var düz mantık bakman lazım bu vücudun sana Allah'ın emaneti en iyi şekilde bakman gerekmiyor mu. Geçmiş olsun inşallah sağ salim abimiz de bulunur. 

Sağolasın Allah razı olsun öyle ama insanın kanı rahatta değilken midesinden de zorlukla geçiyor 

0 oy
önce (8,184 puan) tarafından

Abine ne oldu

0 oy
önce (4,812 puan) tarafından

Size duha ve inşirah sürelerini öneririm mutlaka Turkcelerine de bakın anlamını düşünerek okuyun abinize de duha inşirah ve vakıa süresini öneririm her gun en azindan 1 kere okusun 

İmtihan dünyası dunyasindayiz Rabbım kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez boyle dusunelim insallah. 

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

Canım bu imtihan herkesin tekamülü farklı o bebise eziyet etme diyecegim o ki 

Abinize etrafınızdan yardim toplayın siz yapamıyosanz hocamın yardim dernegi vardi ramazan da  ona söyledim yani yardıma vesile oldm esya yiyecek bi miktar para yardimi yaptı evine gitti 

İş arastırn fiili dua da onemli durumunuz varsa para olur erzk olur Allah büyüktür cnm

Rabbim Rahman Rahimdir darlıktan bolluga çıkarsın abinizi ve kim dardaysa Rabbim kolaylık versin 

Ne güzel kardessnz MasAllah benım annem zengim kardasları ftrelerini verse rahatlardi suyumuz donardı aylarca kalorfeeli evlerinde sırıl sırıl su akardı da siz napıyosnz demezlerdi annemın ahiretlikleri cmasırlarımızı götururdu dul ahretligi banyosuna cagırırdı 

Allah böyle kardese de bolluk versim 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 703 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
7 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif2021 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 842 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 475 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,113 soru

24,311,044 cevap

344,735 kullanıcı

...