Canımın çok sıkıldığı bir konuda size danışmak istiyorum.
Eşimin bütün ailesini çok seviyorum onlar da beni öyle ama küçük görümcemle 1 yıldan fazladır konuşmuyoruz, küçük dediğim 34 yaşında.
Eşimle okuldan ortak arkadaşlarımız var artık aile gibi olduk. Bir gün arkadaşlarımızla çekildiğimiz fotoğraflarımıza bakarken görümcem direk atladı "E bunlar senin açık hallerini görmüş şimdi seni her gördüklerinde öyle canlanıyor" gibi bir cümle kurdu. Ben şok oldum "Abla lütfen git kıracağız birbirimizi görüyorum" dedim çıktım odadan. Döndüğümde gitmişti, gidiş o gidiş.
Eşim sonrasında konuşmuş muhtemelen kırmış ablasını anlatmadı bana detayları ben de irdelemedim. O dönem yazmıştım buraya hatırlayanlar vardır belki. O zamandan bu zamana konuşmuyoruz.
İkimizde hamileydik doğurduk bir sürü şey değişti hayatımızda ama ondan bir adım göremedim bir özür bekledim hep çünkü onu seviyordum açıkçası. Eşim görüntülü gösterir kızımı arada, o da beni hiç sormaz ben de onu.
Eşim şu an umrede, görümcem de tatildeydi dönmüş. Burda olsa uğurlamaya evime gelir miydi bilmiyorum. Eşim dönünce bütün aile toplanır yine ben arayıp davet etmeli miyim sizce?
Yani ben olsam davet etmezdim
hayir davet etmemelisiniz gelecek olan gelirdi bu kadar iyi niuetli olmayin
İstemediğimi düşünüp gelmeyebilir.
oyle dusunen gelmesin zaten cokda tinnn bu kadar iyi niyetli olma
Bu münakaşa için bir yıl küslük fazla değil mi
Bana göre o bana saygısızlık etti. Ona göre de ben onu dolaylı yoldan evimden kovmuş oldum.
O kısmı bilmiyordum. Ben olsam gitmeyebilirdim kovmuşsun kibarca da olsa. Bence sen davet et. Eğer seni seviyorsa gelir diye düşünüyorum. Gurur yapıp tabi gelmeyedebilir
Ölüm kalım olmadıkça ben adım atmam ve hatalı olan o hiç gerek yok bence o adım atsın
Kinci olma , geçmiş geçmişte kaldı bir anlık ağzından kaçırmıştır boşver ve davet et gitsin. Bu şekilde ailelerde arada kalıyor büyükler üzülüyordur
Sen kadını koymuşsun birde özür mü bekliyorsun kız 😂 sen davet etme oda gelmesin barişmayin.bosver
Kibarca kovmussun kadını, bence davet etmelisin. Yani özür dileyecek bir durum.goremedim ben acikcasi. Gorumcende cok abartilqcqk, kusulecek birsey demmeis bana gore, ama evindeyken sen oyle dersen gider tabi.
Hiç denk gelmediniz mi bir yerde ben bana olan davranışlarına bakardım hala uzak durmaya çalışıyorsa gerek yok ama bir adım atar gibiyse çağırın bence .
Hayır. Evren resmen bir araya getirmiyor bizi.
Biz İstanbul'da oturuyoruz o sakarya'da, biz kayınvalidemlere bayramın 1. günü gidiyoruz o 2. günü geliyor derken hiç denk gelmedik
Bilemedim.. küslük yaşadığım bir arkadaşıma uzun zaman sonra evime davet etmiştim hatasını anladı gibi şeyler söyleyip gururlanmıştı… öyle yaşansın da istemezdim.
Diğer aile üyeleri hoşgeldine davetle mi geliyor?
Hayır ama o bekler bence. İstemediğimi düşünüp gelmeyebilir.
Empati kurdum Ben davet ederdim ya anlattıklarına göre
Hem kalp kırma kavga gürültü da olmamiş pek
Ben olsam genel olarak nasıl biri, bana karşı nasıl diye düşünür ona göre tekrar iletişime geçerdim
1,487,152 soru
24,311,851 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın