0 oy
232 göst.
önce Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Kızlar 6senedir evliyim her kış kaynana kayınbaba burda neymiş beraber yeni yılı kutlayacakmisiz artık bı senede eşimle başbaşa kutlamak istiyorum.diveniz yeni yıl ne olabilir ki birarada güzel işte. Ben eşime anlattsam soyleyeyim gelmesinler mi.ragatsz oldum bu durumda yurtdışında olan gelinime gitsinler onu seviyolar sayıyorlar ztn napsam

8 Cevaplar

+1 oy
önce (196 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sana bişey soyleyimmi canım eğer sen bu şekilde sesini cikartmaz napsam diye düşünür durursan ezen çok olur açık açık soyle eşimle plan yaptım bu sene dışarı cikacam de hatta anne sen gelip ilgilenirmisin çocuklarla bizde biraz nefes alalım de

önce (196 puan) tarafından

Ay yok artık babası da otursun eşiyle evinde ne işi sizinle biraz anlayış gerekli 

önce (170 puan) tarafından

6senedir hep beraberiz bu sene gelmesinler diyorum eşime 

Eşimde diyor nasıl babama gelme diyeyim 

Keşke iki cümleyle bu konuyu eşime anlatabilsem anlık anlasa beni şaşırta sürpriz yapsa nerdeeeeeeeee🤦

önce (8,278 puan) tarafından

Evet ama empati kurun siz anne babaniza gelme diyebilir miydiniz

Başka türlü anlamalarını sağlamak lazım dolaylı yollardan

Direk dedim kızdı bana bende ona kızdım öyle birbirimizle konusmuyoz 

önce (8,278 puan) tarafından

Yok eşini kastetmedim. Siz anne baba lara dolaylı söyleyin başbaşa geçireceğiz diye

-Reklam-
+1 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Eşinize söylemenize gerek yok kendi işinizi kendiniz halledin kendiniz söyleyin günlük arar gibi  konusun kayınvalidenizle laf arasında eşime yılbaşı sürprizi hazırladım dışarda yer ayırttım bu sene başbaşa kutlamak için heyecanlıyım gibi konusun zaten anlarlar

0 oy
önce (7,808 puan) tarafından

valla bizi de çağırıyorlar annem de kaynanam da, biz evde takılıyoruz. bi de şimdi çocuk var, zaten kalabalıkta olmuyor çocuğun yatması gerekiyor falan

Bnm iki çocuk var zor zaten her sene burdalat kayinbabam tvyi açar işte şu saatte yemeği yiyelim şöyle yapalım böyle yapalım kafalarına bnm evde takılıyorlar bıktım bu durumdan 

önce (7,808 puan) tarafından

ya herkesin dediği gibi kendin plan yap ya da hastayım gelmeyin de

0 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Eşine şimdiden söyle ben yılbaşı için plan yaptım ikimiz için de yoksa para yanar falan de ve planı yap 

Küçük çocuğum2,5 yas ne gbi yerlere yer ayirtabilirm

önce (1,951 puan) tarafından

Kaynanan sana gelsin bebeği uyut kaynanan Dursun evde sen eşinle plan yap

Ayh kaynana bildiğin (kaynana)değil ben memlekete gittiğimde bana dedi sen kanser ol

0 oy
önce (25,524 puan) tarafından

Herkes planını yapmadan başbaşa kalmak için planı yapın sağır sultana kadarda duyurun 

0 oy
önce (173 puan) tarafından

Ya direk söyleyin bu yılbaşı baş başa planımız var diye her sene aile ile kutlamak zorunda değilsiniz 

Ben söylesem yanlış anlarlar der gitmemizi istemiyorlar 

önce (173 puan) tarafından

Eşin söylesin 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Ayni hatayi bende bayram kahvaltisinda yaptim konu yilbasi degil biseyleri rutin haline getirince vazife gubi goruluyo her bayram sabahin korunde kahvaltiya gidip  ogleye kadar durup geliyoruz bi daha da gitmiyoruz bayram boyunca zaten esim calisiyo oluyo o yuzden de gerek kalmiyo kendi basima gitmem bence esinle konus 6 sene olmus artik yeter bi kere de bas basa olalim de 

Gelmesinler bu sene babanlar dedim nasıl gelmesinler diyir kızıyor bana

Sıkıldım ama beni anlamıyor 

önce (109 puan) tarafından
+1

Bastan alistirmamak lazim sonra aliskanlik haline geliyo bu seferde oyle olmasin dedigin zaman sanki kutsal vazifeni yerine getirmemissin gibi tepki goruyosun cok aci bi durum gercekten 

0 oy
önce (1,821 puan) tarafından

bu sene gelmeden soyleyin prigramimiz var yeni yila. siz yeniyil sonrasi gelin deyin . laf arasinda yeni yilda suraya gdicez bu sene deyiver gtwin . anlayan anlar

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 679 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (3,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 778 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,487,304 soru

24,314,255 cevap