Kızlar 6senedir evliyim her kış kaynana kayınbaba burda neymiş beraber yeni yılı kutlayacakmisiz artık bı senede eşimle başbaşa kutlamak istiyorum.diveniz yeni yıl ne olabilir ki birarada güzel işte. Ben eşime anlattsam soyleyeyim gelmesinler mi.ragatsz oldum bu durumda yurtdışında olan gelinime gitsinler onu seviyolar sayıyorlar ztn napsam
Sana bişey soyleyimmi canım eğer sen bu şekilde sesini cikartmaz napsam diye düşünür durursan ezen çok olur açık açık soyle eşimle plan yaptım bu sene dışarı cikacam de hatta anne sen gelip ilgilenirmisin çocuklarla bizde biraz nefes alalım de
Ay yok artık babası da otursun eşiyle evinde ne işi sizinle biraz anlayış gerekli
6senedir hep beraberiz bu sene gelmesinler diyorum eşime
Eşimde diyor nasıl babama gelme diyeyim
Keşke iki cümleyle bu konuyu eşime anlatabilsem anlık anlasa beni şaşırta sürpriz yapsa nerdeeeeeeeee🤦
Evet ama empati kurun siz anne babaniza gelme diyebilir miydiniz
Başka türlü anlamalarını sağlamak lazım dolaylı yollardan
Direk dedim kızdı bana bende ona kızdım öyle birbirimizle konusmuyoz
Yok eşini kastetmedim. Siz anne baba lara dolaylı söyleyin başbaşa geçireceğiz diye
Eşinize söylemenize gerek yok kendi işinizi kendiniz halledin kendiniz söyleyin günlük arar gibi konusun kayınvalidenizle laf arasında eşime yılbaşı sürprizi hazırladım dışarda yer ayırttım bu sene başbaşa kutlamak için heyecanlıyım gibi konusun zaten anlarlar
valla bizi de çağırıyorlar annem de kaynanam da, biz evde takılıyoruz. bi de şimdi çocuk var, zaten kalabalıkta olmuyor çocuğun yatması gerekiyor falan
Bnm iki çocuk var zor zaten her sene burdalat kayinbabam tvyi açar işte şu saatte yemeği yiyelim şöyle yapalım böyle yapalım kafalarına bnm evde takılıyorlar bıktım bu durumdan
ya herkesin dediği gibi kendin plan yap ya da hastayım gelmeyin de
Eşine şimdiden söyle ben yılbaşı için plan yaptım ikimiz için de yoksa para yanar falan de ve planı yap
Küçük çocuğum2,5 yas ne gbi yerlere yer ayirtabilirm
Kaynanan sana gelsin bebeği uyut kaynanan Dursun evde sen eşinle plan yap
Ayh kaynana bildiğin (kaynana)değil ben memlekete gittiğimde bana dedi sen kanser ol
Herkes planını yapmadan başbaşa kalmak için planı yapın sağır sultana kadarda duyurun
Ya direk söyleyin bu yılbaşı baş başa planımız var diye her sene aile ile kutlamak zorunda değilsiniz
Ben söylesem yanlış anlarlar der gitmemizi istemiyorlar
Eşin söylesin
Ayni hatayi bende bayram kahvaltisinda yaptim konu yilbasi degil biseyleri rutin haline getirince vazife gubi goruluyo her bayram sabahin korunde kahvaltiya gidip ogleye kadar durup geliyoruz bi daha da gitmiyoruz bayram boyunca zaten esim calisiyo oluyo o yuzden de gerek kalmiyo kendi basima gitmem bence esinle konus 6 sene olmus artik yeter bi kere de bas basa olalim de
Gelmesinler bu sene babanlar dedim nasıl gelmesinler diyir kızıyor bana
Sıkıldım ama beni anlamıyor
Bastan alistirmamak lazim sonra aliskanlik haline geliyo bu seferde oyle olmasin dedigin zaman sanki kutsal vazifeni yerine getirmemissin gibi tepki goruyosun cok aci bi durum gercekten
bu sene gelmeden soyleyin prigramimiz var yeni yila. siz yeniyil sonrasi gelin deyin . laf arasinda yeni yilda suraya gdicez bu sene deyiver gtwin . anlayan anlar
1,487,304 soru
24,314,255 cevap
344,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın