Evimde sukulent ve kaktüs tarzı çiçeklerim var. Sizin evinizde var mı canlı cicekleriniz? Çiçek almak istiyorum bana da öneri olur 💗
Gerçekten Bende çok seviyorum elimde olsa her yere çiçek koyucam 😁
Aynısı bizde de var bizimki çicek açmış
Barış çiçeği değil diymi onlar, bu bitkinin adı ne
Cok çiçeğim var kız hepsi bakım istiyor ama çok seviyorum
yılbaşı çiçeği
Kauçuk çiçeği
Sarmaşık
Yağlı Mustafa
Beyaz yelken
Kara sevda
Bonsıa ağacı
Yuccı çiçeği
Aşkın göz yaşları
Alevera var
Lale çiçeği var
Oy maşallah dediğin gibi bakım istiyorlar ama çiçeklerle uğraşmak güzel ya pozitif enerjiyle geziyorum sürekli 😁
Bende pek yok o pozitif enerji çocuklar la zor bakıyorum koptuğu zaöan üzülüyorum
Ooo maşalahh keşke yakın olsak birer dal versen
3 tane sukulentim var miniciktiler fidan kadar oldular😂böyle mi olmalıydı bilmiyorum
Bence öyle olmaliydi kaktüs sukulent çeşitleri diğer çiçeklere göre biraz daha geç büyüyor sanırım 😊
Evet evet 5 senede işte fidan gibi oldu😂
Maşallah çok hızlı büyümüş 😁
Evet onlar hem de çok güzel duruyorlar salon çiçeği almayı düşünüyorum şimdi 🌸
Su büyük olan kauçuktu sanırım ne yaptıysam büyütemedim maşallah çok güzel çiçekler
Teşekkürler içerde benimkisi de kurumustu balkonu sevdi
Kauçuk ağacı bende de var
Ayyyy rengarenk çok çok güzel duruyor vallahi icim açıldı 🌸🤗
Teşekkür ederim canım 😊
Benimde bunlar var ama adlarını bilmiyorum çiçekleri çok seviyorum elimde olsa her odamı çiçekle doldururum
Maşallah çok güzel duruyorlar ilk resimde ki telgraf çiçeğine benziyor bende bilemedim 🤭
Boyu uzun olan çiçek kalanşo çiçeği eğer dondurucu havaların olmadığı bir yerde yaşıyorsan O çiçeği balkona koy direk güneş ışığı görmeyen bir yere orada çok daha güzel gelişecek evin içinde boya veriyor cılız oluyor ama dışarıda balkonda ya da bahçede çok güzel oluyor
Sadece bir tane kaktüsüm var 😁😅
Yeter o da radyasyonu alır işte 🤭😁😁
Öyle valla. Aslında evde çiçek hem seviyorum hem sevmiyorum. Bazen almak istiyorum sonra vazgeçiyorum. Bende çözemedim kendimi 😅😂
Bakımı zor olmayan cicekleri al kaktüsten ilerle canım 😁😉
İşte hevesim bi gidiyehh bi geliyehh 🤣🤣
Evin içinde bunlar var aslında ev içinde sevmiyorum çiçekler boya gidiyor renkleri soluyor güneşten pigmentlerini alamıyor fakat kışın balkonda aşırı yağmurdan çürümesin diye şimdilik içerdeler.
Benimde ilk fotoğraftaki kabak gülunden vardı da sarardı soldu gitti
Ben çok seviyorum çiçek ama asla bakamıyorum kız en bakım istemeyen çiçeği kılıcı bile öldürdüm daha ne olsun 😒
Eyvahh 😁 çok su verince ölüyolar ya bende ilk başlarda çok su verirdim ciceklere sanki daha hızlı büyüyecek 🤦🏻♀️ ölüyordu çiçekler ..
Bende ya çok verip çürüttüm ya az verip kuruttum 😄
Kuşkonmaz bitkisi
Çin herdemyesili
Kılıç bitkisi
Bunlar var bende de
Kılıç haric Hiç birini bilmemek 🙈
Ben de salonun bir köşesini çiçek köşesi yaptım. Bence çiçek bulunduğu ortama canlılık katıyor yeşil görmek hoşuma gidiyor benim.
Saksılarini değiştiricem bende bugün toprak aldım o yüzden böyle saksının içinde duruyorlar
Örümceğe bittim yaa
Hahah teşekkür ederim😄 çocukları oynatmak için yapmıştım şonil kullandım. Hevesleri geçince oraya koydum arada çıkarıp oynuyor oğlum
Cok guzel duruyorlar masallah örümcek de cok tatliş durmuş 😁
Yukam var palmiyelerim var ben çiçeksiz ağaç türü şeyler seviyorum ama evdeyken kıymetli şey ne deseler yukam derim boyu benden uzun eşinle sevgili olmadan önce almıştım benim nişanımda evdeydi bebeklerimin büyüdüğünü gördü evin bir bireyi gibi benim için çok anlamı var :)
Ne güzel desenize artık o da evin bir üyesi olmus 🌸
Evet ben evlenip gittiğimde 800 kilometre uzağa gittiğim için annem onu yeni evinin bahçesine dikmişti ben tekrar memleketime taşınınca oradan söküp saksıda evime aldım :) benim için çok özel
Masallah nazar değmesin ciceginize 💗
Teşekkürler canim ♥️
Bende bunlardan vardı canım ama maalesef başkalarına verdim oğlum topraklarını yemeye çalıştı bide yapraklarını koparıyordu artık çiçek yok. Ama bu attıklarımın bakımları kolaydı ben çok seviyodum bunlardan alabailirsin
Ay hepsi cok guzellet bende cok seviyorum salon ciceklerini. Ama oglunuz icin zararlıysa dogru kararı vermissinix ♥️
Yok benim iki bebe var malum 😁
Kayınvalidem için aldıydım antoryum 3 seneyi geçtı çiçek açıyor hep bir tane daha hediye aldım geçen
Tavsiye ederim bakımı kolay görüntüsü güzel
Masallah Cok güzel duruyor
Musaıt olunca atıcam bebişlerimiii
Göreyim bebekleri
Ayy ikisi de cok güzelmiş masallah 🌸
İkincisinin adı ne , daha önce bakmıştım şimdi tekrar almak istiyorumda
hepsini öldürdüm ben ve cicek zıt kutuplar
Sağlık olsun sende uzaktan uzaktan sev p zaman 😁
Oyle yapiyorum arrik😊
Ben bakmayi bilmiyorum topraktan da korkuyorum cok ugrasinca keske olsa ama bakamam yapay alayim istedim o da olmadi
Toprak iyi olur kız elektrigi de alır ugrasamak güzel ouyor ya
Ben toprakla ugrasirken birgun yastigim yorganim olacagi aklima geliyo
Var ama zor bakimi ya bebek gibi ya uğraş istiyo toprak değişecek havalanacak ilaclancak
Evet bakımı gerçekten ugrastırıyor ama insanın içi açılıyor ya
1,487,470 soru
24,316,447 cevap
345,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın