İnsan bedeni deneme tahtası değildir! Geçmiş olsun
Ya inan ben kızmam yapsınlar denesınler öyle heveslıler ki, ileride bize onlar bakıcak, bayıldım hatta heveslerine ama ben anestezıden salaklaşmısım ogleden sonra yapalım diyo,bayılayım mı burda yanş
Sagolasın❤️
AAyyy🥲Nasıl hevesli olurduk nasııl. Gözlerim doldu şu an bu postu okurken :)
Size de çok geçmiş olsun🌸
Yaa sende mi diş doktorusun ❤️
Hevesliler de ben 7-8 tane iğne yiyince heveslenmedim 😂 Tesekkur ederımm
Ayy kıyamam rabbim kolaylık versin
Valla cok zormuş ki ben dişçiden korkana kızardım
Sagolasın canım
5 yaşına kadar emzirmek mi 🙄🙄🙄🙄
Geçmiş olsun bu arada 💞💞
Hee cok iyi yaptıgını sanıyo, burnum boktan çıkmıyo sagolsun, biri osursa havasından hastalanıyorum bir dişlerimin hepsi süt çürüğü, ulen emzırıyosun bari neden gece emzırıyosun ya
Allah Allah 😂 ben hayatımda ilk dolguyu 24 yasinda yaptırmıştım. Biraz da genetik bence
5 ,mi yas abooo kiz cok degil mi anacigin bagi koparmak istememis. Gecmis olsun cicegim
Amaaan cok baglıyız yaaa bir görsen, gözü benden başkasını görmez :D görmek istemez yani :D
Sagol kuzumm
Bir günde o kadar dolguyu nasıl yapacaklar acaba başka hasta yok mu bekleyen.
Unıversıte hastanesı oldugu için 9-10 tane var doktor :) bekleyen olsa da cok doktor var sırkulasyon bıtmıyor
2 yaşından sonra dinen uygun değil niye emzirme gereği duydu eskiden süt korur hamilelik olamz derdi o yüzden mi emzirmeyi uzatmış sorsaydin bı sebebi olmalı 5 yaşına kadar nedir koca zobar şekilde seni kucağına almasında abes yani ne dusunuyordu acaba
Kız yok ben 4 yasındayken ayrıldılar babamla :D dine uygunluğu dusunmemiştir ki, cok aglıyomusum cok duskunmusum, öyle diyor hep
Biraksak gelin olana kadar emzirirmiş 😂😂 bende çok korkuyorum disciden benim agzim uyuşmuyo bide kimi doktora diri diri işlem yapmaya kalkiyo kavga kıyamet ediyoruz sonra en son hamilelikten önce 2 dış çektirdim ameliyatla kimse ölmedi çok şükür
Amaaan niye emzirmiş acaba sanki çok faydasını gördüm, su hayatta emzirme olayı bır bana sacma geliyo heralde ya, emzırırken de saçma gelıyodu
Kız ben dıscıden gram korkmam mıllet korkunca da kızıyodum tövbeee Allaaaah daha yok
Aptamil mamanın bı kutusunu 1200 e aldigimizi var sayarsam ve 6 ay boyunca içmesi gerektiğinin de bu varsayıma eklersem bence emzirmek çok güzel harika bişey
Stajyerler yirmilik dişimi çekerken yanındaki dişi oynattılar. Hala oynuyor. Bir de yirmilik dişin parçasını içerde bırakmışlar. O gün bugün diş için devlete gitmiyorum
Benim ilk universite deneyimi oldu bu, ya hevesliler cok da tatlılar ama canım acıyor yani insanım ben
Gecmıs olsun sana da
Aaaa disciiiii en sevdiğim yer bıraksalar akşama kadar o koltukta uzanirim onlar diş yaparken ben uyuyorum bendede bı ağız var mübarek iki iğne ile de uyuşmuyor 4 5 vurdukları oluyor,😂😂😂😂😂
Ay delimisin sezeryanım daha iyi gecmıstı :D bugunn neler çektimm
Ben seviyorum disciyi yaaa neden bilmiyorum ama seviyorum
Gecmis plsun canim
Tesekkur ederımm❤️
Ben de benim çocukları bıraksam okula gidene kadar emerlerdi bence annenin suçu yok sen vampir gibi dadanmissin kadına :Dddd geçmiş olsun
Amaaan ben yere sıçsam sıçmaya devam et mi dicektiii, kız tuvalet egıtımını 15 aylıkken vermıs oyle kıyamayan biri değik :D emerken kılo verıyodu heralde işine gelmemiş olsa katıyen emzırmez😂
Ya bende dün Kanal tedavisi oldum,dünden beri ağrıyor dişim pıt pıt atiyo.hafif enfeksiyon var dedi,ilaç içtim 1bucuk saat sonra başladı tedaviye ,ağrı kesici içiyorum yok böyle bir ağrı
1,489,110 soru
24,339,674 cevap
345,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın