0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından

image

Dişçideyim dişçideeee, anamın suçu 5 yasına kadar emzırmıs agzıma 7 yasında 8 dolgu yapıldı, eee 31 yasında kalır mı dolgular sızdırıyo sımdı, geldım unıversıte hastanesıne stajer doktorlar nasıl heveslı bunu da yapalım ablaa bunu da ben yapayım mı abla, ya dedım tamam yaparsınız, iğneleri bir yedim agzıma yok dedim arkadaslar 2 dolgu harıcı kaldıramam basım dönüyo, kız bide bana trip attılar kobay mıyım ben

13 Cevaplar

+1 oy
(25 puan) tarafından

İnsan bedeni deneme tahtası değildir! Geçmiş olsun 

(415 puan) tarafından
+1

Ya inan ben kızmam yapsınlar denesınler öyle heveslıler ki, ileride bize onlar bakıcak, bayıldım hatta heveslerine ama ben anestezıden salaklaşmısım ogleden sonra yapalım diyo,bayılayım mı burda yanş

Sagolasın❤️

-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından

AAyyy🥲Nasıl hevesli olurduk nasııl. Gözlerim doldu şu an bu postu okurken :) 

Size de çok geçmiş olsun🌸

(415 puan) tarafından

Yaa sende mi diş doktorusun ❤️ 

Hevesliler de ben 7-8 tane iğne yiyince heveslenmedim 😂 Tesekkur ederımm

0 oy
(247 puan) tarafından

Ayy kıyamam rabbim kolaylık versin

(415 puan) tarafından

Valla cok zormuş ki ben dişçiden korkana kızardım 

Sagolasın canım

0 oy
(2,482 puan) tarafından

5 yaşına kadar emzirmek mi 🙄🙄🙄🙄

Geçmiş olsun bu arada 💞💞

(415 puan) tarafından

Hee cok iyi yaptıgını sanıyo, burnum boktan çıkmıyo sagolsun, biri osursa havasından hastalanıyorum bir dişlerimin hepsi süt çürüğü, ulen emzırıyosun bari neden gece emzırıyosun ya

(2,482 puan) tarafından

Allah Allah 😂 ben hayatımda ilk dolguyu 24 yasinda yaptırmıştım.  Biraz da genetik bence 

0 oy
(15,834 puan) tarafından

5 ,mi yas abooo kiz cok degil mi anacigin bagi koparmak istememis. Gecmis olsun cicegim

(415 puan) tarafından
+1

Amaaan cok baglıyız yaaa bir görsen, gözü benden başkasını görmez :D görmek istemez yani :D

Sagol kuzumm

0 oy
(3,511 puan) tarafından

Bir günde o kadar dolguyu nasıl yapacaklar acaba başka hasta yok mu bekleyen.

(415 puan) tarafından

Unıversıte hastanesı oldugu için 9-10 tane var doktor :) bekleyen olsa da cok doktor var sırkulasyon bıtmıyor

0 oy
(927 puan) tarafından

2 yaşından sonra dinen uygun değil niye emzirme gereği duydu eskiden süt korur hamilelik olamz derdi o yüzden mi emzirmeyi uzatmış sorsaydin bı sebebi olmalı 5 yaşına kadar nedir koca zobar şekilde seni kucağına almasında abes yani ne dusunuyordu acaba

(415 puan) tarafından

Kız yok ben 4 yasındayken ayrıldılar babamla :D dine uygunluğu dusunmemiştir ki, cok aglıyomusum cok duskunmusum, öyle diyor hep

0 oy
(4,042 puan) tarafından

Biraksak gelin olana kadar emzirirmiş 😂😂 bende çok korkuyorum disciden benim agzim uyuşmuyo bide kimi doktora diri diri işlem yapmaya kalkiyo kavga kıyamet ediyoruz sonra en son hamilelikten önce 2 dış çektirdim ameliyatla kimse ölmedi çok şükür 

(415 puan) tarafından

Amaaan niye emzirmiş acaba sanki çok faydasını gördüm, su hayatta emzirme olayı bır bana sacma geliyo heralde ya, emzırırken de saçma gelıyodu

Kız ben dıscıden gram korkmam mıllet korkunca da kızıyodum tövbeee Allaaaah daha yok

(4,042 puan) tarafından

Aptamil mamanın bı kutusunu 1200 e aldigimizi var sayarsam ve 6 ay boyunca içmesi gerektiğinin de bu varsayıma eklersem bence emzirmek çok güzel harika bişey 

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Stajyerler yirmilik dişimi çekerken yanındaki dişi oynattılar. Hala oynuyor. Bir de yirmilik dişin parçasını içerde bırakmışlar. O gün bugün diş için devlete gitmiyorum

(415 puan) tarafından

Benim ilk universite deneyimi oldu bu, ya hevesliler cok da tatlılar ama canım acıyor yani insanım ben

Gecmıs olsun sana da

0 oy
(324 puan) tarafından

Aaaa disciiiii en sevdiğim yer bıraksalar akşama kadar o koltukta uzanirim onlar diş yaparken ben uyuyorum bendede bı ağız var mübarek iki iğne ile de uyuşmuyor 4 5 vurdukları oluyor,😂😂😂😂😂

(415 puan) tarafından

Ay delimisin sezeryanım daha iyi gecmıstı :D bugunn neler çektimm

(324 puan) tarafından

Ben seviyorum disciyi yaaa neden bilmiyorum ama seviyorum

0 oy
(840 puan) tarafından

Gecmis plsun canim

(415 puan) tarafından

Tesekkur ederımm❤️

0 oy
(4,903 puan) tarafından

Ben de benim çocukları bıraksam okula gidene kadar emerlerdi bence annenin suçu yok sen vampir gibi dadanmissin kadına :Dddd geçmiş olsun 

(415 puan) tarafından

Amaaan ben yere sıçsam sıçmaya devam et mi dicektiii, kız tuvalet egıtımını 15 aylıkken vermıs oyle kıyamayan biri değik :D emerken kılo verıyodu heralde işine gelmemiş olsa katıyen emzırmez😂

0 oy
(924 puan) tarafından

Ya bende dün Kanal tedavisi oldum,dünden beri ağrıyor dişim pıt pıt atiyo.hafif enfeksiyon var dedi,ilaç içtim 1bucuk saat sonra başladı tedaviye ,ağrı kesici içiyorum yok böyle bir ağrı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 338 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 578 göst.
0 oy
9 cevap 1,041 göst.
24 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Özlem göksall (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 649 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,140 soru

24,340,083 cevap

345,997 kullanıcı

...