Kızlar benim sorum şöyle elimde 13 tane çorap var tekli. Diğer tekleri yok bayadır görsel atıcam hepsi birbirinden farklı siyahlar aynı görünebilir ama değil. Makine bunları yutuyo olabilir mi ordan gidere falan. Sizin de oluyor mu böyle .
Büyük parçaların arasında kalabiliyorlar. Dışarıya astığınızda da aşağiya döşüyorlar
Ayyy doğru diyorsun hiç dikkat etmedim kesin gitti öyle öyle o zaman
Babam böyle durumlarda “Bir çiftimiz daha boşanmış” derdi 😁 bizde de ne hikmetse eeeen çok eşimin çorapları arasında boşanmış çorap çok, herhalde karıları terk ediyor 😁
Şimdi oğlumunkilerin de birkaçı bekarlığa geri dönmüş, benimkilerin ve kızınkilerin evliliği mutlu sanırım😁
Yaaa çok güldüm babanız çok yaşasın:) erkekler oraya buraya attığı için kayıp sanırım benim bebeminkiler de yok minikler ayrılmış:)
Vefat etti, Allah rahmet eylesin. Babam 1, Cem Yılmaz 2. Öyle de tatlı komik bir adamdı.
Yıkayan, kurutan, katlayan da biziz halbuki. Nasıl kayboluyorlar aklım almıyor.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Ne güzel ki böyle anılıyor ben de babamı öyle hatırlarım. cennette arkadaş olmuşlardır belki nur içinde yatsınlar:(
Bize gelmedi bacım bilmiyorum nereye gidiyor bizimde çok kayboluyor bilmiyorum nereye gidiyor
Hahha çok yaşa emi :) cidden bu çoraplar çok değişik o kadar ev temizliyorum bulamadım gitti iyi mi
Ne benım ne kızın coraplar kaybolmuyo ne hıkmetse eşimin çoraplar ha bire kayıp bi poşet dolusu tekli çoraplar bekliyo
Biri yorumda asılırken düşmüş olabilir diyo mantıklı küçük şeyle.r çırparken uçurdum demekki herhalde anlamadım ben de :)
O imkansız oyle olsa benımde kızında düşer ben balkon içinde asıp kurutuyorum dışarda sılkelemem
Hakikaten ya ben diyorum benimkiler mi böyle. Meğerse herkesin çorabın teki evi terk ediyormuş
Yok yok cidden yoklar kayıp diyardalar :)
😄😄
Baza altından çıkar benim çoğu zmaan 4 tane baza olunca evde 😅
Bizde de öyle koltuk altından da çıkıyor bunları bulamadım zarardayız bacım 13 adet çorap yok hahha
Valla canim bu zamana kadar hic corabim kaybolmadi nadiren kaybolur onlarda elimdeki teki attiktan sonra cikar biyerden
Ooo şanslısın o zaman garip bir şekilde çoğu kişinin öyleymiş benimki çıkmaz ümidi kestim
🤭 bencede makina yuruyo benim makina hamdolsun yutmuyo usta geldi contasi cikmisti onu takmak icin o da bakti yok yutmaz bu makina dedi keske bu performansini bulasik makinasi da gosterse 3 saatte ikiyo yetmiyo lekeli birakiyo o da yetmiyo deterjan begenmiyo resmen bizim evde camasir makinasi beni bulasik makinasi kocami temsil ediyo buzdolabi da oglum olabilir okey
Evet yutuyor olabilir
Takdiri ilahi ne diyelim:)
Daha bu sabah eşime bizim makina yine aç kalmış çorapları yutmuş dedim😂😂😂aslında makina tutmuyor tabikide bizim elimizin altında sağa sola gidiyor
Valla ben bulamadım çoğu yere de baktım yok anca evi taşırsak belki bir kaçı çıkabilir ama ondan da umudum yok . Asarken uçurdum herhalde bunun yüzünden bir sürü çorap almak zorunda kaldım :)
Bizim hiç kaybolmaz
Baktım bizde durum aynı artık hepsini aynı alıyorum en azından biri kaybolsa diğeriyle eşleştirebiliyorum
Bizde neredeyse her pazar günü çorap alınır
😃
Benim bu tip ekşisi kalma durumunda genelde diğer kıyafetlerin içinden çıkar. Özellikle çarşafla attıysam ona sıkışmış olur ya da benim elbiselerin kollarında kalır :)
Benim çamaşır makinesinin su tahliyesinde çıktı çoraplar şok olmuştum görünce bide parçalanmış halde
1,496,030 soru
24,439,254 cevap
353,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın