+1 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Kızlar benim sorum şöyle elimde 13 tane çorap var tekli. Diğer tekleri yok bayadır görsel atıcam hepsi birbirinden farklı siyahlar aynı görünebilir ama değil. Makine bunları yutuyo olabilir mi ordan gidere falan. Sizin de oluyor mu böyle .

image

Bu arada soru sorup bazen cevap veremiyorum bebeğim olduğu için unutuyorum post açtığımı kusuruma bakmayın ama okuyorum yazdıklarınızı teşekkür ederim şimdiden 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Büyük parçaların arasında kalabiliyorlar. Dışarıya astığınızda da aşağiya döşüyorlar 

(449 puan) tarafından

Ayyy doğru diyorsun hiç dikkat etmedim kesin gitti öyle öyle o zaman 

-Reklam-
+2 oy
(2,694 puan) tarafından

Babam böyle durumlarda “Bir çiftimiz daha boşanmış” derdi 😁 bizde de ne hikmetse eeeen çok eşimin çorapları arasında boşanmış çorap çok, herhalde karıları terk ediyor 😁

Şimdi oğlumunkilerin de birkaçı bekarlığa geri dönmüş, benimkilerin ve kızınkilerin evliliği mutlu sanırım😁

(449 puan) tarafından

Yaaa çok güldüm babanız çok yaşasın:) erkekler oraya buraya attığı için kayıp sanırım benim bebeminkiler de yok minikler ayrılmış:)

(2,694 puan) tarafından

Vefat etti, Allah rahmet eylesin. Babam 1, Cem Yılmaz 2. Öyle de tatlı komik bir adamdı.

Yıkayan, kurutan, katlayan da biziz halbuki. Nasıl kayboluyorlar aklım almıyor. 

(449 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Ne güzel ki böyle anılıyor ben de babamı öyle hatırlarım. cennette arkadaş olmuşlardır belki nur içinde yatsınlar:(

+1 oy
(577 puan) tarafından

Bize gelmedi bacım bilmiyorum nereye gidiyor bizimde çok kayboluyor bilmiyorum nereye gidiyor 

(449 puan) tarafından

Hahha çok yaşa emi :) cidden bu çoraplar çok değişik o kadar ev temizliyorum bulamadım gitti iyi mi 

+1 oy
(4,145 puan) tarafından

Ne benım ne kızın coraplar kaybolmuyo ne hıkmetse eşimin çoraplar ha bire kayıp bi poşet dolusu tekli çoraplar bekliyo 

(449 puan) tarafından

Biri yorumda asılırken düşmüş olabilir diyo mantıklı küçük şeyle.r çırparken uçurdum demekki herhalde anlamadım ben de :)

(4,145 puan) tarafından

O imkansız oyle olsa benımde kızında düşer ben balkon içinde asıp kurutuyorum dışarda sılkelemem

+1 oy
(607 puan) tarafından

Hakikaten ya ben diyorum benimkiler mi böyle. Meğerse herkesin çorabın teki evi terk ediyormuş 

(449 puan) tarafından

Yok yok cidden yoklar kayıp diyardalar :)

(607 puan) tarafından

😄😄

+1 oy
(6,478 puan) tarafından

Baza altından çıkar benim çoğu zmaan 4 tane baza olunca evde 😅 

(449 puan) tarafından

Bizde de öyle koltuk altından da çıkıyor bunları bulamadım zarardayız bacım 13 adet çorap yok hahha

+1 oy
(612 puan) tarafından

Valla canim bu zamana kadar hic corabim kaybolmadi nadiren kaybolur onlarda elimdeki teki attiktan sonra cikar biyerden 

(449 puan) tarafından

Ooo şanslısın o zaman garip bir şekilde çoğu kişinin öyleymiş benimki çıkmaz ümidi kestim 

(612 puan) tarafından

🤭 bencede makina yuruyo benim makina hamdolsun yutmuyo usta geldi contasi cikmisti onu takmak icin o da bakti yok yutmaz bu makina dedi keske bu performansini bulasik makinasi da gosterse 3 saatte ikiyo yetmiyo lekeli birakiyo o da yetmiyo deterjan begenmiyo resmen bizim evde camasir makinasi beni bulasik makinasi kocami temsil ediyo buzdolabi da oglum olabilir okey 

+1 oy
(418 puan) tarafından

Evet yutuyor olabilir 

(449 puan) tarafından

Takdiri ilahi ne diyelim:)

+1 oy
(687 puan) tarafından

Daha bu sabah eşime bizim makina yine aç kalmış çorapları yutmuş dedim😂😂😂aslında makina tutmuyor tabikide bizim elimizin altında sağa sola gidiyor

(449 puan) tarafından

Valla ben bulamadım çoğu yere de baktım yok anca evi taşırsak belki bir kaçı çıkabilir ama ondan da umudum yok . Asarken uçurdum herhalde bunun yüzünden bir sürü çorap almak zorunda kaldım :)

+1 oy
(8,473 puan) tarafından

Bizim hiç kaybolmaz

0 oy
(1,822 puan) tarafından

Baktım bizde durum aynı artık hepsini aynı alıyorum en azından biri kaybolsa diğeriyle eşleştirebiliyorum 

Bizde neredeyse her pazar günü çorap alınır 

0 oy
(4,792 puan) tarafından

😃

Benim bu tip ekşisi kalma durumunda  genelde diğer kıyafetlerin içinden çıkar. Özellikle çarşafla attıysam ona sıkışmış olur ya da benim elbiselerin kollarında  kalır :)

0 oy
(1,291 puan) tarafından

Benim çamaşır makinesinin su tahliyesinde çıktı çoraplar şok olmuştum görünce bide parçalanmış halde 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
16 cevap 475 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hediye&HM (7,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.

Kategoriler