Bugün yakın arkadaşımın kınası var uzakta bana baya, eşim bırakacaktı ama dün akşam tartıştık biraz küs uyuduk. Beni götürmesini istemiyorum. Tek giderim desem biliyorum tartışma çıkacak. Hiç moralim de yok zaten. Yolum vesaitle 3 saat sürüyor artı bunun dönüşü var. Ne yapmam lazım bugün de regl günüm🥲 Çok gitmek istiyordum ama hevesim kursağımda kaldı. Gitmesem sizce ayıp etmiş olur muyum
Gidince acilirsin eşine de bıraksın kusluk ayrı bu ayrı mesele
Moralim bozuk şu an kınada da yüzüme yansır mı diye düşünüyorum o yüzden gitmek istemedim ama bilemiyorum şu an canım
Bence esınden burakmasını ıste tek gıdersen daha kötü olur aranız
Evet bende öyle düşünüyorum
İki gün sonra barışacaksın sonuçta ama nişanın tekrarı olmayacak bence gitmelisin. Yetişkin insanlarız ikili ilişkilerimizdeki problemler genel düzene yansımamalı
Öyle tabiki ama insan ister istemez etkileniyor. teşekkür ederim
1 2 gün sonra barışacaksınız zaten küfür hakaret şiddet yoksa uzatmayın sadece beni götür diyeceksiniz sonra yine küslüğe devam edip 1 2 gün sonra barışırsınız isterseniz
Yok küçük bi tartışmaydı ama moralim bozuldu yani neyse hazırlanayım ben teşekkür ederim 😂
Süslenin hazırlanın biraz havanız değişir farklı ortam insanın moraline çok iyi geliyor
Evet biraz modum düzelir belki teşekkür ederim tekrar
Her ne kadar kavga edilse de rica da bulunmak arayi yumuşatir evlilikte gurur yapılmaz tabi çok büyük hata ve kavga olmadığı sürece
Teşekkür ederim çok büyük bir kavga değildi zaten sabah barıştık gittim kınaya😊
Rica ederim çok sevindim 😊
1,489,979 soru
24,351,710 cevap
346,511 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın