………………..
sacma sapan surat sekline burunuo poz verince herkes cirkin cikar .
Ahahah deme ya öyle yenisini koydum
Sırf sana güzelsin diyelim diye mi böyle bir şey paylaştın😄 evet, gerçekten güzelsin♥️🩷
Ömrümüzü yiyen Berfin sendin demek 😂 çok da güzelmişsin 🌸
o kimdi kiz ben tanimiyom onu hatirlamiom
heee hatirladim 17 yasinda hayatin aci sillesini yedigini zannedip arkadasiyla gorusmedigi icin inthat etme asamasina gelen kisi😀😀😀17 senede ne yasadin ne girdunde inthar edecen acabaa demisyim . hayatin aci sillesini yemis gibi sanki hayati artik geri donulemez bir noktadaymis gibi. hayatin daha basinda bile degil ustelik daha kapiya ulasamadi bile 😂😂😂😂
🤣🤣 aynen canan o arkadaş
Teşekkür ederim ♥️
Yok gayette güzelsin kız 🤗
Yok kiz pozun biraz garip sadece yoksa gayette guzelsin☺️
Yanaklar şiş alt dudak önde kasten mi böyle poz verdin
17 yaşındayım
Umarım 17 yaşında anne değilsin
Yok ya ne annesi
Uygulamayı nasıl keşfetin
Bir sorumun cevabını arıyordum buldum
Gayet sirinsin poz seklinden kaynaklı tuhaf durmjs
Teşekkür ederim
Birileri tarafindan zorbalandin mi güzel kızsin sorularina baktım hep intihar ile ilgili postlar açmışsin hakikati bulmalisin düzgün surat yapsan bence yine güzelsindir bilemedim
Yenisini koydum
Çok güzelsin vallahi 😍🧿
Birazcık çirkinsin (!)
Saçmalama kuzu ne çirkinliği deli misin sjsjsjsj
Ablacım daha 17 yaşında gencecik çiçek gibi kizsin senin yaşında oğlum var benim bu yaslarinizin kıymetini bilin yıllar çabuk geçiyor ve güzellikte cirkinlikte bir yerden sonra fayda etmiyor hayatın tadını çıkartmaya bak okuyorsan okuluna asıl derselerini yap ve hayatını kurtarki ilerde hiç bir erkegin vereceği 3 5 kurusa muhtaç olma
Anamm küçücüksün sen
Aslında çok güzelsin gözlüklerin büyük mesala bide böyle gulumsesen daha iyi mesala goxluksuzde güzel olur göz sağlığına ilgili takmiyorsan giyme canım
1,496,038 soru
24,439,345 cevap
353,171 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın