Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız bana dua edin ya biraz ferahlıyım bu aralar hep içim dolu kendimi kötü hissediyorum belki birbirimizden habersiz edilen dua içimi feraha ulaştırır
İyiyim ama benimde biraz keyifsizliğim var böyle bir sıkıntılıyım
Sorma ben de çok daraliyorum sıkılıyorum ya
Allah gönlüne ferahlık versin bende öyleydim geçenlerde halsiz mutsuz keyifsiz içim o kadar doluydu ki anlatamam inşirah suresi dinledim bol bol normalde namaz kılmıyorum ama çocuğu uyutunca namaz kıldım 2 rekat eğer müsait zamanındaysan sende kıl Allah feraha çıkarsın
Rabbim hepimize ferahlık versin inşallah kuzum adetim bitsin kılacağım inşallah
150 insirah hediyem olsun insaAllah ferahlarsin
Allah razı olsun inşallah canım çok teşekkür ederim
Canım neyin var hayırdır
Offff kuzum ya şimdi oğlumun böbrek sıkıntısı var senede bir izmire götürüyorum kontrol amaçlı
Bu ay bilet vs kestik kiraya para kalmadı hesabımız uymadı kira eksik☹️ sözde ben çocuklara üst baş alacaktım ona hiç para kalmadı
Dün dolaptan uygun çocuk montu buldum alacaktım eşimi bekledim kredi kartı versin de onla alayım diye sabah baktım mont yok çek hasıl hepsi üst üste geldi ağlıyacak gibiyim moralim alt üst oldu
Üzülme Allah hayırlı bir kapı açar kış aylarında bazen maelesef oluyor daralmalar rizkiniz biran önce genişler inşallah
Âmin inşallah kuzum Allah razı olsun Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin inşallah
Rabim içine ferahlık versin inşallah bol dua et Allah büyüktür
İnşallah canım çok teşekkür ederim
1,496,676 soru
24,448,999 cevap
353,858 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın