Merhaba kizlar ev işiniz bitiyor mu ?
Hem eve hem kendinize hem bebeğinize çocuklarınıza tam olarak vakit ayırabiliyormusunuz ?
Mesela günlük rutin düzeniniz nasıl sabah uyanınca neler yapıyorsunuz gününüz nasıl bitiyor detaylı yazarmisiniz ?
Hayır bitmiyo 5 sene ara verdim bebeğim 3 aylık işler yormuyo beni büyük oğlum çok şımarık kardeşini hiç rahat bırakmaz ikisini tek bırakamıyorum çok zormuş 2çocuk 😭
O cidden büyük sorun kök söktürür buyuyene kadar düşünmek bile istemiyorum vallahi :)
Bitane video varya ya ben ya ev diye hahah
Kizimi gezdrym dersem ev kaliyor evi yapaym dersem biz evde kaliyoruz birgun ev birgun Gezme
Ya ben kısmını seviyorum gördüm o videoyu :) keşke secebilsem yani genellikle ev oluyor.
3.5 yasi da kizim.va4 çalışıyorum.sla ama asla işlerim bitmiyor bezdim.resmen
Çalışan anne olmak zor aldığın maaş seni tatmin ediyorsa değer yoksa psikolojikmende çöker insan.
Evde otursam daha cok psikolojim bozulacakmis gibi geliyor
Yemin ediyorum asla bitmiyor sürekli koşuyorum neden bitmiyor anlamıyorum. 3 çocuk var küçüğü yeni doğdu acaba ondan mı.
Biri anaokula gidiyo. Yemeği çamaşırı bulaşığı küçüğün beslenmesi uyutması. Asla bitmiyor zaten temizlik ne kdr yaparsam yapayım grm eksilmiyor.
Vallahi benimki tek ama benimkide bitmiyor :) ondan açtım konuyu bak herkes aynı tek değilsin çocuk çoğaldıkça işte çoğalıyor ama şu açıdan bak ben tekkende bitmiyordu :D hep bir iş yapicak biseyler buluyordum:(
Bitmiyor bitmiyor :) bir gün 24 saat falan değil bir 40 saat falan olmalı ya
İyi fikir :)
Cumleye nsail baslicam bilmiyorum ama bizde insaniz herseye yetmek zorunda degiliz esjiden evimi temizleyip yatardim simdi oldugu kadar eslerde yardimci olmali es gercekten hayatta ki en buyuk sans cocuklariniza zaman ayirin buyunce bu zamanlari cok ariyacaksiniz belki de ben oyle dusunuyorum ev isi temiz olsun yeter yemekte oyle aramiyoruz oldugu kadar 5 yasinda kizim var zamanimi hep ona ayiriyorum cocuk baska lutfen sakin olun hayata bir kez geliyoruz aksam olunca esine kahve yapip icin nazik sesle konusun mutlu olmaya bakin bu arada ben kalca protez ameliyati oldum 2 ay once bir 2ay daha kalkamam dr dinlen diyor butun isimizi adan zye esim yapiyor cok sukur hayatta ki en buyuk sansim esim masallalh demeyi unutmayin esden yadim almazsaniz yipranirsiniz hayat musterek zaten yapmali banada dualarinizda yer verirseniz sevinirim yuruyebilmem icin Allah'a emanet olun
Allah şifa versin acilen fikrini çok beğendim çocuğa vakit ayiramiyorum kahroluyorum eşten hayır yok ev işi asla bilmez yapmaz.
Allah razi olsun cocuguna zaman ayirmaya calis yoksa cok pisman olursun buyup gidiyorlar kucagina al sev op kokla disari cikar gezin markete gidin.en azindan etkinlik kitabi alin beraber yapin uyudugu zaman sende uyu dinlen aksama kahvalti koysan sorun olur mu dene yapamadim de dua edicem bende size sikma dunya isi icin
Günlük supuruyorum gördüğüm yerlerin tozunu alıyorum üç günde yerleri siliyorum sürekli çamaşır yıkıyorum asla iş bitmiyor arada kitap okuyorum günlük ibadetler var hobi kursuna gidiyorum evde kalırsam çünkü daha çok iş çıkıyor
Kendinede vakit ayiriyorsun o iyi birşey süpürme kaç dakikada bitiyor ?
Şöyle ki süpürme sorun değil toplamak sorun kızım sürekli birşey taşıyor salona yoksa sil şupur çok surmuyor
E bu ben işte :) doğru dağınıklık zor ben artık bıraktım süpürme olmayınca toplamiyorum aksama kadar kalıyor ev mayın tarlası gibi her an pusu kurulmuş ayağımın altında patlıyor birşeyler :D oyuncaklar :D
Gecen oyuncağa basıp düştüm şimdi kıza toplatiyorum zaten evi pis gösteren o dağınıklık yani her yerde bir şey olması dolabını boşaltır bir gün sırayla bütün kıyafetleri giyer çıkarır bazılarını koltuğun altına saklıyor yani kısır döngü
Ah nerde o günler her gün aynısı valla bazen bunalıma giriyorum kendi kendime söylene söylene elimdeki her şeyi bırakıp oturuyorum bıktım ya her gün aynısı yeter diye konuşurum 😂
Canım gece geç yatıyoruz sabah 6 da kalkıyorum eşimle ogluma çay demliyorum işe gidiyorlar onlar benim uyku o sıra açılıyor 1 bardak çay içip 4 yaşında oglum var onla uyuyoruz o saat 11 gibi uyanıyor ben telefon çalarsa yatarım arayan olursa 10 da kalkarım çayı demlerim kahvaltı hazırlıyorum yiyip içene kadar saat 12 evleri topluyorum çamaşır atarım evleri süpür sil bulaşıkları makineye atarım yemege başlarım saat 3 yada 4 gibi 5 de gelirler ye 1 saat felan uyurlar uyanınca çay meyve yoruldum yazarken😂
Sabah kalkıp evi topluyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum benim çocuklarım erken yemiyorlar kahvaltı sonrası tekrar toplama yapıyorum biraz oturup oyun oynama saati yapıyoruz sonra akşam yemeği hazırlamaya geçiyorum bu sesde öğle yemeğini kahvaltı hazırlarken yapıyorum çocuklar için akşam yemeği hazır olunca da evi süpürüp siliyorum sonra yemek bitiyor bulaşık falan derken çocuklarla yatana kadar oyun etkinlik kitabı falan yapıyoruz çocukları uyutup evi tekrar toplatıp bir kahve çay içip yatıyorum :)
Ayyyy benim işimde hiç bitmiyor komple evi temizleyip yemeklere giyeyim diyom bi geliyor ne 3 yaşındaki kızım odayı hepsini dagitmiiş ayyy valla aksama zor çıkıyom
Benim biri 4 biri 3 yaşında kızların.var hamdolsun kızların yormaz beni öyle kendi baslarina oynarlar sabah herife kahvaltı hazırladım sonra kızlar uyanır onların karnını doyirurum sonra oyuncaklarino ikiye böldü ben iyi oyuncakları kaldırdım gündelik oyuncaklardan sikildiklarinda diğer iyi oyuncaklardan istedikleri bı tanesini veririim yarım saat bı saat oynarlar onunla sonra ondan sıkılır başka oyuncağa geçeriz kendi başlarına oynuyorlar ablasıyla hamdolsun evinde yalan mı söyleyim 3 4 güne bir suouruyorum hergun supurmuyorum hamdolsun bida hamileyim canım hiç bişey istemiyo çünkü ev darma dagin eşimde çok dağınık birisi psikolojik olarak temiz olmuyo tek başıma bı yere kadar yetisiyorum en son bırakıyorum
Bitmiyor malesef evlilikten sonra sevindigim tek şey evimin toplu yemeğimin hazir evimin temiz olması bebeğimin uyuyor makinelerim boş mutlu oluyorum
Ben hiç bir şeye yetişemiyorum gibi evim dubleks 2 çocuk var biri 5 birisi 1 buçuk yaşında gece uyutmuyor hiç zaten kalkıyorum sabah uykusuzca ogluma beslenme hazırla üzerini giydir yedir içir o esnada kızımı emzir sustur sonra okula bırakıp geliyorum oglanı hemen gelip bir çamaşır atıyorum camları açıp odaları havalandırıyorum üst katta odalar yatakları topluyorum aşagı inip kahvaltı hazırlıyorum yiyip içip mutfağı topluyorum o aralarda tabi yine kızımla emzir sustur modu oluyor hemen üst kata çıkıp çocuk odalarından başlıyorum süpür sil merdivenleriydi banyolarıydı aşagı iniyorum ora duruyor oglumu okuldan alma saati geliyor getiriyorum karnını doyuruyorum kızı uyutuyorum o uyurken aşagıyı süpürüyorum siliyorum bulaşıklarıydı çamaşırları katlaydı yemek hazırlama saatiydi sonra akşam yemegiydi eşim geliyor bulaşıktı çaydı meyveydi ayaklarımı basmaya dermanım kalmıyor yataga yattıgımda ayaklarım zonkluyor o esnalarda hep bir kızla cebelleşiyorum hiç durmuyor sürekli aglıyor üst katı hergün süpürmesemde hergün lavabolarıydı toplamasıydı akşam oluyor hiç oturamıyorum
Sabah bitince akşama başa sarıyoruz veya haftalık bitse gene başlıyor.
Kendime vakit ayirirsam eve zaman kalmiyor eve vakit ayirsam kendime kalmiyor dun biraz temizlik yaptım bugunde gezmeye gidecem insallah yuzeysel bi temizlik yapip kacacam. kaslarim cikti alinacak amann napim bunda da böyle dışarı cikalim demi 😂😂
Yaklaşık 1.5 yaşında oğlum var, sabah kalkar kalkmaz akşam yemeğini yapıp ona kahvaltı hazirlarim gün 6 7 arası başlıyor gece 4 5 kez kalkıyor. Gün içinde bir süpürürum ama 83838384 kez de toplarım tüm oyuncaklar artı çekmeceler. Bir bakmışım dökmüş hepsini 🥲🥲🥲 yani 1 saatte de bitse 5 dakika sonra aynı
Yapsam 1sqatte biter ama 5çocukla iki günde bir genel temizlk yapıyom bulaşık çamaşır harici kafaya takmıyom o kdr
Ben sabah kalkiyorum ogluma kizima esime kahvalti hazirliyorum sonra ogluma beslenmesibu oglumun ustunu giydirip esimle oglumu yolcu ediyorum oglum okula esim ise biz evde kizijmla kaliyoruz az bsn ortaligi toplayip supurge aciyorum kizimi giydirip hemen murfagi topluyorum makinalara camasir isini hallediyor
Ev Tertemiz oluyor yataklar toplanmis sekilde
Saat oluyor 8.45 bende Hazirlaniyorum hemen
Saat oluyor 8.55 falan cikiyorum evden kursa gidiyorum dikis kursuna orda 12 cikiyorum oglumu kiziimi alip eve geliyorum yemek yapiyorum cocuklara aksama sonra zaman kalirsa dolap icleri falan
Planki is Yapcaksin yoksa bitmez is isterse 10 cocugun olsun planli isen biter
Hem okula hem eve hem cocuklara ayiriyorum. Kendime hayir🥲
1,489,319 soru
24,342,370 cevap
346,105 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın