0 oy
171 göst.
önce Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından

SSohbet olsun maksat bırde bilgıleneyım eşler bakımlı eşe zayıf eşe farklı bakımsız kılolu bırıne yaklasımı farklı mi olur? 

📊 Tek Seçim
81.8% (9 oy)
18.2% (2 oy)

6 Cevaplar

0 oy
önce (15,848 puan) tarafından

Zayif sayilirim,temizligime de dikkat ederim disarida zaten amenna duzgun giyinirim.her zaman evde de mumkun mertebe. Bilmiyorum normal bir evlilik bizimki kimse kimseye asiri duskun de degil uzak da degil dozunda

-Reklam-
0 oy
önce (12,205 puan) tarafından

Bence bu erkeğin karakterine bağlı bişey. Doğumdan sonra çok kilo almıştım kolik bebeğim vardı bakımı bırak banyoya tuvalete zor giriyodum eşimin tavrı ilgilisi o zaman de hiç değişmedi hep aynıydı. Şuan istediğim kiloyaya yakınım bakimlarimi temizliğime de dikkat ederim özellikle koku hassasiyetim var🤭 güzel kokmayi severim tavrı tarzı ilgi alakası hiç degismedi

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Yani bu kişiye göre değişir yeri geldiğinde çamaşır sulu pijama darmadağın saçlara kapıyı açtığım oldu yeri geldiğinde en güzel halimlede ama tavrı hep aynı olur hatta çamaşır sulu halime Güler uğraşır benimle 

0 oy
önce (25,845 puan) tarafından

Bunun için aynı kişiye iki seçeneğinde gösterilmesi lazım ben doğalım eşim makyaj sevmez özellikle fondöten tarzı yüze sürülen şeyleri yani öperken temas etmeyecek onun dışında evde rahatım hatta biraz paspal eşim de öyle daha güzel gördüğünde hoşlanir ama bu halime de ilgisi az değil bu arada asla pis değilim sadece günlük duş alıp deodorant kullanırım yani temiz kokarim 

0 oy
önce (641 puan) tarafından

Sizce🙄 sosyal medyada gördüğümüz dünyaca güzel kızlarımız bile aldatılıyorken bunun dış görünüşe indirgemek saçma olur .  Mesele sizin nasıl gözüktüğünüz değil eşinizin zihniyeti . 

0 oy
önce (3,019 puan) tarafından

Yeri geldi o kadr yorgun ev çocukla makyaj yapıp güzelde giyindim yeri geldi hasta halimle kirli ustlede olduk degisen birşey olmadı üstüne ne gerek var evde makyaj mi yapılır kendini niye yapıyorsun derdi 

Kirli çıksam bu sefer niye bu haldesin der (kir dediğim yemek temizlik yaptığım kıyafetlerle)

Yani ne yapsan yaranmazsin

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,361 göst.
0 oy
22 cevap 607 göst.
12 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 528 göst.
20 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,404 soru

24,343,510 cevap

346,155 kullanıcı

...