SSohbet olsun maksat bırde bilgıleneyım eşler bakımlı eşe zayıf eşe farklı bakımsız kılolu bırıne yaklasımı farklı mi olur?
Zayif sayilirim,temizligime de dikkat ederim disarida zaten amenna duzgun giyinirim.her zaman evde de mumkun mertebe. Bilmiyorum normal bir evlilik bizimki kimse kimseye asiri duskun de degil uzak da degil dozunda
Bence bu erkeğin karakterine bağlı bişey. Doğumdan sonra çok kilo almıştım kolik bebeğim vardı bakımı bırak banyoya tuvalete zor giriyodum eşimin tavrı ilgilisi o zaman de hiç değişmedi hep aynıydı. Şuan istediğim kiloyaya yakınım bakimlarimi temizliğime de dikkat ederim özellikle koku hassasiyetim var🤭 güzel kokmayi severim tavrı tarzı ilgi alakası hiç degismedi
Yani bu kişiye göre değişir yeri geldiğinde çamaşır sulu pijama darmadağın saçlara kapıyı açtığım oldu yeri geldiğinde en güzel halimlede ama tavrı hep aynı olur hatta çamaşır sulu halime Güler uğraşır benimle
Bunun için aynı kişiye iki seçeneğinde gösterilmesi lazım ben doğalım eşim makyaj sevmez özellikle fondöten tarzı yüze sürülen şeyleri yani öperken temas etmeyecek onun dışında evde rahatım hatta biraz paspal eşim de öyle daha güzel gördüğünde hoşlanir ama bu halime de ilgisi az değil bu arada asla pis değilim sadece günlük duş alıp deodorant kullanırım yani temiz kokarim
Sizce🙄 sosyal medyada gördüğümüz dünyaca güzel kızlarımız bile aldatılıyorken bunun dış görünüşe indirgemek saçma olur . Mesele sizin nasıl gözüktüğünüz değil eşinizin zihniyeti .
Yeri geldi o kadr yorgun ev çocukla makyaj yapıp güzelde giyindim yeri geldi hasta halimle kirli ustlede olduk degisen birşey olmadı üstüne ne gerek var evde makyaj mi yapılır kendini niye yapıyorsun derdi
Kirli çıksam bu sefer niye bu haldesin der (kir dediğim yemek temizlik yaptığım kıyafetlerle)
Yani ne yapsan yaranmazsin
1,489,404 soru
24,343,510 cevap
346,155 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın