Kizlar ben gorumcemle kaynanamla kusüm eşim beni ilk haklı buluyordu ama sonradan haksız olarak görüyor cenemi tutacakmisim bisey demeseydim falan diyor herneyse eşim işten geliyor hemen eşimin geldiği saati biliyorlar arıyorlar ama eşim bana ne sorunları ne dertleri var hiç bişey soylemiyor.seni ilgilendirmiyo diyo eşim acale yemek yiyor cayida yarıda kesip hemen onların. Yanina gidiiyoor gelince benden tekrar yemek çay istiyor bende hayır diye cevap verince yine tartışma çıkıyor ama ne yaptıklarını bilmiyorim bende bugün yemek hazilrken sesini yükselterek ne yapiyon daha yemek getir dedi bende isinmi var ne acale ediyon getiriyorum dedim işin var herlade deyince sözle tartisma çıktı onu ailesiylmis begenmiyosam ananın evine git dedi benim telefonum bozuldu diyorum umursamiyo ama onların işi olunca koşarak gidiyo buda bizim evde kavgaya sebeb oliyor benmi çok abartiyorim
çalıştığın için seni beğenmiyorlardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum.
bir şekilde eşinin beynini yıkamışlar. başka açıklaması yok, seni gözden çıkarmış eşin. beğenmiyorsan git ananın evine diyerek. sen onu anasının evine yolla
Yok canım o kişi ben değilim gorumcemin 5 yaşındaki oğlu 2 buçuk yasinadki kızıma vurduğu için ben emin rahat vermiyor dediğimi 26 yaşındaki oğlu duymus ve kavga arasında sizinle görüşeceğim diye kustuler
Belkide haklısın gözden çıktığının ama küçük kızım var diye biraz sabrediyorum gibi
karıştırmışım o zaman. bu sebepte haklısın yani göz göre göre çocuğun dayak yemesine razı mı geleceksin sanki
çocuklar zaten çoğu kadının elini kolunu bağlıyor ama emin ol, kızın da bunları anlasa senin bunları yaşamanı istemez. ailen arkandaysa çok düşünme bazı şeyleri
Ailem bi annem var oda arkamda ama zoruma gidiyor
İkinci evliliğim o yüzdende biraz arka plana atiyorum elalam ne der diye
el alemin canı cehenneme. 2.evliliğin diye eziyet çekmek zorunda değilsin. buna da koca dayanmıyor derler, kşmbilir neler yaptı da adam bunu boşadı derler ama biri de senin çektiğin eziyeti bilmez. dik durduğun sürece konuşur konuşur susarlar. sen mutlu olacağın şeyi yap gerisi boş
Evi otel yerine kullanmaya başlamış bildiğin sanırım evde çıkan tartışmalar yüzünden evde durmak istemiyor pek. ilk zamanlar sizi haklı buluyor muş biraz suyuna giderek güzellikle konuşsanız belki tekrar sizi haklı bulacak diğer tarafta kaynananız ve görümceniz onun sırtına sıvazlayıp hoşsun beşsin muhabbeti yapıyorsa evde durmak istemiyordur
Bana dediği onlar benim bacım anam onları atamam.diyor ama bende evde böyle olunca rahatsız oluyorum ben hiç biyere gitmezken ayda yılda dışarı çıkarken onun bu şekilde yapmazi açıkca zoruma gidiyor
Onlar onun bacısı anası da sen ne nesin amcaoğlu mu ? Sende onun eşi çocuklarının annesisin . Bunu hatırlat bi ona istersen .
Hayret bişey 😨begenmiyorsan sen ananin evine git deseydin tovbe yarabbim ne olmuş bu erkekciklere ya
Dedim zaten ama bu ev onunmus kimin evinden kimi kovuyormusum
Allah yardımcın olsun canım evlenince bir ev olamayan erkeklerden nefret ediyorum tamam anan bacın kenera at demiyorum ama kendi ailen olmuş artık onlar daha önemli olmalı sınır ve mesafe koymayı bilmeli
Maalesef koyamıyor annesinin kocası yok bacısının eşimde uzakta çalışıyor onların tek erkeği oymuş
Anasının eteğinden ayrilmicakti ne diye evlendi o zaman...
Benden önce hiç anaci değilmiş benimle evlendikten sonra aileci oldu
Sende hazırlama bende eşim ailesi için kaç kez tartıştık asla yemek koymadım çayını dahi vermedim bağırdı çağırdı umrumda olmadı ses bile etmedim git mutfak orda dedim
Sen hep verdiğin için böyle yapıyor sonuçta ben kizsamda yemek var diye söyleniyor
Sende hazırlama bağırıp çağıran çok istiyorsan sen git annene de bagirsin çağırdın sende odaya geç bir iki derken hatasını anlar az çok ama annesi kardeşi aklına çok girmiş baya eğer aile apartmaniysa çık ordan yada sonunuz boşanma olur
Zaten onlar ne dediyse benden soğumaya başladı annesi arka sokakta yakınız bide görümcem geldi uzaktan iyice bir oldular evet geldiğinde tekrar hazırladığım için bukadar yüz buluyor ben işten yorgun geliyor diye yemeğini çayını hazır ederim ama o iki lokma almadan onlara kaçar
Sende hazırlama ailen yakınsa geldiği gibi sende onlara git uzaksa de hastayım yorgunum ztn annene gideceksin söyle sana birşeyler hazırlasın konusrken karnında doysun beyin o zmn daha iyi çalışıyor
Bacım herkes anlamıştır kocanı doldurduklarını
Abartmiyorsun aksine sakinsin ki gidebiliyor hala. Konu ne bilmiyorum ama orta yolu bulmaya calisin
1,489,468 soru
24,344,446 cevap
346,183 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın