0 oy
518 göst.
önce Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından

Ben veririm kimsenin lafinin altinda kalmam gozum gormez ezer gecerim hakliysam..... 

16 Cevaplar

+4 oy
önce (5,676 puan) tarafından

Ben insanlarla laf dalaşına girecek kadar samimi olmuyorum . 1.derece akrabalarımda dahil. O yüzden laf al- var gibi durumlarla çok karşılaşmıyorum. 

önce (363 puan) tarafından

Bizde herkesle seker bal degiliz bazilari laf anlamiyo malesef 

önce (5,676 puan) tarafından

Şeker baldan bahsetmiyorum zaten. Görüşme sıklığı fazla ki karşıdaki ki size bu kadar kolay laf söyleyebiliyor. Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye bir laf var. İlk gördüğünde görür görmez  de laf çarpıtmıyordur kimse size.

Ben cogullu konustum ama  icerigi okudunuzmu

önce (1,276 puan) tarafından

Kaynanam uzakta oturuyor 2-3 ayda bir geliyor ama maşallah dil papuç. En son dün kavga ettik çıktı gitti evden, bakalım ne kadar sürecek uzak durması. 🥵 Ona bu samimiyeti de vermedim , bu haddi de vermedim, kaç kez ters davrandım kızdım bağırdım ama arsız insan olunca mesafe, görüşme zart zurt hiç birşey işlemiyor 

-Reklam-
+4 oy
önce (10,787 puan) tarafından

Patavatsızlık ve dobralık arası çok ince çizgi genelde cevabını veririm üslubuma yakışan şekilde ama anlamayacak biriyse seviyesine düşmem uğraşmam 

Bende oyleyim

+2 oy
önce (2,076 puan) tarafından

bende hic altta kalio ezdiremem kendimi . valla itici desinler de ezik demesinler. laf yiyecegime laf carpar itici olurum daha iyi icimde kalip dert olacagina disima vursun mert olim.

Hah iste bend oyleyim

+2 oy
önce (349 puan) tarafından

Ezdirmemek adı altın da günaha girmek de hoş değil bir ayet vardır sana kötü olana sen iyi ol kendi ahiretine yer yapmış olursun ben normal de hacı hoca gibi nasihat vermem ama o kişi icin düşünmüyor iseniz kendi ahiretinizi dusunun ha onun dışında yeri geldiğin de cevap vermeli yeri geldiğin de susmalı baktın hala yapiyorsa mesafe konulmalı 

Bazilari bu dilden anliyo inanki

+2 oy
önce (7,693 puan) tarafından

Karşımdaki seviyesizse susarım. Konuştuğum an onun yanına inmiş olurum. Ağız dalaşı olur bu da. Hakikaten kaliteli bir tartışmada da sınırı aşmadan diyeceğimi derim. 

Ezer geçerim demem, dünyadaki tek haklı ben değilim sonuçta, dünyanın en doğru mahkemesi de ben değilim ya azıcık da olsa yanılıyorsam 😄 Gerek yok o yüzden büyük büyük esmeye. İnsan susarak da haklılığını yaşayabilir. 

önce (3,581 puan) tarafından

En mantıklı açıklama bu bana göre 👏

önce (7,693 puan) tarafından

Estağfurullah. 🤍

Ezip geçeyim, hep hak arayayım diye düşünmemek lazım. Hakkını alamayacağın seviyesiz insanlar öyle çok ki. Olan senin kendine saygına oluyor. Bir bakmışsın iki lafı bir araya getiremeyecek adamlarla ağız dalaşı yapıyorsun. 

önce (3,581 puan) tarafından

Boşuna demiyorlar, cahille kavga edilmez diye. O kadar çok ki öylesi insanlar. Zaman zaman seviyeli tartışma özlüyorum, hasret kalıyorum o seviyeye 😅 Akrabada olsa, arkadaşta olsa ,tartışma sırasında mahalle ağzı ile konuşuyor, ne kadar ses yükseltirsem o kadar özgüvenliyim diye düşünüyor. Böylesine ne diyebilirsinki uzak olsun , yeter

+1 oy

Siz ya herkese hazir cevap misinjz 

Ben hazir cevap olduktan sonra kus gibi haifledim 

+1 oy
önce (331 puan) tarafından

Yerine gore onunda fazlasi kotu bence bi kuzenim var hazir cevabim diye hic hos karsilanmayan bi durumda suan 

Ben okadar degilim tabikide

önce (4,710 puan) tarafından

Benim de bir kuzenim öyle. Dobralik adı altında patavatsızlik yapıyor 

önce (331 puan) tarafından

Benimki sadece patavatsizlik yapsa keske bi de agzi bozuk buyuk kucuk demiyo 

+1 oy
önce (495 puan) tarafından

Haklıysam kralını tanımmam

Bende cok olmadı insanların gercek yüzünu gördükce yoksa önceden agzıma Sı.çsalar sesimi cıkarmıyordum neymıs /SAYGIDAN 

Bende oyleydim saygisiz daha iyi artik

Aynen öyle gereken gerktigi gibi davranıcaksın kız kıymetin olsun sus pus daha cok şımarıyolar seni ***** ***** zanettiyorlar 

*****  saf zaneiyorlar 

Aynen kiz

+1 oy
önce (800 puan) tarafından

Patavatsizlik seviyem %100  konu bana geldiğinde karşıdakinin kim ve konunun ne olduğuyla pek ilgilenmem

Ahahaha bosver Boylesi iyi

önce (800 puan) tarafından

Aslında eşimin akrabaları dedikodu sever kayınvalidemler hariç o bastacim ama diğerleri bana çok bulaşmaz benim vesimlemle kayınvalideme de bulasmazlar kız keşke daha önce sen benim arkadaşım olsaydın demisligi var kaynanamın:)

Ahahahahahahah

+1 oy
önce (8,363 puan) tarafından

o anlık moduma bağlı. bazen evet asla susmam, bazen de amaannn bu slağa ne laf anlatıyorsun derim kendi kendime😂

Ahahaa  buda iyiyidi

+1 oy
önce (3,531 puan) tarafından

Her şey uslubunca güzel bir tanıdık var maşallah dil papuc herkese cevap veriyor yaşlıya çocuğa küçüğe bu şimdi hoş mu 

Oda hos degil tabikide

+1 oy
önce (7,702 puan) tarafından

Kimsenin lafının altında kalmam o yüzden kolay kolay laf işitmem

Bende aynii

+1 oy
önce (5,944 puan) tarafından

Aman ben veriyorum da ne oluyor 

Açık sözlüyüm kalbimde kotuluk olmaz açık açık söylerim 

En kötü en fesat ben olurum 

Birine lafını verince kötü oluyorum fesat oluyorum kalbi kötü oluyorum 

Bosver sen biliyon kalbini

+1 oy
önce (67 puan) tarafından

Yerine ve zamanına göre davranırım

Bende oylee Yaparjm

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Normalde sessiz sakin kendi halinde zararsız biriyim. Bunu herkeste çok iyi bilir ve sürekli dile getirirler. Kimseyle kolay kolay işim olmaz, sorun sıkıntı yaşamam. Geri dururum.. . Ama bu saf olduğum anlamına gelmez tabi ki. En ufak bi ima,  laf sokma yada başka bişey hissedersem de benden kötüsü yoktur.:) pişman ederim. Sadece bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığındayim. Dokunana ben daha pis dokunurum :)

CCok guzel

0 oy
önce (12,264 puan) tarafından

Başıma ne gelirse dilim çenem yüzünden gelir 😂🤭 asla susamam lafımı esirgemem.patavatsiz değilim nerde ne soylicegimi bilirim ama damarıma basilirsa asla susturamazlar😂😂😂🤭

Bende oyleyim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 505 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
22 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde gulden87 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,203 puan) tarafından soruldu