0 oy
653 göst.
önce Diğer kategorisinde (494 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar kaynanam 1takım hastane çıkışı ile geldı bu arada kızıma olmadı çünkü kızım o zaman 4 aylık olumstu cok sinirlendim  haklımıyım onlara sarılmaya annem herşeyini almışken onun sadece 1 takım tek getırmesi 

Postu düzeltiyorum aslında tam anlatmam gerekiyordu tam anlatmadığım için kötü duruma düştüm benim eşimin annesi 6 yaşındayken vefat etti ve bu kadın geldi onları asla bakmadı hatta sokağa attı benim eşim ve diğer kardeşlerini yengesi büyüttü hafif bazılarınız yok ki getirmemiş demiş vallahi öyle bir var var ya onun elindeki para kimsede yok düşündüğünde ben nişanlı kendi gittim oraya bayramdı bana dediği şey düğün yapma yani düğün yapıyorsun sen günahsın düğün yapma eşim günah niye o kadar para veriyorsun düğüne bana bunu diyen bir insandan ne bekleyebilirim ki hasta ben haksızım evet yani her şeyi kendine isteyen bir kadın eşim eve bulaşık makinesi aldı ben de yatak odamı temizlemeye gitmiştim o zaman kayınpederime dedi ki benim bulaşık makinem küçük bu büyük bunu bize getir küçüğünü getir geline verlim

📊 Tek Seçim Sona Erdi
1takım yeterlımı
0% (0 oy)
Daha fazlamı getırmelıydı
0% (0 oy)

20 Cevaplar

+18 oy
önce (5,673 puan) tarafından

Çok garip bir ailesiniz. Eşinin annesine sg demesi senin bunu normalmiş gibi burada anlatman iğrenç bir şey. Burada takıldığın hediye konusu en son şey olmalı.

önce (494 puan) tarafından

Bizde zamanında aldık ben nişanlıyken dogurdu ben herseyi götürmüştüm bizde sen ne götürdüysen oda getiricem bu arada üvey annesi cöl kucük yasta annesi ölmüş bu kadın gelmiş bakmamış sokaga atmış  yengesi büyütmüş 

Postu deyiştirdim bi tekrar bakın 

Var elinde iki metrelik zınirin içi dolu tam altın olmasa bende anlarım eltımın gelinine hersey alıyorsa niye bize almıyor  

Kücükken sofa atmış yengesi büyütmüş herseyi çocuklarıma diyen kadın 

önce (10,780 puan) tarafından
+1

Kimse müneccim değil bunları bilemez nedense bunlar linç yiyince ortaya dökülüyor meydana çıkıyor görüşmezsin hediye beklemezsin bu kadar kötü insansa madem 

-Reklam-
+5 oy
önce (2,370 puan) tarafından

Oğlu s.g diyen bir ogul siz bşey haketmiyor olabilir misiniz acaba????

Gercek annesi deyil üvey 

+4 oy
önce (6,102 puan) tarafından

Sonrada kızım niye saldırgan niye şiddet uyguluyor die post açıyorsun 

Eşin annesine s.gitsn diyecek kadar saygısız ve edepsizlik yapıyorsa bunuda çocuk görüyor rol model alıyor işte. Böyle konuşan ailede şiddette vardır

Şiddet yok ne siddeti cocuga siddetmi uygulıyıcsz 

Üvey annesi öz annesi ölmüş

önce (6,102 puan) tarafından

Benimde annem üvey 

Hiçte arkasından o kelimeyi kullanmadım. Bir takım içinde edebimi bozmam 

Ama senin annen sana bakmos dehilmi bunu küçükken sokaga atmiş yengesi büyütmüş

önce (2,835 puan) tarafından
+1

eşinizi sokağa atan bir kadından hala büyük bir hediye belemeniz de tuhaf.

Canım zamanında biz de ona yaptık ya biz de böyle sen ona yaparsan o da sana yapacak mecburi bir şey

+3 oy
önce (10,780 puan) tarafından

Bunu diyen evlada bir takım bile çok bence 

Valla cok degil ne coşku üvey annesi ve onun bana yaptıgı seyleri bilseydımız böyle konsmazdınız

+2 oy
önce (4,076 puan) tarafından

Eşinin annesi icin bunu demesi o kadar kotu ki ,  benim kimseden bi beklentim yok , ister getirsin ister getirmesib

+1

Bizim kültürümüzde mecburi oda cocuk getirdigi zaman bizde götürmüstük o zaman nişanlıydım üvey annesi onlara bakmamıs sokaga atmış yasa bir bilsenız bana hak verirdınız 

+2 oy
önce (1,166 puan) tarafından

Benim kaynanam bı çorap almadı varsın iyi olsun almasın bazı şeyleri düşünmek önemli göze soka soka alınması degil

Bizde ona almıştık zamanında ama işte anlayana yorumlara biraz baktım insanlar ne kadar kırıcı üvey annesi onlara bakmamış onları sokaga atmıs bilmiyorlar ki ne yastıllar bize 

+2 oy
önce (1,583 puan) tarafından

Ne kadar terbiyesiz bi kocan varmış onu doguran kadına bu kelimeyi kullanan sana neler söyler beklide parası yoktu elinden o geldi karşılık beklemeniz hata 

Üvey annesi öz annesi o cok kücükken ölmus valla onun parsdı kimsede yok iki metrelık zıncırın içi dolu tam altın ne parsı yok 

+2 oy
önce (8,371 puan) tarafından

C şıkkı-annesine karşı böyle saygısızca konuşan insana bir takım bile fazla..

Öz degil 

+1 oy

Valla sormasaydım içinde kalırdı 

+1 oy
önce (8,343 puan) tarafından

gerekirse çöp almasın ama insan olsun. o yüzden 1 tane getirmiş bütün odayı yapmış önemli değil. 

Canım bende ona yaptım zamanında bizde mecbur ben sana yaptıysam oda yapıcak 

+1 oy
önce (2,835 puan) tarafından

yani kaynanam bir takım kiyafet almasına sinirlenmezdim de eşimin bu şekilde annesini küfür etmesine sinirlenirdim yaa ayıp bir şey.

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

Gücü ona yetmiş demikki yoksa kim istemez ki torununa 

Gücü ona etmiş diyorsunuz 2 metrelik zincir hepsi dolu tam altın var eltimin gelinine a'dan z'ye kadar her şeyi almayı biliyor ama zamanında biz de ona yaptık nişanlıyken o da şu an mecbur zaten büyük kızıma hiçbir şey almadı bakmamış çocuklara evet burada o kelimeyi yazmasaydın iyi olurdu ama daha küçücükken anneleri övmüş ve o kadın gelmiş o kadın da onlara bakmamış sokağa atmış ve eşimi ve diğer kardeşlerinin yengeleri büyütmüş

+1 oy
önce (16,330 puan) tarafından

Buradaki insanlar hep beklenti içinde anlamadım gitti..

+1 oy
önce (480 puan) tarafından

İki çocuk doğurdum asla bir beklentim olmadı bir zıbın dahi getirmedi ama hep sonuna kadar destek oldu bana ha getirdi ha getirmedi asla takilmam annem iki çoğuma da dünyaları getirdi büyük kızım üç buçuk yaşında halla annemin getirdiklerini kullanıyorum o derece fazla getirdi ama kalkipta annem bukadar şey getirdi sen niye getirmedim demedim demem de asla yani bir beklenti içinde olmak çok saçma evet torunudur ama insan ister de getirsin bir hediye içinde oğlu kaldırıp bu iğrenç kelimeyi kullanması zaten al ayrı bişey doğur büyüt bu yasa getir bir hediye getirmedi diye kullandığı lafa bak yazıklar olsun gerçekten 

Çok merak ettim o en son annesine ne zaman hediye aldı bide bunu bir düşünsün 

Hayatım destek bile olmadı normal doğum yapmama rağmen dört taraftan bana dikişteydi bir defa arayıp bana demedi ya sen nasıl oldun doğuma gittiğim halde bir insan arar sorar ya sen nasıl oldun doğurdun mu aramadı bile

önce (480 puan) tarafından

Farz etki uzak bir yerdesin veya Allah korusun vefat etmisler kimse yok gelsin o nasıl olurdu bana göre ben evlendim mi kimsenin bana gelip yardım etmesine hakkı yok vicdan meselesidir bu vicdanı olan gelir gider sorar olmayan da ha var ha yok kimse kimseye bakmak zorunda değil ki zaten 

+1 oy
önce (330 puan) tarafından

Ikinizinde asagi kalir yeriniz yok birilerine guvenerek yapmadiniz cocugunuzu kimse sizin cocugunuzu kat kat giydirmek zorunda degil 4 aylik cocuga da yenidogan kiyafeti getirmek zaten sacmalik almis olayim ama bi isine yaramasin demeye getirmis ama en fenaniz kocan bugun annesine s.... ceken yarin sana neler yapmaz insanlar neler yasiyo ya gercekten 

Ne diyorsunuz beee öz annesi degil üvey büyütmemiş sahib cıkmamıs birsey oldumu hep benim çocuklarıma demiş 

önce (330 puan) tarafından

Bunu soyledin mi basta yinede yaptiginiz yanlis insanlardan biseyler beklemek yanlis bisey ne olursa olsun kendinden buyuk birine boyle bi hakaret benim meshebime ters 

+1 oy
önce (25,932 puan) tarafından

Çocuğun babaannesi bile değilmiş gönlü yoksa almasın almak zorunda da değil 

Evet haklısınız ama zamanında ben nişanlıyken o da doğum yaptığı için biz de ona götürdük biz de böyle eğer o getirmişse sen de aynısının hatta biraz fazlasını yapmak zorundasın

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Eşinizin üslubu hiç hoş değil hiç yakışmamış sonuçta o da bir anne sen evladından senin için s.g denemesini istermiydin ne yaşamış olursanız olun gene en azından eli boş gelmemiş bi takım getirmiş sizin çocuğunuza olmadıysa sizde başka bı arkadaşınızın dürüsüne koyarsiniz bunu burda absürt şekilde dile getirmeniz uygun olmamış kusura bakmayın. Allah annenizi eksik etmesin o herşeyini almış işte daha ne   açta değil açıkta değil evladın gerisi önemli değil çocuk kısmı hemen büyüyor zaten iki çuvalin lafı sözü olmamalı 

Olmalı. Cünkü bizde ona yaptık bizde böyle üvey annesi öz degil küçükkken ölmüş ve bu kadın gelmos bunkara bakmamıs 

0 oy
önce (7,702 puan) tarafından

Bizim aileler hiç almadı almak zorudamı insan annesine küfür edip evdenmi kovar sizde karı koca pek normal değil siz kusura bakma çocuk sizin kendinize güvenip doğuracaksınız kimse bir şey almak zorunda değil kayınvaliden yada annen diğer torunlarına alır sizi ayırır o zaman da herkes kendi ailesine neden ayırdınız bizim çocuğumuzu dersiniz yine evden def edilmez ne kadar  ayıp

Ayırdı ayırdı cok iyide ayırdı iki ay öncede eltomın gelinş dogum yaptı ona Jersey götürdü bezinden tutun takı alt deyistirme örtüsüne kadar 

önce (7,702 puan) tarafından

O zaman kırılıp küsmekte haklısın ama sen sakın evinden kovup kötü söz söyleme sonra sen kötü olursun oğlunu affeder sineye çeker sen karıştığınla kalırsın

Yok o da zaten gerçi senede bir geliyor o da gelir bir bardak çay içer gider yani öyle oturan biri de değil ama yani bizde mecburi ben götürdüysem o da getirmek zorunda hayır bakmamış kadın

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Benim kaynanam da bütün torunlarına altın elbise herşeyi yapmıştı sadece benim kızıma bir takım getirmişti. Nedeni de iki öğretmen olduğumuz için kraliçe Elizabeth ve kraliyet ailesi sayilmamiz. İnanın diğer çocukların da yok yok. Ne yalan söyleyeyim o kadından orda soğudum. Üslubu davranışları lohusayken resmen psikolojimi alt üst etmişti. O günden sonra görüşmeyi kestim ama kimseye birşey demeden onlar da yaptıklarından pişman değil ki bir kusura bakma da demedi

Benim kaynana diğerlerine de eşit davransaydi hiç gözüme gelmezdi. Sonuçta kimseye güvenip de yapmıyoruz çocuğu 

Ama diyer eltimin gelinine hersey götürdü bu arada ne kadar kırıcılar Allah askına üvey annesi öz degil ve kücüken ölmüş annesi herzaman kendi cocullarına istiyen bir kafın bunlara bakmamış sokaga atmıs benım esımı yengesi büyütmüş

E canım üvey anne ve kocanı kapı dışarı edenden ne bekliyorsun ki

Zamanında ben de götürdüm nişanlıyken yeni doğum yaptı vallahi yemin içerim a'dan z'ye kadar her şeyini alıp götürdüm o da biz de sen ne getirdiysen o da onu getirmek zorunda o yüzden sordum yoksa onun bir takım elbisesine kalmadım annem öyle yaptı yatak odam elbiselerle durup taştı ne kadar da ihtiyacı olan insanlara verdim

Boşver canım herkes kendine yakışanı yapar 

0 oy
önce (990 puan) tarafından

Bebek kıyafetlerini eşyalarını kız ailesi alır genelde

Bizde öyle degil canım hersey karsışıklı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 550 göst.
13 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
6 cevap 366 göst.
31 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Handegltkn (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,903 soru

24,350,543 cevap

346,462 kullanıcı

...