0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar ben 5 aylık hamileyim. Hamile soru sorma yerinin şifresini unuttuğum için burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın . Aşırı derece bu aralar kokoreç yiyesim var . Ankara'da Atatürk orman çiftliği var orda yapılıyor . Yasak oldugunuda biliyorm ama sanki burnuma kokuyormus gibi bir koku geliyor. Bu aya kadar biseye böyle canım çektiğini görmemiştim. Yesem bir kerecikten bişey olur mu acaba ? Biliyorum sakatat yemek yasak ama çokta yiyesim var . Ne yapsam sizce?

14 Cevaplar

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Benim de hamileliğimde  canım aşırı derecede sosisli çekmişti ama yasak olduğu için tuttum kendimi. Doğurduktan sonra yedim. Bence hiç riske atma.

önce (1,059 puan) tarafından

Neden yasak ki zararı ne olabilir 

-Reklam-
0 oy
önce (3,549 puan) tarafından

Güvenli temiz bir yerden yersen hiç bir şey olmaz yiyebilirsin afiyet olsun,bende çok severim demişti doktorum 😁

hatta daha yeniydi 2 3 aylık .sadece midye yeme dedi onuda zaten tadını bilmem yemem.ye kız ben yedim hep şükür 🤪

önce (41 puan) tarafından

Ya hamile olmadığım zamanlar gittiğim bir yer güzelde yapıyorlar. Servisleri bile temiz . Doktorumun numarası olsa vallahi arayıp soracağım ama devlet hastanesi olduğu için soramiyorm 😀😀

Yiyebilirsin ben sormuştum işte dahada hamileyim geçenlerde yedim.sonlara yaklaştık biz . sağlıkla vaktinde al kucağına sende ❤️

Paketli pişik baharatlı almıştık marketten.inu tekrar güzelce pişirdim dokunmadı şükür 

0 oy
önce (1,776 puan) tarafından

Ben yemedim canım Allah korusun Bi kere acı yedim ama kabardı heryerim bazı yerleri :) 

Ya aman aman Allah göstermesin . Doğru bunda da çok baharat oluyor

0 oy
önce (8,512 puan) tarafından

temiz olduğundan emin olduğun yerde ye. 

0 oy
önce (2,206 puan) tarafından

Temiz bir yer var hamile olmadan önce de ordan yiyorduk şimdi de ordan yiyorum canım hiç bir şeyden kismadim vallahi sadece abartmadan yiyorum her şeyden 

Aynen canım bende ordan yiyordum çok güzel ve özenli servisleri bile oluyor . Bir yandan nefsimi körleyim diyorm. Bir yerden de sık azicik dışını doğumdan sonra doya doya ye diyor. Şaştım kaldım . Öylede çok yemek yemeyi seven biride değilim ama nasıl birşeyse şu hamilelik adamın beynine beynine isliyor vallaha 😀😀

0 oy
önce (4,953 puan) tarafından

Kokoreçe aşırı bayılan biri olarak temiz yapilabilecegine inanmiyorum. Hic tavsiye etmem. 

Yaa doğru söylüyorsun aynen ah şu nefis ne kötü bişey 😀😀

0 oy
önce (2,365 puan) tarafından

5 aylık hamileyken aynı anda 2 tam ekmek kokoreç yedim sakatat yasak değil sadece sınırlı ve dikkatli yenilmesi gerekiyor

Yaa hay maşallah vallahi kanıma girme yerim bende 2 tam ekmek. Hem su 5 ay içinde vallaha çok sağlıklı besleniyorn dikkat ediyorum . Sigara iciyordm öğrenir öğrenmez bıraktım düşün yani .

önce (2,365 puan) tarafından

İyi pişmiş olması şartıyla nefsinizi köreltecek kadar yiyebilirsiniz kendinizi kısıtlamayın önemli olan dozudur ben kokoreci yerken rica ettim benim için iyi pişirip özel hazırladılar

0 oy
önce (310 puan) tarafından

Sakatat bildiğin üzere yasak bi kereden bişi olmaz deyip tavuk ciğeri yemiştim ve baya lekelenmem olmuştu 

Ay ay Allah korusun . Sizide Allah korumuş. 

0 oy
önce (4,214 puan) tarafından

Doktor bana sakatat işlenmiş et yeme ama canın aşırı çok isterse iyice pişmiş olsun temiz olduğundan emin ol abartmadan ye demişti 

Ya gideceğim yerin servisi falan da temiz aslında 

0 oy
önce (1,483 puan) tarafından

Ben yedim canım oğlumda çok şükür birşey olmadı ama benim yediğim temiz yerdi güvenilirdi çok aşırı kaçmadıkça temiz yerden yiyebilirsin 

0 oy
önce (7,847 puan) tarafından

Benim toksoplazma bağışıklığım vardı yine de çok yeme demişti doktor. Sakatat, dip balığı, kokoreç yeme dedi. Şöyle yapabilirsin, kokoreç ekmeğinin içine mini minicik nefsini köreltecek kadar kokoreç koysunlar kalan kısmı soğan falan. Koklaya koklaya yersin 😄

0 oy
önce (7,749 puan) tarafından

Ben her türlü sakatatı yemiştim doktor abartmadan yiyebilirsin demişti temiz güvenilir olan yerden yiyebilirsin

0 oy
önce (5,743 puan) tarafından

Ye gitsin ne varsa yedim.mideya harici😂

0 oy
önce (24,202 puan) tarafından

Yasak şeyleri canın çekse de yememelisin bence. 

İlgili sorular

+4 oy
2 cevap 110 göst.
+1 oy
10 cevap 334 göst.
0 oy
13 cevap 273 göst.
15 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,819 soru

24,363,746 cevap

347,332 kullanıcı

...