Anneler yaa ben açık renk kıyafetleri makinaya atıp yıkıyorum kaç tane tursil markası degistirmisim vernel içine kiyuyorum 40 derecede yıkıyorum bazıları sanki hiç yıkanmamış neden acaba ya bakıyorum çoğu temizlenmemis normal kalıp sabun rendeleyip aralarına katıyorum rengi açılıyor ama lekeleri gitmiyor fazla ne yapmam gerekiyor hangi marka tursil kaç derece kaç saate açayım ya kıyafetleri mesela diyorum katlayacam yarısını yine kirli sepete atiyorim
Leke çıkarıcı kullan. Ayrıca beyazlar hariç hiçbir kıyafete matik kullanmam siyah ve renkli deterjanıyla yıkarım. Leke çıkarıcı olmadan lekeler çok zor çıkıyor kirlenen kıyafete hemen sıkıyorum o şekilde bekletip yıkıyorum
Leke çıkarıcı hiç killanmamisim doğrusu mesela eskimiş lekeleri de çıkarır mı alirsam yani mesela bir kaç ayin lekesi kalma
Bizim lekeler çocuk kıyafetlerinde oluyor çogunlukla. Onlarada makinaya atmadan önce bakıyorum lekeli yerleri sabunla güzel çitileyip sonra üstlerine leke çıkarıcı sıkıyorum öyle atıyorum makinaya. Ve öyle lekeli yıkanıp çıkmadıysa leke kalıyor genelde kumaşa işliyor bi dahada çıkmıyor
Ayen benim de ztn çocuk kıyafetlerinde çok var lekeler 3 ve 1 yaş çocuklarım var ikisinin kıyafetleri her şey leke yapiyorlar gotmiyor o lekeler ben bittim sabunu ve yeşil sabun rendeledim aralarına koyuyordum bir kere katlayıp makinaya atıyordum malesef o lekeleri götürmüyor çocuklarımın kiyafetlerine yazık yaa yep yenidir lekeden dolayı giydiremiyorum
Kırk derece açık renk lekeli kıyafetler için az değil mi
Vallah hep bildim bileli 40 derece açıyorum diyorlar 60 derece kıyafetleri küçültüyor o yüzden hep 40 kulaniyorum
60 da yıkamak kifmyaferi küçültmez 90 olsa neyse açık renklileri lekeli kıyafetleri ya leke çıkarıcı kullanacaksın ya da yüksek sıcaklıkta yıkayacaksın günlük giydin ter oldu temiz koksun diye yıkanan kıyafet otuzda kırkta yıkanır
Homm bitkiselin leke çıkarıcsni kullanıyorum deterjan markası fsrk etmeksizin her lekeli şeyi çıkarıyor uzun surek beklese bile makineye atmadan önce sıkıyorum direk atıyorum
Hayrın olsun linki varsa atabilir misin trendyoldan eşime dicem istesin belki fayda etti inşallah yaa
Trendyol'da yorumları kötü kendiniz de bakabilirsnz 😇cnki ya yan ürün yada su karistirilmis öyle diyen çok kendnz üye olursanz oradan alablrsnz 😇ama pişman olmazsınız
Hiç ugrasmayın arap sabunu çamaşır sodasını sıcak suda karıştırıp lekeli kıyafetleri geceden bekletin sabaha atın makineye eser kalmayacak beyazlar için uygularsanız kar beyaz olacak
Leke çıkarıcıyi da bı sipariş edecem Alaçam yani onu da kullanacam senin dediğini de kullanacam Arap sabunu Alaçam camasir sodası da alırım yaoacam dediğini de inşallah sayenizde herkesin sayesinde belalı lekelerden kurtulurum kızıma kıyafet aldım diyelim mesela bir kere giydirdim bakıyorum leke oldu makinaya atıyorum yıkıyorum geçmiyor artık öyle kalıyor yepyeni yazıktır misafirliklere de giydirmemem öyle lekeli
Bu karışımla dua edersiniz bana karışımda sabaha kadar beklettikten sonra makineye atın deterjan gözüne çamaşır sodası ve Arap sabunu ve kullanılan deterjanınızı koyun tekrar inatçı lekeden eser kalmayacak
50-60 derece ve uzun programda yıka leke varsa leke çıkarıcı deneyebilirsin
Leke çıkarıcı hiç yok hiç kullanmamisim ama Alaçam 50 60 derece diyorlar kıyafetleri küçültüyor kıyafetleri mahfefiyor o yüzden hep 40 derece açıyorum
Ben hep öyle yaparım sorun yaşamadım ama sadece beyazlara
1,491,100 soru
24,367,409 cevap
347,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın