0 oy
383 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,710 puan) tarafından

Kizlar annemin evine geldim eşimle boşanmak için adım atmak isteyorum ama nasıl bı süreç beni bekliyor bilmiyorum eşim ailemle beni tehdit ediyor abilerimle annemle ve kardeşimle tehdit ediyor ha bişey yaparmi yapamaz diye umuyorum ama bu taraftanda korkuyorum bişey yaparsa çünkü ortalık çok kötü herkes birbirini öldurene 

Annem köyde yaşıyor okula falan uzak nasıl yapcam bilmiyorim

Bana dua edin kizlar su mübarek günden dualarınız kabul olur Allah'ım bana hayırlı bı yol gostersin 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (102 puan) tarafından

Nedense her b.ku yemeyi biliyolar ama iş ayrılmaya gelince içlerinde bastırdıkları canavarı salıyolar ortalığa. Hazımsızlar

-Reklam-
0 oy
önce (895 puan) tarafından

Allah kocanı ıslah etsin.

önce (2,710 puan) tarafından

Amin canım 

0 oy
önce (10,874 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun havlayan köpek ısırmaz dicem ama millet kafayı yemiş herkesten herşey bekleniyor aranızdaki sorun ne

Canım benim bu 2 evliliğim ondan bı kiizim var  sürekli kavga hakaret namusuma laf soylemsi bacısı ve diğer çocukları için tokat falan atması çok şey anlatsam gücüm yetmez 

0 oy
önce (1,217 puan) tarafından

Allah böyle eşlerini mağdur eden kocaları yok etsin inşallah bu çok asil bı dua🤲🤲

Allah sizin için hayırlısını nasip etsin 

Amin canım 

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Hayırlısı olsun  canm 

3 ayların başlangıcı  bugun Allah dualarını kabul etsin  Hayırlısı neyse o olsn 

Neden ayrıldınız 

Canım benim bu 2 evliliğim ondan bı kiizim var  sürekli kavga hakaret namusuma laf soylemsi bacısı ve diğer çocukları için tokat falan atması çok şey anlatsam gücüm yetmez kızım için katlaniyordum ama bugün beni eve almayıp cik git kiminle gezdin demesi son noktayı koydu

0 oy
önce (835 puan) tarafından

Çok büyük bir sorun mu var canım aranızda belki barisirsiniz 

Yok canım barismayiz okadar çok çabaladım 2 evliliğim buda bozulmasin diye ama nekadar ugrassamda fayda etmedi

önce (835 puan) tarafından

Üzüldüm canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 

0 oy
önce (3,317 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun stresli ve yorucu bir süreç

Amin canım 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum neden tehtit ediyor ki böyle birşey olmaz ya gerçekten yıllarca yüzyüze baktığın insanı nasıl olur da tehtit edersin yazık 

Bilmiyorum belki sinirden belki baska birşeyden bilmiyorum ne yapacağımı 

önce (9 puan) tarafından

Sakin olmalısın evham yapma canım lütfen 

0 oy
önce (2,378 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun

Amin canım 

0 oy
önce (318 puan) tarafından

Dualarım seninle ♥️

Havlayan köpek de ısırmaz 

Benim ki ne tehditler savurdu uzaklaştırmasını yedi oturdu dahs bunlar iyi günleri,ailem içinde almıştım uzaklaştırma 

Tehdit mesajlarını silme 

Barodan da avukat talep et 

0 oy
önce (1,782 puan) tarafından

Töbe yarabbim ya Dualarım seninle canım Allahım yardımcın olsun İnşAllah 🤲🤲🤲🥺

0 oy
önce (2,852 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah kimse zarar görmeden ondan kurtulursunuz canım.

0 oy
önce (9,054 puan) tarafından

Nasıl tehdit ediyor ki. Şimdi ben bu mantığı anlayamıyorum hem küfür hakaret dayak var üstüne çık git diyor yani geçinmeye gönlü yok hem de ayrılmak istemiyor bu nasıl bir kafa? Ne diyor sana eve dön öldürürüm falan mı? 

önce (8,528 puan) tarafından

bu erkek milletini anlamam cidden zor. geçinmeye gönlü olan adam zaten işi bu noktaya getirmez ama ayrılmaya gelince de yok🤦🏼‍♀️ tedavi olmaları lazım 

0 oy
önce (8,528 puan) tarafından

aile mahkemesşne gidip dilekçe vereceksin, eğer tehditler için de kanıtın varsa o kanıtlarla polise gidip şikayetçi olacaksın. Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
+1 oy
30 cevap 1,718 göst.

Kategoriler

1,490,911 soru

24,365,296 cevap

347,486 kullanıcı

...