Kizlar annemin evine geldim eşimle boşanmak için adım atmak isteyorum ama nasıl bı süreç beni bekliyor bilmiyorum eşim ailemle beni tehdit ediyor abilerimle annemle ve kardeşimle tehdit ediyor ha bişey yaparmi yapamaz diye umuyorum ama bu taraftanda korkuyorum bişey yaparsa çünkü ortalık çok kötü herkes birbirini öldurene
Annem köyde yaşıyor okula falan uzak nasıl yapcam bilmiyorim
Bana dua edin kizlar su mübarek günden dualarınız kabul olur Allah'ım bana hayırlı bı yol gostersin
Nedense her b.ku yemeyi biliyolar ama iş ayrılmaya gelince içlerinde bastırdıkları canavarı salıyolar ortalığa. Hazımsızlar
Allah kocanı ıslah etsin.
Amin canım
Hakkında hayırlısı olsun havlayan köpek ısırmaz dicem ama millet kafayı yemiş herkesten herşey bekleniyor aranızdaki sorun ne
Canım benim bu 2 evliliğim ondan bı kiizim var sürekli kavga hakaret namusuma laf soylemsi bacısı ve diğer çocukları için tokat falan atması çok şey anlatsam gücüm yetmez
Allah böyle eşlerini mağdur eden kocaları yok etsin inşallah bu çok asil bı dua🤲🤲
Allah sizin için hayırlısını nasip etsin
Hayırlısı olsun canm
3 ayların başlangıcı bugun Allah dualarını kabul etsin Hayırlısı neyse o olsn
Neden ayrıldınız
Canım benim bu 2 evliliğim ondan bı kiizim var sürekli kavga hakaret namusuma laf soylemsi bacısı ve diğer çocukları için tokat falan atması çok şey anlatsam gücüm yetmez kızım için katlaniyordum ama bugün beni eve almayıp cik git kiminle gezdin demesi son noktayı koydu
Çok büyük bir sorun mu var canım aranızda belki barisirsiniz
Yok canım barismayiz okadar çok çabaladım 2 evliliğim buda bozulmasin diye ama nekadar ugrassamda fayda etmedi
Üzüldüm canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun stresli ve yorucu bir süreç
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum neden tehtit ediyor ki böyle birşey olmaz ya gerçekten yıllarca yüzyüze baktığın insanı nasıl olur da tehtit edersin yazık
Bilmiyorum belki sinirden belki baska birşeyden bilmiyorum ne yapacağımı
Sakin olmalısın evham yapma canım lütfen
Hakkınızda hayırlısı olsun
Dualarım seninle ♥️
Havlayan köpek de ısırmaz
Benim ki ne tehditler savurdu uzaklaştırmasını yedi oturdu dahs bunlar iyi günleri,ailem içinde almıştım uzaklaştırma
Tehdit mesajlarını silme
Barodan da avukat talep et
Töbe yarabbim ya Dualarım seninle canım Allahım yardımcın olsun İnşAllah 🤲🤲🤲🥺
Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah kimse zarar görmeden ondan kurtulursunuz canım.
Nasıl tehdit ediyor ki. Şimdi ben bu mantığı anlayamıyorum hem küfür hakaret dayak var üstüne çık git diyor yani geçinmeye gönlü yok hem de ayrılmak istemiyor bu nasıl bir kafa? Ne diyor sana eve dön öldürürüm falan mı?
bu erkek milletini anlamam cidden zor. geçinmeye gönlü olan adam zaten işi bu noktaya getirmez ama ayrılmaya gelince de yok🤦🏼♀️ tedavi olmaları lazım
aile mahkemesşne gidip dilekçe vereceksin, eğer tehditler için de kanıtın varsa o kanıtlarla polise gidip şikayetçi olacaksın. Allah yardımcın olsun
1,490,912 soru
24,365,311 cevap
347,486 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın