Selamün aleyküm kızlar biz dün sbah 7 buçukta kavuştuk kızımla merak eden teyzeleri için paylaşmak istedim 🥰❤️
Aleykümselam canım.saçlara bak maşallah🌼😍
Yaa çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰❤️
Yaaa cok guzel cokk saçlı kuzummm benim maşaAllahhh
Abisine ablasina benziyor saçları onlarda böyle çok saçlıydı çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️
Ya Masallah kuzuma adi ney hayirli evlat olsun
IRMAK ASEL teyzesi amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
Oyyy Masallah
Amaneyyyyy 😍😍😍
İdil teyzesiii🥰🥰❤️
Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı maddi manevi zenginlik içinde olsun prenses Allah ın izniyle 🤲🏻❤️🥹
Yaa ne güzel dua ettin İdil ablam Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederiz amin inşallah 🥲❤️🤲
Canımmm 🤲🏻🫶🏻
adını ne koydunuz 💙
IRMAK ASEL ❤️
adıyla yaşasın
Amin inşallah teyzesi ❤️
Yaa kokusu burnuma geldi 😍 kızım 8 aylık ama özledim 🥹Allahım esirgesin maşallah
Kargo mu yapayım sen gelir misin teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
Aleykümselam Canım Oy MaşAllah 🤲🤲
Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
Maşallah kızçeme sağlıkla huzurla büyütün inş
Amin inşallah çok teşekkür ederiz ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
Allah birdaha ayırmasın
Amin inşallah teyzesi 🥰❤️
Allah analı babalı büyütsün Canım 🌸♥️
Amin inşallah ablacım Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim ☺️ ❤️ 🥰
Adı ne oldu bu minik prensesin sağlıkla büyüsün inşallah
IRMAK ASEL koyduk ismini amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️
Gözün aydın sende doğum yapmışsın. Maşallah barekAllah bebeğine saçları ne güzel 😍 çok geçmiş olsun bu arada.
Benimde bebeğim 20 günlük oldu bu gün günler su gibi geçip gidiyor
Aralarında tam 1 hafta var 🥰 çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah gözüme çok mini minnak geliyor sanki büyümiycek gibi aşırı minnak 🥲
Büyür büyür merak etme tosuncuk olur. Kaç kilo doğdu? Sağlıkları yerinde olsunda kilo alınır. Benim kızımda gözüme çok ufak geliyor kız çocukları öyle herhalde 😂
3 kilo 70 gram doğdu küvezden çıkarken 2700 olmuştu küvezden de dün çıktı orda 2 saate bir emzir dediler ama ben toparlasin diye her fırsatta emziriyorum Yenidoğan takımi bile üstüne baya büyük oluyor bu sene hep kız sanki bide
Sen sık sık emzir toparlar inşallah
İnşallah sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur 🥰
Aleykümselam canım Rabbim bır daha ayırmasın maşallah kuzucuğa🤲🏻❤️
Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰
MaşaAllah bir ömür böyle bir ayrılık yaşatmasın bir daha Allah :) o yoğun bakımdan bebeği alıp gelmenin sevinci bir başka :) sağlıklı afiyetli ömrü olsun hayırlı evlat olsun
Maşallah Rabbim nazar dan korusun inşallah 🌸🌸
Amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️
Oy maşallah rabbim bir daha ayırmasın
Amin ablam inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 🥰
Oyyyyy ama ben senı yerım yerımmm şimdi mis gıbı kokuyordur 🥰bende 5 ay sonra bebegımı kucağıma alacağım içim bi hoş oldu 😊
Gerçekten öyle mis gibi kokuyor küvezden çıktı halde kokusu anlatılmaz duş aldırdım daha da mislendi Rabb'im sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel duygu 🥲❤️🤲
Oy cennet kokulummmm🥰🥰🥰maşallah rabbim nazardan pis nefesten korusun uzun ömürlü hayırlı evlat olsun gözünüz aydın gecmis olsun
Amin amin inşallah çok teşekkür ederiz Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ablacım 🥰❤️🤲
Maşallah sübhanallah kilosu iyi gibi duruyor saçlı bide Rabbim Nazardan korusun inşallah Hayırlı ömürleri olsun
Tlfndan büyük görünüyor yakından görsen abla aşırı minik 3 kiloydu 2700 e düşmüş küvezde eve çıktı şimdi toparlar inşallah 🤲 çok teşekkür ederiz amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah Ablam 🤲 ❤️ 🥰
Benim oğlumda 2750 doğdu canım önemli olan sağlikli olsun ismide pek güzelmiş ırmak ve nehir ismi sevdiğim isimler arasında
Aynen öyle ablam sağlıklı olsun da toplarlar Allah'ın izniyle inşallah nehir diğer kızım Irmak da ona çok uyumlu oldu gönlüm aselden yanada oldu iksiinide ben kattım 😂😂
Kaldır cnm nazar değer
Maşallah maşallah 💝💝💝
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kaldırdım şimdi 🥰
1,514,203 soru
24,693,966 cevap
368,522 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın