Kızlar canım çok sıkılıyor ya. Bugün eşimde yok yalnız kaldım telefon sarmiyor uyku desen gelmiyor. Uyumayan( uyuyamayan) var mı benim gibi?
Benim de eşim uyudu biraz çekirdek çay yaptım birazdan kuran dersine gireceğim hocamı bekliyorum
Çok güzel cnm. Ruhun ferahlar hem 🥹
Benim eşim anasının evinde bugünlük
Daha erken ya karpuz kesecektik bu saatte ne uykusu 😂😂
Ben kardeşim gildeydim, az önce geldik kızımı yatırdım oğlumu sallıyorum. Eşim çalışıyor bende yalnızım. Oğlum uyusun Bi duşa girerim sonra uzanıp dizi izlerim öyle 😊
Ayy kız ne bileyim normalde erken uyurum çocuklar için dokuzda bende on gibi falan uyurum bugün biraz kafam dolu doğal olaraktan can sıkıntısı yapıyor,can sıkıntısı oluncada beni uyku tutmuyor.
Şimdiden sıhhatler olsun canım
Teşekkür ederim canım. Evet insanin canı sıkkın olunca uyku tutmuyor. Kötü bisey değildir inşallah 🌸
Yok yok elhamdülillah öyle kötü bir şey değil. Geçer inşallah 🌼
İnşallah canım Allah ferahlık versin 🥰
İkizlerle tuvalet egitimindeyiz kendimi 7. Kattan atmamak için zor tutuyorum o derece yani 😂 şuan da bi uyku krizi yaşıyoruz inşallah uyurlar
Ayy Allah yardımcın olsun tatlım inan bilirim az çok ikiz Bebek zorluğunu benimkiler de üst üste.
Uyurlar uyurlar inşallah hiç sinirlenme. Ben çocuklarıma kızıp uyutunca sonrasında ölüyorum vicdan azabından. Bugün kızımla hiç anlaşamadik iki yaş sendromumu anlamadım perişan etti beni biraz kızdım ona şuan uyuyor üzülüyorum
Kaç yaşında yada kaç aylık bizimkilerde öyle
Daha çocuk sersemletiyorum. Inşaah 1 2 saate uyur dmdnnd
Ahhahhhhaaaa kolay gelsin bacı.
Aşama aşama gidiyorsun sen 😂💙
2 yaş sendromu uyku gerilemesi boşanma sinir dert hepsi üst üste geldi gündüz uyku yok gece 12 gibi uyur 2 3 arası uyanır oynar geri uyur sabah 6 buçuk gibi uyanırız😒😴😴
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi geçer inşallah dua et bol bol. Allah her şeye kadirdir.🌸
Çocuklarım saat 8'de uyudu beşi de eşim de şimdi işe gitti ben de uyku tutmuyor Ne yapacağım bilmiyorum Diyetteyim bir şey de yiyemiyorum
Bu saatte uyunur mu bacım 😄
Ayy insan sıkıldıkça yiyesi geliyorrr bilmiyorum bir ben mi öyleyim bebeler uyurken dinlen sende beş tane zordur şimdi 🌸
Yok kız bni onlar yormuyo çok şükür çok uslu çocuklarım hiç yormazlar beni Kaynanamın doğurduğu yoruyor kaynanam yoruyor
Eşim iki kızım uyudu. Büyük kızıma okuma yaptırıyorum. 1. Sınıf zor geçiyor
Allah kolaylık versin cnm. Birinci sınıf anneleri zorluk çekiyor diyorlar biliyorum
Uyumak istiyorum ama kızımın keyfini bekliyorum. İkindin 6 gibi uyudu 7.30 gibi uyandı. Bekle ki uyusun. Çok uykum geldi.
Benimki o saatlerde uyuyunca çok geç uyuyor bugün öğlen uykusu falanda uyumadığı için yedi de uyudu. Ama sabahın beşinde tepeme dikilir
Ya benimkinin şöyle bir saçma huyu var..akşam 9 dan önce uyuyunca geri uyanıyor. Çok sinir bozucu.
1,496,908 soru
24,453,171 cevap
354,166 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın