Oğlum 5 aylık ama çabuk geliştikleri için hangi bedenini alcam bilemedim
Memnun kaldığınız tulum varsa yazarmısınız daha önce astronot tulum kullanmadım, bedeni nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim alırken
Ben mango kids ve LCW den aldım genellikle bir yada 2 beden büyük alıyorum .
Mango kids den hiç alışveriş yapmadım daha önce ama bakıyım bi, LCW onlinedaki de hoş durmuyor. Mağazasında da yoktu
bu sene için alacaksan 1 yaş
yaşadığın yer çok mu soğuk? ben adanada kullanmadım, çok soğuklarda maksimum togla çıkardım dışarı.
Soğuk burası yarın bile okullar tatil malesef ki, bu sene daha soğuk olcak sanırım ya.
Haftada bi yada 2 haftaya dışarı çıkarız büyük oğlum oyun parkına gitmek istiyor battaniye zor oluyor
o zaman al, 2 yaş da alabilirsin seneye de giyer. lcw dan bakabilirsin
Şurada durayim bari 😄
Benim oglum da 6 7 aylıkken 2 yas aldim o zaman elleri ayakları icinde kalıyordu iyi oldu simdi 1 bucuk yasinda bu sene de giydi bence buyuk alin bir de ici kalın oldugu icin tam yasina gore olmuyor zaten buyuk beden giydirmek gerekiyor.
Teşekkür ederim iyiki aldırmamış 1 yaşı o zaman
Soğuk bir yerde yaşıyorsanız eğer cok kullanışlı benim yaşadığım yer cok soğuk evden ust kata babannesine giderken bile pijamanın Üstüne hemen giydiriyorum ya da markete gideceğiz kat kat giydirmek yerine hemen tulumu giydiriyorum ben cok memnunum 2 yildir birfiil kullanıyorum. Ağır diyen olmus da ağır degil de kaba biraz cocuk olduğundan daha sismanmis gibi oluyor ama bebek arabasında matket arabasında otururken cok iyi
Hangi siteden almıştınız link atarmısınız
Maşallah Allah bağışlasın. Terletiyormu acaba?
en ucuz bebek market. Com sitesinden geçen sene almıştım kızım 5 aylıkken giydirmeye başladım 1 yaş almıştım çok az boydan büyük oluyordu rahatsız etmedi kalın zaten daha fazla büyük ve bol alsaydım bunalabilirdi içinde ideal oldu yani mesela mangonun tulumu vardı yeğenime almışlar ince idi giydiremediler
Teşekkür ederim
Çok kalın terltiyormu bebek harekelenince
5 aydan 10 aya kadar kullandık dışarda hiç terletmedi hastaneye vs gıderken içini de ona göre gıydrrdım
Çok soğuk bir yerde yaşamıyorsan ve sürekli dışarda değilsen bence çok gerekli değil ya
Büyük oğlum oyun parkına gitmek istiyor, bende evde 2 çocukla sıkılıyorum mecbur çıkılıyor dışarıya. Soğuk burası evim birazda tepede daha çok ok esiyor. Battaniye zor oluyor
6 12 bence çabuk gelişmede bu sene kış için olacaksa 6.12 yok seneye dersen o ayri
Teşekkürler
Oğlumun vardı bira z büyük beden olsun ama hiç kullanmadım kullanışlı bişey değil insan taşıyamıyo taşımakta güçlük çekiyor ben sevmedim 2 kere giydirdim sadece
O kadar ağırmı ya
Ben trendyoldan almistim direk ben büyük almistim 2 yil kadar kullandim
Ben 2 yaş almıştım evet bu sene büyük gelir kolları elleri içinde kalır ama seneye tam olur. 1 yaş alırsan bu sene olur 3 ay kullanırsın sonra küçülür. O kadar para veriliyor iki sene bari giysin bence
2 yaşına gelince kullanabilir mi acaba çocuk kim ağır oluyor demis
Merhaba elimde beyaz astronot tulum var 18 ay uniseks kızım 1 veya iki defa kullandık tertemiz düşünürsen uygun fiyata veririm
1,492,676 soru
24,389,899 cevap
349,242 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın