Yeni yıla nasıl girdiniz neler yaptınız Kızlar nasıl geçiyor biraz sohbet muhabbet etmek istedim evdeyim çocuklarla yalnızım ne yazık ki yakın bir arkadaşım da yok burada ben ise biliyorsunuz birkaç gün önce eşimle tatsız durumlar yaşadık son postumdan belki hatırlayanlar vardır Yeni yıla söz vererek girdi , bir daha asla alkol tüketmeyeceğine dair bir daha asla beni üzmeyeceğine dair sözler verdi, geçen seneden beri 1 defa içti çok pişman olduğunu söyledi çok uğraştı bir kaç gün gönlümü almak için ne yapabilirim üç çocuğumuz var Ona güvenmek istiyorum Artık yeni yıla namazına niyazına tutunarak başlayacağını söyledi Umarım öyle olur inşallah bu yıl hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olur rabbim iyi insanlara denk getirsin bizi Keşke demediğimiz İyi ki diyeceğimiz bir yıl olması dileğiyle inşallah Sizler neler yapıyorsunuz
Cümlemizden canım ❤️ Çok teşekkür ederim aminn 🤲 evet gerçekten öyleymiş terapi gibi bir şey:D
Evet o ipleri de biliyorum. Aslın da önce o iplerden battaniye yapmak vardı aklımda ama sonra bu modeli görünce bunu yaptım. Bence onlar da çok güzel,beğeniyorum ben.
Şiş falan çok komplike geldi şimdi 😅 puffy iplerle atkı yapmıştım güzel olmuştu.
İlk defa elime ip almıştım burda o yüzden hatalarım çok 🤭
Evet çok tatlı olmuşlar eline emeğine sağlık 🌸 Hangisi rahatına geliyorsa öyle yap. ☺️
Bizde de durumlar aynı dün Yeni yıla 3 çocukla ve bir koca ayı ile delilerek girdim işin kötüsü tüm yıl öyle geçecek diye korkuyorum 😂
Şaka bir yana tek istediğim evlatlarımı sağlıkla büyütmek diğer her şey gelip geçer 🤲🏼
Amin İnşallah canım sağlık sıhhatle büyüsünler gerçekten bizimki de öyle Evde bildiğin kavga Kıyamet böyle gürültü ile girdik eşime dedim tamam yeni yılada böyle girdiysek tüm yıl benim başım ağrıyacak yani😄
Bu hayattan hiçbir umudum ve beklentim yok
Hayat sacma ve anlamsiz geliyor dgilmi
Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah
Umarım güzel bir yıl geçirirsin canım 🙏
Evdeydim sofra kurdum kaynanam kayınpederim 1 numara kaynım çoçuklar la girdık yenı yila
Benim koca ayı 2 numara kaynım la dükkanı kapatıp geldiler ikide
Güzeldı şen şenlik sevgi dolu gece geçirdik
Teşekkür ederim canım İnşallah senin de umutlarla sevinçle dolu bir yılın olur çok güzel geçirmişsiniz benimkine nazaran Ben de kalabalığı seviyorum ama maalesef buna değecek insanlar yok etrafımda artık kimseye Emek vermiyorum
Kendinle evlatlarınla mutlu ol canım allah gönlüne göre versin her şeyi
Ben arkadaş kullanmıyorum kimseyle git gel yapmıyorum bi kaynanam bi görümcem yetiyor
Allah razı olsun canım Çok teşekkür ederim bir yerden sonra öyle oluyor sana hak veriyorum Gerçekten güvendiğimiz çok dağlara kar yağdı bir iki değil yani Bu sene de hani deneyimledim çok iyiliğimin dokunduğu çok arkasında durduğum insanların gözünü kırmadan arkamdan vurmasını da gördüm insanlara olan güvencim Zaten benim hiç kalmadı benim Bir kaynanam var düşman başına kötü de olmuyorum artık ne söylese ne etse kulağımı tıkıyorum Mecalim de kalmadı Ona kendimi Ben de çocuklarıma verdim sadece
Allah içine ferahlık versin 🤲
Allah razı olsun canım
Uyuyarak girdim bacım. Bebeğim 2025'te doğdu uykular haram oldu😄 belki tüm yılım uykula geçer diye uyudum bolca
Sağlık sıhhatle büyüt inşallah canım en büyük hediye Gerçekten biz annelere rahat bir uykudur yani nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum 3 çocuğumdan kaynaklı İlk zamanlar uyku Cennetten gelme bir şey gibi geliyor insana artık yani o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın biri gelse dese ki ben bu çocuğa 3-4 saat bakacağım rahat rahat uyu, dünyalar benim olurdu
Allah razı olsun bacım.resmen uykuya hasret kaldım
Geçecek inşallah canım Allah'ın izniyle çok kısa sürede uykularının düzene girdiği Günler Gelecek
Kızımı uyuturken bir baktım saat 12 yi geçmiş yani normal gün gibiydi:)
İnşallah sıkıntıların biter canım, yani öncelikle içinde bitirmesi gerek sözle davranışla bitirdiğinden emin olamazsın, yani son yazdıkların beni daha çok etkiledi, bana kalırsa bir daha yapmaz inşallah ama yaparsa da şöyle bi sarsman gerek adamı, sessiz kaldıkça kabul ediyor gibi görünmemelisin
İnşallah canım umut ediyorum ki bir daha yapmaz Haklısın vallahi yok Kesinlikle her seferinde büyük tepkiler veriyorum Hatta artık boşanma evresine bile getiriyorum Ölürüm de seni bırakmam diyor ama beni bırakmak istemiyorsan hayatına alkolü almayacaksın dedim ona Allah'ın bize haram kıldığı bir şey bile bile hayatımıza sokmayacaksın üç çocuğumuz var aslında çok iyi bir adamdır yardımseverdir nerede bir fakir fukara görse elini uzatır içinde Merhameti büyüktür ama bir iki arkadaşı var onlarla takıldı mı onların yolundan gidiyor normal hayatta asla tek başına içmez O çocuk iki üç sefer yanında götürdü buna içirdi saf biri Maalesef ki hür iradesi yok yani bukalemun gibi girdiği ortama göre rengini değiştiriyor bundan kaynaklı biraz sıkıntımız var öbür türlü çok iyi bir baba gerçekten hakkını yemem Dediğim gibi iyi bir insandır ama yanlışlara girmese tabii çocuklarım için ben de yuvamı huzurum korumaya çalışacağım
İnşallah aklı başına gelir canım Rabbim o arkadaşlarından uzaklaştırsın bir şekilde, yuvanıza huzur mutluluk versin 🤲🏻
Amin İnşallah canım Çok teşekkür ederim Güzel duaların için rabbim hepimize mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin
1,494,796 soru
24,420,060 cevap
351,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın