+2 oy
438 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,380 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cok merhametli bir baba nasip etti rabbim bize koruyup kollayan inşaatta çalışarak büyüttü bizi hep derdi kızım ekmeği bölüşki çogalsin🥺Evlendim 18 yaşında kaçarak arkamda gölgesini hiç eksik etmedi azıcık yüzüm düşse anlardı ben burdayım derdi.Canim babam seni çok özlüyorum bugün ölüm günü 3 koca yıl hayat çok acımasız o yogunbakimdayken saat geçmiyordu bize ama şimdi günler su gibi biz senden raziydik rabbimde razı olsun.Bu dünyada hastalıktan çektiğin acıları rabbim kefaret saysin inş canım babam mekanın cennet bahçesi kabrin nur olsun.

Sizden ricam babam için bı Fatiha suresi okurmusunuz🤲(adı Cengiz)

Allah razı olsun 

Gerçekten annesi babası hayatta olanlar kiymet bilsinler sevgisini göstersinler bir telefonla acı haber aldığınızda anlıyorsunuz ama çok geç kalıyorsunuz😔Rabbim gecnkalmayanlardan eylesin...

📊 Tek Seçim
97.4% (37 oy)
2.6% (1 oy)

11 Cevaplar

+2 oy
(1,380 puan) tarafından

En İyi Cevap

Okuyanlarsan allah razı olsun 🤲

-Reklam-
+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Ne güzel bir baban varmış. Biz 5 kardes hiç şanslı değildik babamız bizi hep döver çalıştırırdı şuan sağ ama bizler kurtulduk evlendik ama hala anneme çektirir öyle biri. Rabbim babanın mekanını cennet etsin 

(1,380 puan) tarafından

Amin canım saol herkes birileriyle sinaniyor bu hayatta işte 

(1,044 puan) tarafından

Öyle canım maalesef 

+1 oy
(261 puan) tarafından

mekani cennet olsun babanin ve tum ölmuslerimizin . amin 🤲

(1,380 puan) tarafından

Amin amin canım 

+1 oy
(164,102 puan) tarafından

allah rahmet eylesin 🥺

(1,380 puan) tarafından

Amin tüm ölmüşlerimize 

+1 oy
(855 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun inşallah Peygamberimize komşu eylesin Rabbim 🤲

(1,380 puan) tarafından

Amin amin

+1 oy
(1,842 puan) tarafından

Ah aynı benim babamı anlatmışsın benim canım babamda inşaatta çalışarak 5 kardeş bizi büyüttü büyüttü de diyemiyorum gerçi en küçüğümüz 8 yaşında en büyükleri ben 21 yaşındayken kendisi dd 45 yaşındayken inşaatta kalp krizi geçirip vefat etti jemde iki kere beynine de pıhtı atmış düşündükçe Allak bullak oluyorum acı çekti mi canım babam diye çünkü hayatı boyunca hep acı çekmiş 13 yaşında çalışmaya başlamış ilgilenen ne bir anne babası ne de kardeşleri olmuş çocuklarının eşinin  üzerine titredi babam öldüğünde oğlum 5 aylıktı 5 boyunca gelip giderken oğlumu kucağına çok az süre alırdı ya ellerim büyük belki incitirim bilmeden büyüyünce alıyım derdi anneme ne zaman elinden tutup markete götüreceğim dermiş bi büyüsün senin çiçeklerini koparttıracağım dermiş hiç bişeyini göremeden geçti gitti neyi düşünsem sn çok ona üzülüyorum tek evli kızı benim bekar 3 kızı var göremedi bir oğlu var zaten 8 yaşındaydı ne büyüdüğünü gördü ne güzel gününü ama onca yokluk içinde hiçbir şeyden geri koymadı bizi Allah bin kere razı olsun canım babamdan temmuz 2022 de vefat etti 3 buçuk sene oldu ama hala dün gibi acısı geçmiyor daha çok artıyor gibi hep aklımda 2 çocuğum var çocuklarım babamı Fotogtaflardsn tanıyor neden biz dedemi görmüyoruz diyor 4 yaşındaki oğlum eminim şu an olsaydı yine çok iyi bir baba ve çok iyi bir dede olurdu rabbim mekanını cennet etsin 

Okudum Fatiha ihlas canım babanın babamın tüm geçmişlerimizin ruhuna hediye olsun inşallah 

(1,380 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun çok benzer bende 3 kardeşin büyüğüyüm sadece benim evliliğimi çocuklarımı gördü babam çok sevdi çocuklarımı kucuklerdi benim babamda beyin tümörü çıktığında ben 8 aylık hamileydim çok çektik çok hayat böyle napalim

+1 oy
tarafından

Mekanı cennet olsun  

Benm babam ablamla beni  çok döverdi bikeresinde  2. Kat ranzadan sacimdan  tutup yere atıp  yüzümü duvara vurmstu  ölmedi yaşıyor  ama hakım 2 cihandada  haram olsn annemde onada 

Ne güzel babalar var 

Bende 18 yaşımda babamdan kurtulmak için sevdgme kaçtım  

(1,380 puan) tarafından

Malesef öyle sen evlat olarak gene helal et hakkını  sende annene babana allahin emanetisin o sorar elbet hakkını.Sen evlatlarını çok sev inşallah 

tarafından

Valaha 1 yıl öncesine kadar  ailemdir  dedim evlerine gitmedm  ama evimde agirladm farklı sehirdyz  1 yılda 10 defa geldiler ben 6 yılda 1 kere gittim 10 gün  sonra ağlayarak geldim 

1 yıl önce  yine bir kötülük yaptılar tamamen sildim 

+1 oy
(14,247 puan) tarafından

Gözlerim dolu dolu okudum:( mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Rabbim ferahlık versin sizlere de

(1,380 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

0 oy
(2,798 puan) tarafından

Bende babamı çok küçükken kaybettim 11 yaşındaydım ağaç dikerken kalp krizi geçirdi o günleri hiç unutamiyorum babamın yokluğu herzaman heryerde hissettim mekanları cennet olsun inşallah okudum Fatiha Allah'ım kabul eylesin 

(1,380 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun yoklukları zor

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım İnşAllah Amin herkesin imtihanı kendine göre işte şükür yinede 🤲 

(1,380 puan) tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
önce (192 puan) tarafından

Okudum canım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 7,169 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,521 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 742 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde indigo (8,139 puan) tarafından soruldu