Cok merhametli bir baba nasip etti rabbim bize koruyup kollayan inşaatta çalışarak büyüttü bizi hep derdi kızım ekmeği bölüşki çogalsin🥺Evlendim 18 yaşında kaçarak arkamda gölgesini hiç eksik etmedi azıcık yüzüm düşse anlardı ben burdayım derdi.Canim babam seni çok özlüyorum bugün ölüm günü 3 koca yıl hayat çok acımasız o yogunbakimdayken saat geçmiyordu bize ama şimdi günler su gibi biz senden raziydik rabbimde razı olsun.Bu dünyada hastalıktan çektiğin acıları rabbim kefaret saysin inş canım babam mekanın cennet bahçesi kabrin nur olsun.
Sizden ricam babam için bı Fatiha suresi okurmusunuz🤲(adı Cengiz)
Allah razı olsun
Gerçekten annesi babası hayatta olanlar kiymet bilsinler sevgisini göstersinler bir telefonla acı haber aldığınızda anlıyorsunuz ama çok geç kalıyorsunuz😔Rabbim gecnkalmayanlardan eylesin...
Okuyanlarsan allah razı olsun 🤲
Ne güzel bir baban varmış. Biz 5 kardes hiç şanslı değildik babamız bizi hep döver çalıştırırdı şuan sağ ama bizler kurtulduk evlendik ama hala anneme çektirir öyle biri. Rabbim babanın mekanını cennet etsin
Amin canım saol herkes birileriyle sinaniyor bu hayatta işte
Öyle canım maalesef
mekani cennet olsun babanin ve tum ölmuslerimizin . amin 🤲
Amin amin canım
allah rahmet eylesin 🥺
Amin tüm ölmüşlerimize
Mekanı cennet olsun inşallah Peygamberimize komşu eylesin Rabbim 🤲
Amin amin
Ah aynı benim babamı anlatmışsın benim canım babamda inşaatta çalışarak 5 kardeş bizi büyüttü büyüttü de diyemiyorum gerçi en küçüğümüz 8 yaşında en büyükleri ben 21 yaşındayken kendisi dd 45 yaşındayken inşaatta kalp krizi geçirip vefat etti jemde iki kere beynine de pıhtı atmış düşündükçe Allak bullak oluyorum acı çekti mi canım babam diye çünkü hayatı boyunca hep acı çekmiş 13 yaşında çalışmaya başlamış ilgilenen ne bir anne babası ne de kardeşleri olmuş çocuklarının eşinin üzerine titredi babam öldüğünde oğlum 5 aylıktı 5 boyunca gelip giderken oğlumu kucağına çok az süre alırdı ya ellerim büyük belki incitirim bilmeden büyüyünce alıyım derdi anneme ne zaman elinden tutup markete götüreceğim dermiş bi büyüsün senin çiçeklerini koparttıracağım dermiş hiç bişeyini göremeden geçti gitti neyi düşünsem sn çok ona üzülüyorum tek evli kızı benim bekar 3 kızı var göremedi bir oğlu var zaten 8 yaşındaydı ne büyüdüğünü gördü ne güzel gününü ama onca yokluk içinde hiçbir şeyden geri koymadı bizi Allah bin kere razı olsun canım babamdan temmuz 2022 de vefat etti 3 buçuk sene oldu ama hala dün gibi acısı geçmiyor daha çok artıyor gibi hep aklımda 2 çocuğum var çocuklarım babamı Fotogtaflardsn tanıyor neden biz dedemi görmüyoruz diyor 4 yaşındaki oğlum eminim şu an olsaydı yine çok iyi bir baba ve çok iyi bir dede olurdu rabbim mekanını cennet etsin
Okudum Fatiha ihlas canım babanın babamın tüm geçmişlerimizin ruhuna hediye olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun çok benzer bende 3 kardeşin büyüğüyüm sadece benim evliliğimi çocuklarımı gördü babam çok sevdi çocuklarımı kucuklerdi benim babamda beyin tümörü çıktığında ben 8 aylık hamileydim çok çektik çok hayat böyle napalim
Mekanı cennet olsun
Benm babam ablamla beni çok döverdi bikeresinde 2. Kat ranzadan sacimdan tutup yere atıp yüzümü duvara vurmstu ölmedi yaşıyor ama hakım 2 cihandada haram olsn annemde onada
Ne güzel babalar var
Bende 18 yaşımda babamdan kurtulmak için sevdgme kaçtım
Malesef öyle sen evlat olarak gene helal et hakkını sende annene babana allahin emanetisin o sorar elbet hakkını.Sen evlatlarını çok sev inşallah
Valaha 1 yıl öncesine kadar ailemdir dedim evlerine gitmedm ama evimde agirladm farklı sehirdyz 1 yılda 10 defa geldiler ben 6 yılda 1 kere gittim 10 gün sonra ağlayarak geldim
1 yıl önce yine bir kötülük yaptılar tamamen sildim
Gözlerim dolu dolu okudum:( mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Rabbim ferahlık versin sizlere de
Amin Allah razı olsun
Bende babamı çok küçükken kaybettim 11 yaşındaydım ağaç dikerken kalp krizi geçirdi o günleri hiç unutamiyorum babamın yokluğu herzaman heryerde hissettim mekanları cennet olsun inşallah okudum Fatiha Allah'ım kabul eylesin
Amin Allah razı olsun yoklukları zor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım İnşAllah Amin herkesin imtihanı kendine göre işte şükür yinede 🤲
Okudum canım.
1,494,419 soru
24,414,545 cevap
351,164 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın