YYine hamile kalmış kadın fenomenle ilgili postta bana 9 cevap gelmiş merak ettı neee :)
Evinde 3 hizmetlisi +2 tane mi 5 tane mi ne çocuklara bakan bide bakıcıları bulunuyormuş sanırım duyduğuma göre...biz böyle olduk da dogurmadik mi bacım dhbsbbah:)
Demiiii :) vallah millette akıl mı var baht mı var anlamadım
Öyle olsasuriyelileri geçmiştik 😂
Ne olmus nerde ne zaman 🤔
Kız biri post actı özge özden mi ne gene hamıleymiş. Bende cevap yazdım baktım 8,9 cevap var post yok
Özlemöz değil miydi
Tanımıyom ki adını bile bilmiyom dhbsbsbsb dogurdugunu biliyorum
Niye kapattı o postu . Bana da cevap gelmiş göremedim
Hiç sorma ya cok guzel cevap yazmıştım. Tek mahareti dogurmak nasıl zengin oluyorlar bir sürü fenomen var zenginler neden göremiyoruz sokakta avm de diye nasıl zengın oluyorlar dedım :)
Evine gelir her istediği niye AVM de gezsin yazmışlardı .
Ahhaha sagol. Mantıklı :) ben bir kişiden bahsetmıyorum. Gerçi görsem kimseyi tanımam herkes ünlü ama herkes fos :)
Niye kapandı ki kötü bişey değildi ki
Bende anlamadım acsa da cevapları gorsek
Seda sayanın Bi programı vardı hani ne öyle her sene her sene vırt vırt vırt doğruyorsun biz doğurmayı bilmiyormuyuz kız bizde o kadar zengin olsak doğumdan 40 nı beklemeden😃😂🤣 hamile kalırdık bunlar nasıl bu kadar zengin anlamıyorum ya o dilan polata hamileyim dedi artık sustu bişey demedi 😃😂
Ay ben zengin olsamda doğurmazdım. Hadi şimdi tek çocuk o zaman olsa olsa iki olurdu
Peripella açmıştı postu. Özlemöz dü. Bende yorum yaptım bildirim var post yok. @Peripellaaa ya yazdım neden kapattın diye görmemiş bende çok merak ettim
Kız postu ben actiydim da gelen yorumlarda kimisi istismarci kimisi saalak karı kocalar kimoside iğrenç mahluklar falan yazmış dedim bu kavga ya girecek en iyisi kapatayım ben ultrason resmi için merak ettiğim için açmıştım olay başka yere gidecek gibi oldu dedim şimdi kavga hiç çekemem linç yemeyelim durduk yerde diye kapatmak zorunda kaldım😄😄😄
Heee ondan dhdhhdhdhd ben gormedım o mesajları ıyı yapmıssın o zman dnsnnddn
Bana ne yazmışlar kız. Ben savunma yaptım linçlenmiş olabilirim😂
Yok kız sende linç falan yok rahat ol😂😄😄🩷💕
Teşekkür ederim 😃
Hepsi üremekten başka bisey bilmiyorlar. Özlem öz,yada özgedir görmedim postu ama instagramda özlem hamile diye gördüm. Kara paradan başka şeyden içeri girseler 5 6 çocuğa üzülürüm. Dilan polata evlatlarını düşünmeyin zenginlik içindeler çocuklar dediler ama katılmıyorum. Iyide kötüde olsa anne olmazsa olmaz. Özlem tayyar öz,nevra bilem,sulemsi falan zaten mahkeme sürecinde doğurmasınlar artık
Evet ya bir kadın vardı yazmalı kocasıyla vıdeo atan işte haber olmus koruma tuttu dıye. O kafın 2+1 de kısır günü vıdeosu cekıp unlu oldu sonra vıllalar korumalar esyalar kürkler. Ladın o kadar sonradan gorme kı yanı o kadar olue pembe zengın oldugubu kürkle gösterıyordu ya onun gibi aynı. Korumayla gorunce ben şok oldum. Kocan ne iş yapıyorki sen bu kadar para kazanır oldun. Helal haram bırbırıne gırmıs
Şok olma hahaha daha neleri var. Adamlar yata yata *** büyüttü karıları da giyinip süslenip insan karşısına geçiyor. Bende kullanıyorum aktif çocuğumu paylaşmıyorum. Story atarım oda seçili insanlara ki hepsi tanıdığım olduğu halde. Bunlar çocuklarına dans ettiriyor paylaşıyor millette aa ne tatlı çocuk diyor. Düğün ayrı ev ayrı benim kızımda oynuyor düğünde o ayrı daha( 2 yaşında) kamera önüne geçirtipte paylaşmam bir bana tuhaf olamaz ya. Bide beğenip yorum yapıyorlar
Bende öyle Instagram'da 70 kişi var oda hepsi tanıdık akraba oraya bile resim atmam cocuklarimin nazar ederler diye ben bayramd a bilezikelrimi takarım akşamında ya ayağım burkulur ya gözüme yatağın demiri vurur bana bile nazar deyiyo kaldı ki evlatlarım yani o yüzden korktum ben bunların ki herkese açık valla gene bişey de olmuyo ha o kadar göz önünde olmalarına rağmen benim şimdiye ahım gitti vahim kaldiydi kesin bana zenginlik yaramaz 😄😄😄😄
Kim kız o @Yaban koruma tutan karı ben tanimiyom😄😄😄
Kız kim ya yotube da var ya hani adını bilmiyom ki kilolu yazma takıyordu kocasıyla falan hep vıdeoları var koruma tutmus kendıne
Ayy gına geldi şu kadından 🤢🤮🤮🤮🤮
Cidden mı ben gormuyom post kapandı dıye :)
Bende o posta cevp verdim de kadın gibi hizmetci bakicilar olsa bende dogururdum 🤣🤣
EEee yemek yapılıp ev temızlendıkten cocugu da vıdeodan vıdeo ya yanımdan tuttuktan sonra :)
Cok itici bi kadın cocuklara asla terbiye vermemiş ilk defa böyle bir insan gördüm saygısız annesinin yanında kocasına diyor cocuk istiyorum yapalım
Edep zaten ipe asılmış bu memlekette
Valla öyle ama bu kadın artık usul nedir bilmiyor
Sana gelen mesajlar buydu bacım 😄 postu silmek zorunda kaldım özlem özü savunanlar falan damlar şimdi kimisi yorumda iğrenç mahluklar saalak karı kocalar tarzı seyyler yazıldı özlem oz taraftarlari gelir kavga buyur dedim en iyisi sil gitsin dedim benim merak ettiğim ultrason kağıdı nasıl büyük çıktı onu anlamadiydim olay bambaşka yere gitti bende sessizce kabuğuma çekildim 😄
Bunlardi sana gelen yorumlar kız😄
Hahahah merak etmıstım gerek yokmus konustukları kişilerden haberim bile yok
Her çoçuğun ayrı bakıcısı var
Ay o kadın bizim köyden geçen yıl görümcem bir çay bahçesinde görmüş çocukalr bakıcılarda kendinin elinde telefon ha bire sagı solu çekmekten burnunun ucuna bile bakmıyordu dedi
1,495,921 soru
24,437,600 cevap
352,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın