0 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından

Kızlar çocukların hepsi hasta bende hastayım bebek 4 gündür ne gece uyuyor ne gündüz diğerleri de hasta olunca zorsundum agzım hep yara patlak oldu neyse annemi aradım en küçük kardeşim 22 yaşında bu başladı bende hastayım ağzım yara olmuş vs vs hepsi düzmece zeliş gelde yardım et der diye yaşı da genç 51 yaşında annem ben kendimi bildim bileli hep hasta bi insan hep hasta olur mu yaşamdan vazgeçmiş bitgin bıkık pskatiriye götürek dedim illallah etti gitmem diye dedim dağa düş ister ki bakmam sana kafasında bi dünya kurmuş orda yaşıyor tek kızım diğerleri bekar asla bana yardım etmiyor geliyor mesela çocuğu uyutuyorum dinleneceğim zman kendine hizmet ediyorum gelme de diyemiyorum geçen geldi çocuk uyudu bende koltuğa uzandım uyumuşum çocuk uyandı kalktım horluyor kendi de uyumuş sabahtı ona da sabaha kadar ne yaptın sen uyudun dedim cahil çocuk gibi gece gündüz telefonla uğraşıyor bana asla yardım etmiyor durumları kötü eşim her zaman fazla fazla yardım eder hayır olsun diye kendi bi günde düşünmez eşimle konuşacam yardım ettirmicem yardımcı tutsam onlara harcadığımıza karlı olurum sizce çok mu beklenti içindeyim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (369 puan) tarafından

Eşin fazla fazla annenlere yardım edeceğine o parayı kenara koysun Sen hasta olduğun zamanlarda sana bir yardımcı tutsun. Annen bakmak zorunda değil he merhamet etse gelse destek olsa çok güzel olur fakat olmuyorsa da bunu kendine dert edinme. Gerçekten sana yardımcı olacak işini yapacak birini ayarla hakkını da verirsin.

önce (568 puan) tarafından

Bende diyorum hani ele verene kadar kendi alsın 2+1 evim ağır iş yok çamaşır bulaşık zaten biriktirmem hem elinen uğraşmim hem kendine yardım olsun babam çalışmıyor ama yok zelisgil yardım etsin ben keyfime bakim eşimle konuşacam herkes işine baksın 

-Reklam-
0 oy
önce (325 puan) tarafından

Kaç tane çocuğun var ve biraz karışık anlatmışsın 

3 tane 14 5 4 aylık 

önce (325 puan) tarafından

Bazen aileden ne kadar uzak olsan o kadar sevilirsin bnm  ailem çok ısrar eti aynı şehirde oturmayı ama ben istemedim eşimde hiç istemedi şimdide annem hep diyo keşke buraya taşınsan Asla istemiyorum  ne kadar uzak o kadar iyi  

Bizde gurbette gibiyiz hiçbi destekleri yok arada gelir giderler ben hiç gitmem aylardır 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Annene cahil cocuk gibi süreki telefonda demen cok yanlıs hatta terbiyesice o senin annen kimse kimseye yardım etmek zorunda degil

Biz kendilere ediyoruz ama yarın birgün yaşlanacak o zamanda ben kendilere bakmicem evlat oldum diye enayi olmadım 

Annem ama hiçbi zman annelik yapmadı herkesten çok kendi ezdi keyfi için asla görevini yapmadı hep keyfindeydi 

önce (92 puan) tarafından

Hersey bu dünyadan ibaret değil onuda düşün annene ne yaparsan evladında sana onu yapar unutma

Öyle de bana hiçbi zman sahip çıkmadılar ne yapim köle mi olim 

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Yardım etsın gelsın dıyorsun. Gelmesın hızmet beklıyor uyumus dıyorsun. Yardım Allah rızası için yapılır. Sen yardımı kesince müşgül duruma düşecekse vijdanın el verecek mı.  Tabikide keske etse yardım keske yükünü alsa ama cocukların büyükmüş sen birseylerı en ala şekilde cekip cevirirsin. 

Ülkecek nasıl olduk biliyor musunuz? 

Ben kimseye eyvallah etmem. Ben kimseye yüz vermemeyeyim. Ben kimseyi çekemem. Ben kimseyle ugraşamam. Yaşlıysa bakamam. Gençse arkasını toplayamam kapımı acmam 

Ama sıra bize gelınce. Herkes bana yapsın. Baksın. Çagırsın, eyvallah etsin, arkamı toplasın. 

önce (4,287 puan) tarafından

Tamam da anne bu yaa zorunda değil kimse ama zaten hiçbir yardım olmadan kızına torununa hastayken koşması gerekmiyor mu hepimiz anneyiz sence çocuğumuz hastayken ortaya bırakmamız normal mi ister 5 yaşında olsun ister 25 çocuklarımızı yaşlandığımız zaman bize baston olsun diye doğurmuyoruz biz istiyoruz ve bizim istek ve heveslerimiz için dünyaya geliyorlar o yüzden ölene kadar onlardan sorumluyuz ki kadın zaten maddi manevi destek oluyormuş ki bugüne kadar daha ne yapsın hiç mi annelik şefkati beklemesin 

Bana çocukken sahip çıkmadı yetişkin oldum hiçbi zman arkamda durmadı 8. Sınıfa gidiyordum çocuk bakmaya gitti ev hanımı mıydı öğrenci miydim belirsizdi içtiği çayın bardağını bile kaldırmazdı sonra anne oldu bu mu annelik okuldan gelirdim yataklar duruyor daha yemek temizlik gelene gidene hizmet ederdim hanım efendi işten gelirdi hizmetçi hepsini yapmış 8. Sınıfa giden çocuk ne yapabilirdi hepsini yaptım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 264 göst.
0 oy
6 cevap 592 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,294 soru

24,413,085 cevap

351,075 kullanıcı

...