0 oy
891 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Tartışma sırasında elti adayın senden güzel beli geniş saçları belinde boyu uzun sen kısa boylu cirkinsin dedi çok üzüldüm ben ona bişey demedim Allah'tan korkmuyosun bana bunu söylüyorsun dedim 

32 Cevaplar

0 oy
önce (35,593 puan) tarafından

Ayy gotummmm deseydin densiz üzülme bacı muhtemelen seni kıskanıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (3,910 puan) tarafından

Oturup ağlasaydın birde. Hadi ordan diyceksin bak işine ben kendimi biliyorum sen sana bak

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Görümce sözünu duymak yettiyo ya insan neden kardeşinim eşini kıskanır ya bizde görümceyiz ama insan olmamış bence birtane bende var aynısını içi çirkin kendinin bence 

0 oy
önce (724 puan) tarafından

Ayyy sende deseydin bir tarafıma Kaş göz çissem senden güzel olur emin ol pislik ona mı düşmüş senin güzelliğin yada çirkinliğin sanane kocam beğeniyor benim için ölüyor deseydın orda kudursaydı 

0 oy
önce (6,225 puan) tarafından

Sana çekmişim de geç 

Buna mı kafa yoruyorsun canim

0 oy
önce (7,299 puan) tarafından

Demek ki sen ondan güzelsin dert ettiğine göre 🤣

0 oy
önce (1,230 puan) tarafından

Görümcenle tanıştır beni şahsına münazır bi insancıkmış 😄

0 oy
önce (81 puan) tarafından

Verdiğin cevap biraz can sıkıcı olsaydı bidaha böyle bi densizliğe cesaret edemezdi dostum 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Cevabını vermişsin zaten anlayacak kapasite vardır ınsallah 

0 oy
önce (3,995 puan) tarafından

Kız sen neden sustun ki. Valla birisi bana çirkin dese orada olay çıkarırım. Neyseki senin gibi şeytan değilim, fare suratlı diyemedin mi?

0 oy
önce (21 puan) tarafından

en kızdığım şey, neyseki ben görümcemle çok iyi anlaşırım, ama yaptığı ilkokul seviyesinde resmen ve çok çirkin hiç takma bence. böylelerinin ceza olarak ayaklarının altını keçiye yalatmak lazım akılları başına gelene kadar 🤣

0 oy
önce (1,958 puan) tarafından

Al beni görümceme al senin görümcene görmeyeyim seni ömrümce  kendin cirkinsin diyeydin ya 😂🤷

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,902 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,879 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 917 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gizem gogulu (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,514 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,201 soru

24,426,510 cevap

352,072 kullanıcı

...