Tartışma sırasında elti adayın senden güzel beli geniş saçları belinde boyu uzun sen kısa boylu cirkinsin dedi çok üzüldüm ben ona bişey demedim Allah'tan korkmuyosun bana bunu söylüyorsun dedim
Ayy gotummmm deseydin densiz üzülme bacı muhtemelen seni kıskanıyor
Oturup ağlasaydın birde. Hadi ordan diyceksin bak işine ben kendimi biliyorum sen sana bak
Görümce sözünu duymak yettiyo ya insan neden kardeşinim eşini kıskanır ya bizde görümceyiz ama insan olmamış bence birtane bende var aynısını içi çirkin kendinin bence
Ayyy sende deseydin bir tarafıma Kaş göz çissem senden güzel olur emin ol pislik ona mı düşmüş senin güzelliğin yada çirkinliğin sanane kocam beğeniyor benim için ölüyor deseydın orda kudursaydı
Sana çekmişim de geç
Buna mı kafa yoruyorsun canim
Demek ki sen ondan güzelsin dert ettiğine göre 🤣
Görümcenle tanıştır beni şahsına münazır bi insancıkmış 😄
Verdiğin cevap biraz can sıkıcı olsaydı bidaha böyle bi densizliğe cesaret edemezdi dostum
Cevabını vermişsin zaten anlayacak kapasite vardır ınsallah
Kız sen neden sustun ki. Valla birisi bana çirkin dese orada olay çıkarırım. Neyseki senin gibi şeytan değilim, fare suratlı diyemedin mi?
en kızdığım şey, neyseki ben görümcemle çok iyi anlaşırım, ama yaptığı ilkokul seviyesinde resmen ve çok çirkin hiç takma bence. böylelerinin ceza olarak ayaklarının altını keçiye yalatmak lazım akılları başına gelene kadar 🤣
Al beni görümceme al senin görümcene görmeyeyim seni ömrümce kendin cirkinsin diyeydin ya 😂🤷
1,495,201 soru
24,426,510 cevap
352,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın